- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
sanırım eksik anlattım..ilk yanlışım şu oldu eski erkek arkadaşımın ismi x olsun benim faceimin geçmiş dökümünde x i görmüş x miydi diye sordugunda agzımdan o an hayır çıkmıştı..şimdi maildeki ismin x oldugunu bide habersiz twitter oldugunu gördü hepsi üstüste geldi galiba haklı o yüzden bişey demiyorumVarlığını bile unuttuğum bir sürü mail adresim forum üyeliklerim vs. var. Bunun için evlilik aşamasına gelinmiş biri tarafından terk edilseydim şaşkınlıktan tepki bile veremezdim sanırım. Eksik anlatmadığınıza emin misiniz? Bu adam neye kızdı tam olarak?
evet resmen yaptıklarımı görüyorum bana hepsini yaşatıyo..inşallah geçer teşekkür ederimTanıdık geldi mi Homeostas? Başka da bir şey demiyorum
Erkek arkadaşın haklı, eskileri bu kadar didiklersen ve olay çıkarırsan kıskanma adı altında, o da çıkarır.
Bu da bir test sonuçta, rüya gibi dediğimiz şeyler genellikle şimdiye kadar başarılı geçenler var diye o hale geliyor, bu da geçer umarım.
Şimdi oldu, bu ayrıntılar olmadan çok mantıksız geliyor çünkü. Şifre alıp verme olayı zaten anlamlandırabildiğim bir olay değil ama madem böyle bir şey yapıyorsunuz hiçbir şey saklamamalıydınız. Umarım barışırsınız.sanırım eksik anlattım..ilk yanlışım şu oldu eski erkek arkadaşımın ismi x olsun benim faceimin geçmiş dökümünde x i görmüş x miydi diye sordugunda agzımdan o an hayır çıkmıştı..şimdi maildeki ismin x oldugunu bide habersiz twitter oldugunu gördü hepsi üstüste geldi galiba haklı o yüzden bişey demiyorum
Eliyle mi evleme teklif etti? ''dilim tutulsaydı da sana evlenme teklif etmeseydim'' dese daha bi iyi olurmuş sanki. ya da ''çenem yamulsaydı da...'' ya da ''kıran girseydi de...'' ya da ''uçak çarpsaydı da...''
:) yüzük taktıgı için öyle dedigini sanıyorumEliyle mi evleme teklif etti? ''dilim tutulsaydı da sana evlenme teklif etmeseydim'' dese daha bi iyi olurmuş sanki. ya da ''çenem yamulsaydı da...'' ya da ''kıran girseydi de...'' ya da ''uçak çarpsaydı da...''
evet onun ne kadar hassas oldugunu biliyorum ama ondan çok önce açılmış olan bi adresti zararsız ünlüleri takip eden bi adres biraz zamana bırakmaktan başka çarem yokben bu konuda adam haklı yada haksız demiyorum çünkü herkesin kendine göre bi ilişkisi var. herkesin fikrine saygı duyarım, adam var rahatsız olmaz adam var boşar.
bence evlenmeye karar verebilecek kadar birbirinizi tanıyorsanız huyunuda biliyorsunuzdur, keşke ona göre davransaydınız.
çok haklısınız yalan söylememe en çok kızdı evlenecegim kıza bak diye düşünüyor büyük ihtimalleSorun bir twitter adresinizin olmasi degil ki arkadasim. Sorun sizin yalan soylemeniz ve yalan da güveni sarsar. Kim olsa hayal kirikligi yasardi.. Kim bilir neler düşünüyor. Bekleyin bakalim ne diyecek..
:) yüzük taktıgı için öyle dedigini sanıyorum
ayol evlenme teklifi el ilemi edilir?...dil ile edilir..dilim tutulsaydı da evlenme teklif etmeseydim demeliymiş..O kadar üzgünümki kızlar, herşey rüya gibi ilerliyordu evlenme teklifi bile almıştım..Ta ki mail adresimi şifremi alana kadar..Eski erkek arkadaşımın mesajlarını görmüş fake bi twitter adresimin olduğunu görmüş yıkılmış resmen..Halbuki kötü hiçbi amacım yoktu öylesine bakıyodum kapatıyodum ama o arkasından iş çevirdigimi sanıyo ellerim kırılsaydıda evlenme teklifi etmeseydim bu ilişkide ilk defa çok pişmanım dedi..o kadar çaresizimki suçsuz oldugumu anlatamıyorum dinlemiyo beni böyle olsun istememiştim onu kaybettim sanırım ama çok seviyorum napıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?