- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
- Konu Sahibi homesweethome3
-
dogru söylüyosunuz kadere bırakmak lazım kaderde ömür boyu birlikte olmak yoksa şimdi barışsam nolurki ama benim yüzümden bitmiş olması beni çok üzdü kendimi affetmicem
teşekkür ederim,ben düzelmeye başladık sanarken benimle uzunca bisüre görüşmek istemedigini zaman istedigini söyledi ne yapmalıyım
Valla sevgi varsa vazgeçmeyin derim tabiki kafasını dinlesin ama bunun uzamasınina izin vermeyin
Bu ayrılmak için bir neden değil
Sonuçta yanlış bir şey yapmamışsiniz
Sahte hesapları kapatıp bi daha olmayacağına dair söyleyip güvenini tekrar kazanırsınız
Sizi sevmiş ve hayatını birleştirmek istemiş
Ortada bi şey yok ikna edin
Aklı selim bi insansa bunu uzatacagini düşünmüyorum
canım çok teşekkür ederim sanada erkek arkadaşınada..ama bilmediginiz bazı şeylerde var benim ona yalanlarım var onları yakaladı asıl sorun bu oldu aramızda..dün buluştuk yüzügü verip ayrılalım dedim senin yapamadıgını ben yapıyorum bitirelim dedim gözleri doldu kabul etmedi aramız çok iyiyken benim yalanlarım çıktı ortaya o yüzden bu hale geldikYanımda Sevgilim var şu an. Ona okuttum konunu, ve direkt söylediklerini yazıyorum;
Konu milattan kalma mailler veya twitter değil. Erkek arkadaşı evlenme teklif etmiş bir sebepten, fakat sonra panik olup ben ne yaptım demiş. Kafasında bir şekilde oturtamadığı şeyler var fakat bunun kızla alakası yok.Mailinin şifresini istemesi ve bakması bunların hepsi planlı, bu olmasaydı başka bir bahane bulacaktı. Çok eskiden kalma mailler kimden gelmiş olursa olsun ayrılık için bahane olmaz. Twitter hesabı olması da bir şey ifade etmez.İnsanlar birbirlerinin geçmişine ve seçimlerine saygılı olmak zorunda.
Arkadaşınız sevgilisini aldatmamış, ahlaksızlık yapmamış veya başka erkeklerle flört etmemiş bu yüzden ben bu konunun bahane olarak kullanıldığını düşünüyorum. Biz erkekler bazen ilişkiden kaçmak için kendi yükümüzü kadınların üzerine bırakır ve onları suçlu çıkarırız, bu adamın yaptığı da bu. Arkadaşınız yeterince özür dilemiş fakat özür dilemesi de hata çünkü ortada suç yok, suç yoksa cezası da yoktur.
Daha fazla özür dilemesin ve artık aramasın. Adamın kafa bulanıklığı geçtiğinde ki geçecektir, zaten yeniden iletişim kurar fakat adam geri döndüğünde sağlam bir ders versin.Karşısında ki sağlıklı psikolojiye sahip bir erkek değil dolayısı ile evliliğin sorumluluğunu alamaz, iyi düşünsün.
Diyor.
Kısacası Homeostas, bitmesinin suçlusu sen değilsin canım, hiç kendini suçlama.
