Ellerim kırılsaydıda sana evlenme teklifi etmeseydim..

sanırım eksik anlattım..ilk yanlışım şu oldu eski erkek arkadaşımın ismi x olsun benim faceimin geçmiş dökümünde x i görmüş x miydi diye sordugunda agzımdan o an hayır çıkmıştı..şimdi maildeki ismin x oldugunu bide habersiz twitter oldugunu gördü hepsi üstüste geldi galiba haklı o yüzden bişey demiyorum

evet resmen yaptıklarımı görüyorum bana hepsini yaşatıyo..inşallah geçer teşekkür ederim

Hafif ahmak bir arkadaşa denk gelmişsin burda kendisine hak verenler gibi. Kötü niyetin olsa mail adresini vermeden önce silersin ne var ne yok değil mi?

Kırılaymış keşkem.

Şimdi oldu, bu ayrıntılar olmadan çok mantıksız geliyor çünkü. Şifre alıp verme olayı zaten anlamlandırabildiğim bir olay değil ama madem böyle bir şey yapıyorsunuz hiçbir şey saklamamalıydınız. Umarım barışırsınız.

Eski erkek arkadaşınızın mesajlarının tarihleri ve twitter hesabınız birlikte olduğunuz tarihlerle aynı sanırım ki görünce yıkılıyor... Gerçekten üzücü bir durum. Ben de sevdiğimde böyle bir şey görsem aynı tepkiyi verirdim Hiçbir şekilde inanmaz artık size inansa bile güven eksikliği olur. Şu eski erkek arkadaşınızın mesajları çıktığınız dönemlerle aynı değilse sorun yapmasına gerek yok ama tabi bir de gizli hesabınız var durum zor.

tatlim kusuruma bakma ama adam sana evlenme teklifi ettikten sonra sen onun mailinse benzer seyler gorseydin ve burda anlatsaydin kadinlar kurulu kurup adami yerle bir ederdik :) o nedenle ne var bunda diyemicem onun zayif noktasini sen bilirsin bi sekildd gonlunu almaya bak ve tabi ki guvenini kazanmaya

Eliyle mi evleme teklif etti? ''dilim tutulsaydı da sana evlenme teklif etmeseydim'' dese daha bi iyi olurmuş sanki. ya da ''çenem yamulsaydı da...'' ya da ''kıran girseydi de...'' ya da ''uçak çarpsaydı da...''

Sorun bir twitter adresinizin olmasi degil ki arkadasim. Sorun sizin yalan soylemeniz ve yalan da güveni sarsar. Kim olsa hayal kirikligi yasardi.. Kim bilir neler düşünüyor. Bekleyin bakalim ne diyecek..

ben bu konuda adam haklı yada haksız demiyorum çünkü herkesin kendine göre bi ilişkisi var. herkesin fikrine saygı duyarım, adam var rahatsız olmaz adam var boşar.
bence evlenmeye karar verebilecek kadar birbirinizi tanıyorsanız huyunuda biliyorsunuzdur, keşke ona göre davransaydınız.

evet onun ne kadar hassas oldugunu biliyorum ama ondan çok önce açılmış olan bi adresti zararsız ünlüleri takip eden bi adres biraz zamana bırakmaktan başka çarem yok

Sorun bir twitter adresinizin olmasi degil ki arkadasim. Sorun sizin yalan soylemeniz ve yalan da güveni sarsar. Kim olsa hayal kirikligi yasardi.. Kim bilir neler düşünüyor. Bekleyin bakalim ne diyecek..
çok haklısınız yalan söylememe en çok kızdı evlenecegim kıza bak diye düşünüyor büyük ihtimalle

ayol evlenme teklifi el ilemi edilir?...dil ile edilir..dilim tutulsaydı da evlenme teklif etmeseydim demeliymiş..

Size fake hesabınız var mı dediginde hayır demişssiniz ya bence ona daha çok siinirlenmiştir istemedigimi bile bile kullanıyormuş diye düsünüyordur
Yazma diyırsa yazma bi kaç saat sonra ' beni yanlış anladın her şeyi anlatıcam sana ama şunu unutma ne olursa olsun senden vazgecmeyecegim ' tarzı bi mesaj atabilirsin bence işe yarar
Baktın cok uzattı bı yalnız kalma meselesini uzun uzun konusursunuz

Eski sevgiline yeni yazilmis bi mesaj yok
Yeni bi takip yok
Neyin kafasinda sevgilin?
Belki onunla konusmalarini gordugunde sonucta o adamla da birlikteyken ayrildin bunlada birliktesn benzer diyaloglari gordugu icin mi zoruna gitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…