Dedim ya size bulamazsanız diye.O kadar aradım senin yapabileceğin çorbayı, hiç aklıma gelmeyecek bir tarif bulmuşsun
Ellerine emeğine sağlık canım, gerçekten farklı bir tarif
Başarılar dilerim Adracım
Avrupa yörelerine bile baktım benDedim ya size bulamazsanız diye.Sen yöresel çorbalara bakmışsındır.Ben başka yörelere doğru yol aldım. Çok teşekkürler Vuslat'cığım.
ne zamana gelirGönderdim gitti.
Oradan çok Avrupai mi görünüyorum.Avrupa yörelerine bile baktım ben
Oğlum elma sevmiyor bu şekilde yedirebilir miyim acaba
Kargoya bugün verdim mi öbür gün orada.ne zamana gelir
tamamdır teşekkür edriz teyzesiKargoya bugün verdim mi öbür gün orada.
Nevoş Avrupa'lı dedi amaOradan çok Avrupai mi görünüyorum.Ben farklı tarifler yaparım bir dahakine bunu dikkate al. Yedirebilirsin bence.Çok sağlıklı bir çorba.
Ekşiliği kalmıyor hatta tatlımsı bir tadı var.Ekşilik istiyorsanız kaymağı biraz azaltabilirsiniz.Limonla çok güzel oluyor.Çok teşekkürler.tadını çok merak ettımm ellerınıze saglıkk acaba elmanın ekşılıgı kalıyor mu
Doğru demiş Avrupa'dan gelmeyiz.Nevoş Avrupa'lı dedi amaBen de ona dayanarak dış Ülkeler'e açıldım
Oğluma elma yedirmenin yolunu buldum o zaman
Evet ben de öyle biliyorum canım.Ayvayı duymuştum.Portakallı kereviz de yaparız biz.Çok teşekkürler güzel yorumun için.Bal gibide olmuş valla, ellerinize saglik, yarışmada başarılar dilerim. Birde yanlış bilmiyorsam Osmanlı mutfağında meyve yemeklerde kullanılirmış diye hatırlıyorum.
Evet ben de öyle biliyorum canım.Ayvayı duymuştum.Portakallı kereviz de yaparız biz.Çok teşekkürler güzel yorumun için.
Çok teşekkürler Efser`ciğim.Ellerine sağlık canım. Yarışmada başarılar dilerim değişik şık bir tarif olmuş
Ben katılacaktım zaten.Adraaaasen ne ara katildiiinnn ellerine sağlık canım
Olmaz tabiÇok teşekkürler Efser`ciğim.
Ben katılacaktım zaten.Kambersiz düğün olur mu? Çok teşekkürler Harbi`ciğim.
Sen git Pink`e söyle onu.Olmaz tabibence katilmasaydin daha iyi olurdu
HahahahSen git Pink`e söyle onu.Senin rakibin o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?