Ellerim kırılsaydıda sana evlenme teklifi etmeseydim..

yalan söylediğim için kızdı çünkü gizli bişeyim olmadıgını sanıyodu zaten çok hassastır bu konularda kendimi nasıl affettiricem bilmiyorum çok kötüyüm

Arkadaslar, adamin nasil hakli oldugunu dusunuyorsunuz?
Oylesine acilmis bir twitter hesabi, belki hala kullanilmiyor bile. Konu sahibi cok basit bisey oldugu icin soyleme geregi bile duymamistir. Konu sahibi, sen nasil "ben olsam ben de terkederdim" diyorsun yaa. Ne gibi bi kotuluk var bunda Allah askina. Rahatsiz olursa adam gibi sorar ogrenir. Pamuk ipligine bagli bi iliskiymis demekki. Karsinizdaki insana bu kadar guveniniz yoksa da zaten olmaz olsun oyle iliski. Ne diyim

Yahu neden haklı anlayamıyorum her fake hesabı olan bir kötülük mu yapmak zorunda, ya da mutlaka sevgilisini mi aldatmasi lazım. Bunun için benimle kavga edecek adam daha anasının karnından doğmadi ki fake hesabım da yok. Yaptığımiz her şeyi sevgilimize anlatacaksak oo çoktan bir erkeğin boyundurugu altına girmisiz demektir. Şahsen benim başıma gelse hiç Özür dilemem resti çekerim seven adam da zaten aldatmiyorsaniz hatasini anlar ama sürekli Özür dilerim pişmanim deyip açıklama yaparsanız iş sen bir hata yaptin cezasını çekeceksine döner. E burada da 100 kişiden 99 u kendi ismiyle bir hesap acmiyor gelip kocasını, kayinvalidesini anlatıyor bir nevi dedikodu ki bu daha kotu bir durum. Bilmiyorum bana çok abartılı geldi

o şöyle düşündü bunu bile sakladı daha neler saklıyo kimbilir diye..

yalan söylediğim için kızdı çünkü gizli bişeyim olmadıgını sanıyodu zaten çok hassastır bu konularda kendimi nasıl affettiricem bilmiyorum çok kötüyüm
ay uzuldum sizin adiniza. Belki burnunuzu surtturmek istiyordur siz de pisman oldugunuzu makul bir dille anlatin sonra da uzerine gitmeyin ondan bekleyin bakalim ne isteyecek.

bencede çok abarttı yalnız kalmak istiyorum bana zaman ver dedi bende yazmıyorum artık

Siz şimdi sevgilinize fake olarak kullandığınız adresin yani sahte adresin mi şifresini verdiniz peki esk sevgiliniz sahte hesaba nasıl mesaj attı sizin oldugunuzu biliyor muydu?

Valla canim benim, hayat senin hayatin. Sen bu dusunce yapisiyla cok uzulursun ama dikkat et. Senin hakkinda boyle dusunen bir adami hakli buluyorsan ne desek bos. Bu kotu bir muamele, sana yalanci muamelesi yapiyor, belki daha farkli imalari bile oldu. Sen bunlari kaldirabiliyorsan, sana daha cok sabir diliyorum.

Aynen katılıyorum, korka korka mı yaşayacak bu kız, twitterı varsa nolmuş. Benim de vardı eşimden habersiz 1 yıl kullandım, eşim kızacağı için değil gerek duymadığım için. Dün de eşimle aramızda şöyle bi konuşma geçti. Ben tablet kullanıyorum eşim laptop kullanıyor. Eşime dedim, sen neden hiç benim tabletimi kurcalamıyorsun nereye girip çıktığımı merak etmiyo musun dedim. ben sana güveniyorum dedi. Olay bu işte güven... Konu sahibinin sevgilisi güvenmiyor ve şüpheci. Ben kesinlikle erkek arkadaşını haksız gördüm. O yüzden konu sahibinin özür dilemesini istemem. Hatta ben olsam benim özelim, hem de geçmişte kalmış özelim diye laflar söylerim. Kendini suçlu hissetmesi gereken erkek arkadaş çünkü.

Twitter hesabınız zaten fake ise saklamamanız saçma olurdu. Yani takip etmek için bir hesap açtım ben haberin olsun demeniz saçma olmaz mıydı? Bunun hesap sahibi olmadan okumaktan ne farkı var?

Sonuçta takip ettiğiniz gerçek kişi, yazdığınız tweet yok, değil mi?

Yoksa bu konuda bir sıkıntı mı var?

teşekkür ederim canım o kadar iyi biriki böyle gizli saklı şeylere gelemiyo onun açısından bakabiliyorum o yüzden hak veriyorum inşallah beni anlar bigün yoksa yazık edicek herşeye

ben şunu anlamadım önceden sana sordu mu twitter ın var mı diye sen de yok mu demiştin? eğer böyleyse haklı, değilse haksız...

adresi doğru düzgün açmıyorum bile çünkü o varken açmadım çok önceden açılmış sadece ünlüleri takip eden bi adres eşinizi tebrik ederim çok üzgünüm hiçbişey söylemicem kendisine

ben şunu anlamadım önceden sana sordu mu twitter ın var mı diye sen de yok mu demiştin? eğer böyleyse haklı, değilse haksız...
evet önceden sormuşlugu vardı fake adreslere sinir oldugunuda söylemişti bende yok demiştim keşke söyleseymişim ama sakladıgım bişey yokki

Konu sahibinin sevgilisi güvenmiyor ve şüpheci. Ben kesinlikle erkek arkadaşını haksız gördüm.

Tanıdık geldi mi Homeostas? Başka da bir şey demiyorum
Erkek arkadaşın haklı, eskileri bu kadar didiklersen ve olay çıkarırsan kıskanma adı altında, o da çıkarır.
Bu da bir test sonuçta, rüya gibi dediğimiz şeyler genellikle şimdiye kadar başarılı geçenler var diye o hale geliyor, bu da geçer umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…