- 15 Haziran 2025
- 92
- 50
- 3
- 25
- Konu Sahibi Anonimsiii
-
Var gibi gözüküyor elinde başka test varsa onunla da dene ona göre kan verirsinBiz bu ay eşimle birçok kez korunmasız ilişki yaşadık. Reglime de 3 gün varken az önce prodoctor erken gebelik testi yaptım fotoğraftaki gibi çıktı yanılmış olabilir mi??? Testten hemen önce eşimle cinsel ilişki yaşadık onun pozitif çıkmasında etkisi olmuş mudur of
Bence kuruma çizgisi değil gayet pembe çıkmış bence pozitifBiz bu ay eşimle birçok kez korunmasız ilişki yaşadık. Reglime de 3 gün varken az önce prodoctor erken gebelik testi yaptım fotoğraftaki gibi çıktı yanılmış olabilir mi??? Testten hemen önce eşimle cinsel ilişki yaşadık onun pozitif çıkmasında etkisi olmuş mudur of
Kan verdim az önce yarın öğleden sonra çıkar dediler de bugün yine test yapsam yine de doğru sonuç verir mi normalde ilk idrarla yapın diyorlar yaVar gibi gözüküyor elinde başka test varsa onunla da dene ona göre kan verirsin
İlişkiden sonra test yapılmaz aslında. O yüzden pozitf çıkmış da olabilirKan verdim az önce yarın öğleden sonra çıkar dediler de bugün yine test yapsam yine de doğru sonuç verir mi normalde ilk idrarla yapın diyorlar ya
AA çok garip ilk kez duydum nedenkiİlişkiden sonra test yapılmaz aslında. O yüzden pozitf çıkmış da olabilir
Yap bence varsa çıkar illaki zaten kan vermişsin sonuç belli olacak yarınKan verdim az önce yarın öğleden sonra çıkar dediler de bugün yine test yapsam yine de doğru sonuç verir mi normalde ilk idrarla yapın diyorlar ya
Anında silik çıktıBence kuruma çizgisi değil gayet pembe çıkmış bence pozitif
Biz bu ay eşimle birçok kez korunmasız ilişki yaşadık. Reglime de 3 gün varken az önce prodoctor erken gebelik testi yaptım fotoğraftaki gibi çıktı yanılmış olabilir mi??? Testten hemen önce eşimle cinsel ilişki yaşadık onun pozitif çıkmasında etkisi olmuş mudur of
Yarım saat sonra daha da koyulaştı şu an böyleTeste göre gebelik var tebrikler
hamilesiniz gibi duruyor kaç yıllık evlisinizYarım saat sonra daha da koyulaştı şu an böyle
Az önce bir idrar testi daha yaptım o da pozitif çıktıGun gectikce testleriniz koyulasmis var bence
1 yıl olacakhamilesiniz gibi duruyor kaç yıllık evlisiniz
Çok teşekkür ederim az önce bir test daha yaptım o da pozitif çıktı ikisi de yanılmış olamaz dimiPozitif canım hayırlı olsun
Verir canım ben de dün yaptım sleep bir çizgi vardı tekrar yaptım tekrar aynı şekilde çizgiyi verdi hatta ben nedense ikinci idrarla yaptığım zaman daha koyu bir çizgi vardıKan verdim az önce yarın öğleden sonra çıkar dediler de bugün yine test yapsam yine de doğru sonuç verir mi normalde ilk idrarla yapın diyorlar ya
Verir canım ben de dün yaptım sleep bir çizgi vardı tekrar yaptım tekrar aynı şekilde çizgiyi verdi hatta ben nedense ikinci idrarla yaptığım zaman daha koyu bir çizgi vardıKan verdim az önce yarın öğleden sonra çıkar dediler de bugün yine test yapsam yine de doğru sonuç verir mi normalde ilk idrarla yapın diyorlar ya
Gözün aydın inşa kan ile kesinleşirÇok teşekkür ederim az önce bir test daha yaptım o da pozitif çıktı ikisi de yanılmış olamaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?