• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ellerimi yikamaktan biktim

Kizlar aranizda el yikama aliskanligi olan varmi?el yikamak kotu bir sey degil ama ben dozunu kaciriyorum qaliba.o kadar cok yikiyorumki ellerimi kendim bile biktim :KK43: bu gun en az simdiye kadar 10kere yikamisimdir.gunde 20ye yakin ellerimi yikiyorum.niye boyleyim ya bazen hayir bu sefer yikamiyicagim ellerim kirli degil diyorum ama bi bakiyorum banyodayim ellerimi yikiyorum.benim gibi olan varmi?son zamanlarsa bide buna tiksinme eklendi her seydne tiksinmeye basladim
Arkadaslar duzenleme yapmam gerekdi ben yemek oncesi sonrasi falan degil sacma sebeplerden yikiyorum
Psikolağa gitmen gerekiyor.

Kizlar aranizda el yikama aliskanligi olan varmi?el yikamak kotu bir sey degil ama ben dozunu kaciriyorum qaliba.o kadar cok yikiyorumki ellerimi kendim bile biktim :KK43: bu gun en az simdiye kadar 10kere yikamisimdir.gunde 20ye yakin ellerimi yikiyorum.niye boyleyim ya bazen hayir bu sefer yikamiyicagim ellerim kirli degil diyorum ama bi bakiyorum banyodayim ellerimi yikiyorum.benim gibi olan varmi?son zamanlarsa bide buna tiksinme eklendi her seydne tiksinmeye basladim

O bir pskolojik rahatsızlık ve el yıkama giderek artacak ben bi ara yatağa giremiyordum el yıkamaktan bir yere değmiş gibi hissedip hissedip içim rahat edene kadar elimi yıkıyordum ergenlik dönemidi Allahtan annem farketti de doktora götürdü beni hemen bir uzmanla görüşün çünkü el yıkarken artık yeter diye ağladığımı biliyorum ben

Back
X