Ellerim kırılsaydıda sana evlenme teklifi etmeseydim..

Hayirlisi olsun insallah zaman istiyosa kullansin kaderinde yazili ise olur zaten :)

Erkek Milleti işte neden kendilerinden önceki şeylere bu kadar takılıyorlar ki.. yaa kardeşim senden sonra kız tek kelime yazmış mi birisine ona baksana ama yok illa kurcalayacaklar herseyi

Bu yalnız kalmak istiyorum olayina da bayılıyorum bana da bunu dediğinde 2 ay içinde herif 3 4 kişiyle beraber olmuştu.. inşallah böyle birşey yasamazsin ama senin yine de gözün kulağın açık olsun..

Bu yalnız kalmak istiyorum olayina da bayılıyorum bana da bunu dediğinde 2 ay içinde herif 3 4 kişiyle beraber olmuştu.. inşallah böyle birşey yasamazsin ama senin yine de gözün kulağın açık olsun..
Allah korusun canım inşallah öyle bişey olmaz ben yine çok sessiz kalacagımı sanmıyorum arada bi dürterim ama ayrılcaksa karşı çıkmıcam

Umarım masum olduğunu anlar çokyyakın bir arkadaşım in başına buna benzer birşey geldi sevgilisi affetti başta biraz kızdı ama umarım seninde öyle olur

Güven konusu kişiler için farklılık gösteriyor demek ki. Benim güven algım senin anlattığın olayları içermiyor.
Bana göre ufak tefek şeyler bunlar. Yani şimdi anlamıyorum ki şu ülkede yaşayan herkes bütüüüüün herşeyini iğneden ipliğe hatasız yanlışsız aktarıyor mu eşine, sevgilisine vs vs.
Tamam o sorduğunda söylememişsin bir hata, ama karşındakinin şu tepkilerini görecek kadar şey yok ortada.
Yani tepki çok ağır. Ne demek evlilik kararı verdiğin, bu yolda bir adım atmış olduğun insana ellerin kırılsaydı demek. Benim kalbim paramparça olur ya bu sözü duyduğumda yaaaaaaaaaaa, beni sevdiğine inanamam.
Bana göre şu sözleri hak edebilecek 2 durumum olabilir biri; bir başkasıyla çok başka biçimde görmesi diğeri malum biyerde görmesi.
Ben umarım kendimi anlatabiliyorum.

Yalnız sen hala kendinde hata görme derdindesin. Ufak tefek hatalarında var, tamamen ak kaşıksın demiyorum ama bu tepkileri görecek bişey yok ortada diyorum ben.

Biraz ayrı kalmak istemiş çok üzüldüm.
Bir arkadaşında belirttiği gibi bence şu fake hesap filan bu mesele değil. Bahanesi olmuş başka şeyler yüzünden.

Hakkında hayırlısı ne ise o olur inş.
Bol bol dua et şu zamanlar

kısaca bahaneeeeeeeeeeeeeeee sen denk gelseydin aynı tablo ile hemen bırakacakmıydın?sen diyorsun ki dinlemiyor o da senin kadar sevse bir açıklama bekler ona göre değerlendirir.

niye böyle birşey yaptınız çok haklı çocuk kendını onun yerine koy sen affetmek için ne yapsa affederdin sende mücadele et belki affeder...

çok sagol canım gerçekten beni anlayarak yazmışsın..biz kadınlar birbirimizi anlıyoruz birbirimiz açısından bakabiliyoruz ama o ilk etapta öyle yapmadı kızdı tepki gösterdi belki haklıydı hayal kırıklıgına ugramıştı çünkü..bu arada bugün barıştık olayı tamamen kapatcakmı yoksa arada hatırlayıp sitemmi edicek onu zamanla görücem

Belki ara ara hatirlatacaktir ama senin sevgini gördükçe emin oldukça duygularindan zamanla geçer illa ki.. sevindim senin adına inşallah gönlüne göre olur hersey..

Canım iyi tarafından bak bu olayı ikinizde içinizde şüphe kalmadan tatlıya bağlarsanız ilişkinize büyük bir katkısı olur.

niye böyle birşey yaptınız çok haklı çocuk kendını onun yerine koy sen affetmek için ne yapsa affederdin sende mücadele et belki affeder...
teşekkür ederim kızlar bugün barıştık umarım bidaha sorunla karşılaşmayız çok zorlu bikaç gün geçirdim çünkü..

Konu sahibiyle kendinizi kıyaslamanız doğru olmaz. Çünkü siz evlisiniz, siz eşinize o güveni vermişsiniz ki sizinle evlenmiş. Üstelik aynı evdesiniz her anınız birlikte geçiyor, aranızda bir sorunda yoksa niye sizi kontrol etsinki.
Bence konu sahibi eksik anlatıyor. Bu olayın önceside vardır yoksa neden şifrelerini istesin. Demekki ona güvenmiyorki açıp bakmış. Homeostas ta kendini yeterince ifade edemediği için sonuç bu olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…