canım çok teşekkür ederim sanada erkek arkadaşınada..ama bilmediginiz bazı şeylerde var benim ona yalanlarım var onları yakaladı asıl sorun bu oldu aramızda..dün buluştuk yüzügü verip ayrılalım dedim senin yapamadıgını ben yapıyorum bitirelim dedim gözleri doldu kabul etmedi aramız çok iyiyken benim yalanlarım çıktı ortaya o yüzden bu hale geldik
canım çok teşekkür ederim sanada erkek arkadaşınada..ama bilmediginiz bazı şeylerde var benim ona yalanlarım var onları yakaladı asıl sorun bu oldu aramızda..dün buluştuk yüzügü verip ayrılalım dedim senin yapamadıgını ben yapıyorum bitirelim dedim gözleri doldu kabul etmedi aramız çok iyiyken benim yalanlarım çıktı ortaya o yüzden bu hale geldik
bana önceden fake adreslerin varmı demişti bişeyden şüphelenip bende hayır demiştim halbuki hem face hem twitter vardı face üzerinden onu işletmiştim onu anlattım ordan eski sevgilisine mesaj atmıştım bunun gibi biçok saçmalıklarım var hiçbirinde kötü niyetim yoktu sadece ona olan sevgim ve kıskançlıgım vardı ama bu kadar yalan fazla geldi sanırım kime evlenme teklif ettim ben diye düşünüyodur kara kara..inşallah siz haklı çıkarsınız canım çünkü gerçekten çok seviyorum ve pişmanımYalanların türü nedir peki? Ufak tefek pembe yalanlar mı yoksa ilişkiyi tehdit edecek boyutta güvensizlik yaratacak türden mi?
Biz oyumuzu barışacağınızdan yana kullanıyoruz. Ha bu arada cidden kafasında bitirmiş olsa seninle yüz yüze görüşmez kaçarmış canım.
anlattım canım alt tarafta..ha bide senin eski erkek arkadaşın x mi demişti bende konu uzucak diye hayır demiştim maillerden x oldugunu anladı bide bu yalan varKusura bakma da yani canim çocuk haklı
Ne gibi yalanlar
bana önceden fake adreslerin varmı demişti bişeyden şüphelenip bende hayır demiştim halbuki hem face hem twitter vardı face üzerinden onu işletmiştim onu anlattım ordan eski sevgilisine mesaj atmıştım bunun gibi biçok saçmalıklarım var hiçbirinde kötü niyetim yoktu sadece ona olan sevgim ve kıskançlıgım vardı ama bu kadar yalan fazla geldi sanırım kime evlenme teklif ettim ben diye düşünüyodur kara kara..inşallah siz haklı çıkarsınız canım çünkü gerçekten çok seviyorum ve pişmanım
haklısın canım çok pişmanım zaten onu hayal kırıklıgına ugrattıgım için sizin beni anladıgınız gibi oda günün birinde beni anlar umarımBu kadarla kaldıysa birşeycik olmaz. Yani yalan söylemek hoş değil tabii bir daha açık ve net ol. Sonuçta karşındaki kişi senin hayat arkadaşın olacaksa herşeyden önce iyi dost olmalısınız ve insan dostuna yalan söylemez kuzum.
anlattım canım alt tarafta..ha bide senin eski erkek arkadaşın x mi demişti bende konu uzucak diye hayır demiştim maillerden x oldugunu anladı bide bu yalan var
dogru söylüyosunuz kadere bırakmak lazım kaderde ömür boyu birlikte olmak yoksa şimdi barışsam nolurki ama benim yüzümden bitmiş olması beni çok üzdü kendimi affetmicem
çok haklısın bizim karşılıklı hatalarımız oldu ben onu affettim unuttum gitti hatta o kadar unutmuşumki kendi yaptıklarım bana kötü geliyor onları hatırlamıyorum bile,aslında biz onunla birbirimize çok benziyoruz yanlışlarımız bile benziyo hep sosyal aglar yüzünden :) faceleri silip rahatlamıştık uzun bisüre kafamız rahattı mutluyduk şimdide bu çıktı ortaya,eğer bu sessizliginin sonunda ayrılık kararıyla gelirse kabul edip saygı duycam..çok teşekkür ederim kelebekKendimi affetmicem falan büyük laflar, hataların oldu ama ilişkiyi bitiren karşılıklı hatalar oluyor her zaman: Sadece benim yüzümden bitti falan diye düşünme, seni ne kadar hatırlıyorsam onu da hatırlıyorum
Kendi yaptığın şeyleri düşünürken onun da yaptığı abuk subuk şeyleri de gözden kaçırma, hiçbirimiz sütten çıkmış ak kaşık değiliz. Kesinlikle yapma diyeceğim şey bu saatten sonra; eğer devam ederseniz bu olayı ısıtıp ısıtıp senin farklı konudaki bir değişik davranışında kullanıp sapla samanı karıştırmasına izin verme, kendisi güven konusunda hassas ise ve herşeyin şeffaf olmasını isteyen bir insandıysa, o layakıt facebook konuşmalarını falan da yapmazdı arkadaşlarıyla, övünülecek bir şey değildi yaptığı, ne var ki? erkekler böyle konuşur aralarında yüzyüzlüğünü sen kabul edip zamanında devam ettin, ona da kızlar erkek arkadaşlarını veya başka birilerini fake hesapla takip edebilirler bunda utanılacak bir şey yok, ne afra tavra yapıyorsun??! demen lazımdı o zaman, neden demedin de kendini kötü hissediyorsun şimdi.
