- 17 Eylül 2015
- 1.282
- 949
- 123
Merhabalar başıma gelen ve beni biraz korkutan bir olayı anlatmak istiyorum bundan 1 kaç ay önce sabah uyandım yüzümü yıkadım geldim ellerimin içinde kına renginde izler vardı böyle sürülmüş sağ elime sanki her yeri kına renginde şekiller vardı parmağımda falan aynıda kına kokuyordu abartmıyorum bildiğiniz kına kokusu korktum açıkcası 2 güne geçti ama doktora gidemedim geçmeseydi gidecektim... Bu arada şaka yapmıştır birisi demeyin evde öyle şaka yapabilecek bir kardeşim yok ayrıca bir şey bulaşmıştır da demeyin sabah uyandığımda gördüm etrafa her yere baktım bulaşabilecek hiç bir şey yoktu.
Netten araştırdım ettim kimi tıbbı şeyler yazmış kimiside dinle alakalı yorumlamış melekler kına yakarmış işte yok iyi cinler kına gecelerine götürürlermiş orada kına yakarlarmış falan değişik yorumlar... Annemin bir arkadaşıda kızın gelin olacak ona işaret demiş... Ki zaten kısmetse var böyle bir şey. Öyle işte resim yok üstünden zaman geçti ama hala aklımda doğrusu bugün de rüyamda karanfil gördüm küçük çocuklar karanfil dağıtıyordu ölücemmi napıcam valla
korkuyorum artık öyle işte böyle bir şey yaşayan var mı aranızda...
Netten araştırdım ettim kimi tıbbı şeyler yazmış kimiside dinle alakalı yorumlamış melekler kına yakarmış işte yok iyi cinler kına gecelerine götürürlermiş orada kına yakarlarmış falan değişik yorumlar... Annemin bir arkadaşıda kızın gelin olacak ona işaret demiş... Ki zaten kısmetse var böyle bir şey. Öyle işte resim yok üstünden zaman geçti ama hala aklımda doğrusu bugün de rüyamda karanfil gördüm küçük çocuklar karanfil dağıtıyordu ölücemmi napıcam valla