Ellerim kırılsaydıda sana evlenme teklifi etmeseydim..

Ama siz erkek arkadaşınıza yalan söylemişsiniz. Neden "hesabım yok", "erkek arkadaşımın adı X değil" filan dediniz ki? Hadi hesap neyse de, erkek arkadaşın adı ile ilgili olan yalan gereğinden büyük bence. Şimdi "Allah bilir daha neleri saklıyor" diye düşünüyordur

Zamana birakmanizda fayda var gibi görünüyor.
Arkadaşınız haklı.

Kendi adıma konuşuyorum.
Fake bi hesap açmak bana her zaman çok saçma gelmiş ve kendime saygısızlık olarak düşünmüşumdur (gereksiz)

ne gerek vardı ki fake hesaplara, bütün inanılırlığınızı yitirmişsiniz.
halbuki önceki konularınızda face yüzünden ne çok sorun yaşamışsınız, kapatın gitsin.
sorununuz belli de çözüm yine sizde, sevgilinizi en iyi tanıyan sizsiniz, masumiyetinize ikna edip, güvenini tekrar kazanmanın yolunu bulmanız gerek.
kendi başınıza gelmesini istemediklerinizi başkasına yapmayın.

İyi de suçlusun...
Eliyle mi teklif etti evliliği onu da anlamadım.

Cookk eski mesajlarsa tarihide gormustur neden bukadar abartiyorki ?

Ama sahte hesap hakkinda ayni seyleri soyleyemecegim , kim olsa tepki gosterir ..

X i sorduğunda yalan söylemeseydin böyle olmazdı
Şimdi mesaj tarihleri eski de olsa, neden saklıyor, onu mu düşünüyor diye geçiyordur içinden
Kızmakta çok haksız değil, bunu yapan erkek olsa kesin hala onu düşünüyor diye yorumlar havada uçardı
Ona biraz zaman ver, üzerine gitme, sen panikledikçe doğru düşünüyorum der, sakin ol, biraz zaman geçsin karşılıklı konuşmaya çalış. Yazışmak falan değil, yüz yüze konuş ama

her yönden sakat bi ilişki. bi tarafta, sevgilisinin şifresini isteyip onu denetleyebileceğini sanan güvensiz bir erkek; diğer tarafta eski sevgililerinin profillerini inceleyebilmek için fake hesap açan bir kadın

klasik erkek tribi
yaşadıklarını değil hep öncesinde yaşanılanların peşine düşer.
elimde koz olsun diye
ne kadar aşağlık bir davranış yaptığının farkında mısın
sen niye üzülüyorsun? onunla beraberken kötü bir şey mi yapmışsın
ondan öncesi onu ilgilendirmez ki
sende de suç var, niye özelini paylaşıyorsun.

aklını başına topla, kendini savunacak bir tavrın yok, çırpındıkça batarsın karşıdakini haklı çıkartırsın,
yapman gereken susmak ve ortadan kaybolmak sesizlik insanı ürkütür
pişman mi olmuş beyzade
sana güvenmiyorsa defolsun gitsin,

Kötü olmuş bende gizli twtter hesabı kullanıyodm çünkü kuzenlerimi takip ediyodum izin vermediği için gizli açtım ama söyleyecektim de yakaladı telimde uygulamayı günlerce burnumdan getirdi. Ama karıştırdı kötü hiç birsey yok sadece kuzenlerimi takip etmişim gördü zamanla anladı önemsiz birsey olduğunu simdi o kullanıyor ben sıkılıp kapattım. Ama ders oldu asla birseyimi saklamıyorm artk gizli hiç birsey kalmıyor.Umarım sevgilin anlar niyetini. Ona anlatmaya çalış al kurcala şifrssi sende kalsn aylarca de. Twtteri sadece haberler için takip ediyodm birsey yokki paylaşm yapmadmm foto yüklemedm vs. Affeder inş. Erkek arkadaşın için kıskançlık krizine girmiş acısınu başka seylerden çıkaruyo. Mesajlaşmalar nasıldı samimi konuşmalar mı eski erkek arkadaşınla olan?

Aynı Şeyini erkek yapsaydı ters çevirip tavana çivilemiştik. Haketmişsin

Ee bunda ne gibi bi kotuluk var? eski mesajlarmis, bunun hesabini sormaya hakki yok. Twitter dan eski sevgilini takip ettigini falan mi dusundu de kizdi bu kadar?
Eşiniz Yada nişanlınız eski kız arkadaşının mesajlarını saklayıp bide sahte hesap açmış olda da bu sakinlikte olur muydunuz acaba ?

bu ilişkinizden önceki kalan mesajlarsa unutabilir de birlikteyken msjlaştıysanız size çok kızmıştır.empati kurun siz olsaız napardınız ? bu durumda anlatın ve siniri geçene kadar bekleyin bi anda kabullenmesi beklenemez

Eşiniz Yada nişanlınız eski kız arkadaşının mesajlarını saklayıp bide sahte hesap açmış olda da bu sakinlikte olur muydunuz acaba ?

Eski mesajlarini sakladigini dusunmezdim. Sadece eskide olan yazismalari silme geregi duymamis diye dusunurdum. Sahte hesap acmak derken sanirim baska bir isim kullanarak hesap acilmis? Unlu kisileri takip etme amacli acilmis bir hesap ne diye kizayimki? Su an kullanmiyormus bile. boyle sebepler beni esim hakkinda kotu dusundurmez. Ama eski yazismalarini da tabiiki gormek istemem. O kadar irdelemeye gerek yok.

evet o en çok yalanıma kızdı eski sevgilimin mesajlarına degil güvenini kazanmak zor olucak

o anda onu kaybetme korkusuyla yalan söylemek durumunda kaldım dahada toparlayamadım..evet aynen öyle düşünüyo whatsap son görülmemi görememiş niye kapattın dedi halbuki kapatmamıştım yalan söyleme dedi artık hiçbişeyime inanmıcak..
faceleri sildik kurtulduk bi twitter vardı onuda doğru düzgün açmıyodum ama gördü kötü şeyler düşündü..teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
İyi de suçlusun...
Eliyle mi teklif etti evliliği onu da anlamadım.
yüzük taktıgı için öyle dedi
teşekkür ederim onu kendi haline bıraktım istediği zaman anlatırım derdimi bişey yapmadıgıma nasıl inandırıcam bilmiyorum zaten hassas biri bu konularda
bende sildim twitterı söz verdim gizli bişey olmayacagına dair..mesajları hiç bilmiyorum çünkü içlerini açmadan sildim o görmesin diye ama geç kalmışım o sırada okumuş bile..o zaten mesajlara çok takılmadı yalan söylememe kızdı

Adamın gelip konu açması lazımdı, ne kadar üzülmüştür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…