ellerim cennet kokuyor

marienne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2007
116
1
96
45
Kocaeli
20 mart ta sezeryanla kızım Umay Dila yı dünyaya getirdim. Allah isteyen herkese böyle bir duyguyu nasip etsin inşallah. ona her dokunduğumda cennetin kokusunu alıyorum ve rabbime şükrediyorum.Canım bitanecik kızımmm

Allah sağlıkla büyümesini güzel günlerini göstersin inşallah
Ayrıca çok hoşuma gitti "Ellerim cennet kokuyor"

cnm tesadüfen yazını gördüm allah bağışlasın insan anne olunca anlıyor herşeyi, hayatın anlamı evlatlarımız benimde 15 aylık oğlum var mutluluklar.

'ellerim cennet kokuyor' çok hoşuma gitti.. allah çocuklarımızı doğru insanlar olarak büyütmeyi nasib etsin inş. bnmde 17 aylık bir oğlum var annelik anlatılmaz bişey yaa:)

Allah bağışlasın. cennet kokusu bize de nasip olsun inşş..

Allah bağışlasın. cennet kokusu bize de nasip olsun inşş..

inşallah canım ben herzaman özellikle hamileliğimden buyana herkes için herzaman dua ederim allah herkese nasip eder inşallah bebeklerinizi kucağınıza almayı..:CüvCüv::Saruboceq:

mariennecim hayırlısıyla atlattın demek.. bebeğine hayırlı sağlıklı uzun ömür diliyorum canım..
sanada bol cennet kokulu günlerrrrr :lepi:

çok sevindim canım mutluluklar dilerim bizede dua edin lütfen 3 senedir didinip duruyoruz bebek diye mafoldumben

Allah bağışlasın canım. benimde 2,5 yaşında bir kızım var,onu kokladığımda huzur buluyorum.

:dance::sm_cool:Gözünaydin.Yavrunu insallah anali babali büyütürsün.:Saruboceq:

merhaba marienne nasılsın? ulasamıorum sana özel mesaj da atamıyorum iyisindir umarımm...

Hayirli olsun insallah Allah anali babali büyütsün...Insallah Yüce Allahim benimde kizimi sagliklisiyla kucagima almayi nasip eder... Amin....

ALLAH analı babalı büyütsün
,sevgi ve mutluluk içinde büyümek nasip olsun.
olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…