Ellerim kırılsaydıda sana evlenme teklifi etmeseydim..

aslında haklı kimse yok bence.

senin teeeee eski arkadaki mesajlarınmış... o da onu görmüş belki de yanlış anlamış....

biraz empati kur bakalım sen ne tepki verirdin??

aslında haklı kimse yok bence.

senin teeeee eski arkadaki mesajlarınmış... o da onu görmüş belki de yanlış anlamış....

biraz empati kur bakalım sen ne tepki verirdin??
bende onun eski sevgilisiyle resmini görmüştüm çok üzülmüştüm..senin yaşadıgın üzüntüyü çok iyi anladım şuan demişti ilk gördügünde

bende onun eski sevgilisiyle resmini görmüştüm çok üzülmüştüm..senin yaşadıgın üzüntüyü çok iyi anladım şuan demişti ilk gördügünde
yani o da empati kurmuştu....

bende eski sevgilimin bir başka kızla konuşmalarını görmüştüm... ama kız asılmış biraz(ayrılma nedenimiz bu değil)

ama acayip üzülmüştüm halbuki benden önce olmuş bitmiş adam unutmuş beni istemiş daha neyin kafası buu

ama inanıyorum eski olduğunu senin sevgilin de anlayacak... eğer aranızda çok ciddi bir sorun yoksa bundan başka sen yapıcı olmaya çallış

sessiz kalmak istedi bende ona sessizligi saglıyorum..bende onun eski kız arkadaşını faceten arattıgını görmüştüm onu aşmıştık bi şekilde karşılıklı ikimizinde hataları oldu yani bilmiyorum zaman göstericek

oooo aradan yine birşeyler çıkıyor... ufak gibi duruyor ama bunlar güven kırıcı ve duruma göre çok büyüyebilen şeyler...

Ne yaziyodu ki mesajlarda sevgilinizi bukadar uzucek? Sevgilinizle birlikteyken mi eski erkek arkadasinizla mesajlastiniz nasil oldu tam anlamadim.

altı ayda çok şey yaşadık çok alışmışım ben ona onun yoklugunda farkediyorum
eee kim alışmaz ki... her sabah günaydın yazmasına akşamları iyi geceler demeden uyumamasına... gülünce sakallarının altından çıkan gamzelerine... ya da elinde bıraktığı o mis gibi kokuya...

alışır insan... ama insan neleri de unutmaz değil mi??

Ne yaziyodu ki mesajlarda sevgilinizi bukadar uzucek? Sevgilinizle birlikteyken mi eski erkek arkadasinizla mesajlastiniz nasil oldu tam anlamadim.
yok hayır önceden olan mesajlar ben farkında bile degilim varlıklarından..bana özel hazırladıgı bişeyler şiirler sözler onları görünce bozulmuş işte

tabiki orası öyle..şimdilik ikinci ihtimali düşünmek istemiyorum ama ayrılmak istersede kabul edicem

tabiki orası öyle..şimdilik ikinci ihtimali düşünmek istemiyorum ama ayrılmak istersede kabul edicem
bence severse ayrılmak istemez sonuçta senin haberin olmadan yazılmş hatta karşılık görmeyen mesajlar onlar...

aynı şey onun başına gelse devam etmek isterdi... hayırlısı olsun hakkında

yok hayır önceden olan mesajlar ben farkında bile degilim varlıklarından..bana özel hazırladıgı bişeyler şiirler sözler onları görünce bozulmuş işte
Aaa ondan once olmus biseymis sonucta bunun hesabini size soramaz ki sonucta siz ona guvendiginiz icin mail sifrenizi vermissiniz yanlis bisey yapiyor olsaniz niye veresiniz ki bianlik kiskanclikla hata yapmis ama anlar insallah yanlisini konusabildiniz mi peki hic?

mesele sadece o degil aslında ona söyledigim bazı yalanlar oldu onları ögrendi..dün buluştuk konuştuk yüzügü vermek istedim almadı uzun süre yalnız kalmak istedigini söyledi bu sessizligin sonunda ne çıkıcak onu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…