Elma çekirdeği, nar suyu düşük yapar mı?

sevecen_29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
1.044
498
53
Kızlar delircem yaaaa 9+1 haftalık hamıleyım.... hamılelıgımın başından berı ne yesem arasıtırınca arkasında bırsey cıkıyor internette:KK43:(((

nar suyu ıctım bı baktım nette düşük yapıyormuss yazıyorr.... az önce elmayı cekırdegıyle yedım vıtamın olsun dıye meger hataymısss:KK43:(( ınternette baktım elma cekırdeği öldürücü vs yazdı. eyvah dedım bebegıme ya bısey olursaa:KK17: daha bunun gıbı oluyo bseylerr..... elma cekırdeği zararlımı??*

Elmayı duymadım da narı duymuştum bi yakınım nar yemişti lekelenme olmuştu nar maydonoz adaçayı dikkat etmek gerekir

Çiğ yumurta, sosis salam sucukta yasak canım habern olsn.

Kızlar delircem yaaaa 9+1 haftalık hamıleyım.... hamılelıgımın başından berı ne yesem arasıtırınca arkasında bırsey cıkıyor internette:KK43:(((

nar suyu ıctım bı baktım nette düşük yapıyormuss yazıyorr.... az önce elmayı cekırdegıyle yedım vıtamın olsun dıye meger hataymısss:KK43:(( ınternette baktım elma cekırdeği öldürücü vs yazdı. eyvah dedım bebegıme ya bısey olursaa:KK17: daha bunun gıbı oluyo bseylerr..... elma cekırdeği zararlımı??*
canım sıkıntı yapma bu kadar en güzeli muayeneye gittiğin de doktoruna sorman. bende okudum ilk zamanlarda zencefil mesela zararlı yazıyır internette ama doktorum öksürük için zencefil ve bal karıştır demişti. internette yalan yanlış şeyler yazıp suruyor. en mantıklısı doktorunun tavsşiyesi. çünkü herkesin bünyesi aynı değil, sana ters etki yapan bana yapmayabilir.

Back
X