Ağzından hayır çıkmasına falan ise gülüyorum Home :) Böyle şeyi tabi ki bir daha yapma, ona da bak kendimi düzelttim bir daha yalan söylemeyeceğim deme sakın, olayı farklı bir boyuta götürür o. Anlık bir şey, karakter özelliği değil her zaman, öyle şey mi olur? Mesela benim arkadaşım sende dursun diye para verse bana ben de o an harcayıp sonra yerine koysam, şahit olduğunda emanete hıyanet ediyor bu, güvenim yıkıldı diye karalar mı bağlasın? Sorarsa açıklarım senin anladığın bir gibi durum değil diye, sormayıp sana güven duymuyorum deyip ayrılsa da önce sormadın şimdi de kendin bitiriyorsan, o senin güvensizliğin, yolun açık olsun derim, o hesap. Ben şifre falan vermezdim, çünkü istemem de. Neden fake hesaplarım olduğunu rahat rahat söyleyebilirim nedenleriyle birlikte çünkü, ama herşeyini tam manasıyla en ufak ayrıntısına kadar bilip öyle güven duyabilmek bana göre çocukluk, çocukları kandırmanın ne kadar kolay olduğunu da bilirsin.
haklısın canım hayal kırıklıgına ugrattım onu..gönlünü almamı istedigini sanmıyorum beni görmek istemiyo şuanvallahi artık bunları söylemessem içim rahat etmeyecek.. madem kötü bir amacın yoktu niçin fake twitter hesabı açıyorsun? bize böyle şeyler yapılsa ortalığı yıkarız resmen, hiç yoookk ben yapmam demeyin hepimiz ortalığı ayağa kaldırır çocuk kötü değilse bile ona kendisini kötü hissettiririz... amacınızı hala anlayamadım..düşün bir sevgilin var sevgilinin şifresini falan alıyorsun bi girip bakıyorsun fake hesaplar mı dersin eski erkek arkadaşınla konuşmalar mııııı.... yıkarız ulan ortalığıı.... git gönlünü al çocuğun BENCE.
biraz siniri geçsin gönlünü al şimdi hiç bişey yapma.haklısın canım hayal kırıklıgına ugrattım onu..gönlünü almamı istedigini sanmıyorum beni görmek istemiyo şuan
inşallah dedigin gibi olur canım konuşmadan ne kadar sabredicem bende bilmiyorumbiraz siniri geçsin gönlünü al şimdi hiç bişey yapma.
bekleyecek neden gelmiyor bu diye seni
12 sayfadır bunu konuşuyoruz :) yüzük taktıgı için diyor canımHepsini geçtim..Evlilik teklifini elleriyle mi etti?
Neden elinin kırılmasından bahsediyor
anlayabiliyorum acını rabbim yardım etsin inşallah düzelir her şeyinşallah dedigin gibi olur canım konuşmadan ne kadar sabredicem bende bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?