Çorbalar Elma Çorbası (Yeşil Elma Sponsorluğunda)

O kadar aradım senin yapabileceğin çorbayı, hiç aklıma gelmeyecek bir tarif bulmuşsun
Ellerine emeğine sağlık canım, gerçekten farklı bir tarif
Başarılar dilerim Adracım
Dedim ya size bulamazsanız diye.Sen yöresel çorbalara bakmışsındır.Ben başka yörelere doğru yol aldım. Çok teşekkürler Vuslat'cığım.

Dedim ya size bulamazsanız diye.Sen yöresel çorbalara bakmışsındır.Ben başka yörelere doğru yol aldım. Çok teşekkürler Vuslat'cığım.
Avrupa yörelerine bile baktım ben
Oğlum elma sevmiyor bu şekilde yedirebilir miyim acaba

Avrupa yörelerine bile baktım ben
Oğlum elma sevmiyor bu şekilde yedirebilir miyim acaba
Oradan çok Avrupai mi görünüyorum.Ben farklı tarifler yaparım bir dahakine bunu dikkate al.Yedirebilirsin bence.Çok sağlıklı bir çorba.

tadını çok merak ettımm ellerınıze saglıkk acaba elmanın ekşılıgı kalıyor mu

Oradan çok Avrupai mi görünüyorum.Ben farklı tarifler yaparım bir dahakine bunu dikkate al.Yedirebilirsin bence.Çok sağlıklı bir çorba.
Nevoş Avrupa'lı dedi ama Ben de ona dayanarak dış Ülkeler'e açıldım
Oğluma elma yedirmenin yolunu buldum o zaman

tadını çok merak ettımm ellerınıze saglıkk acaba elmanın ekşılıgı kalıyor mu
Ekşiliği kalmıyor hatta tatlımsı bir tadı var.Ekşilik istiyorsanız kaymağı biraz azaltabilirsiniz.Limonla çok güzel oluyor.Çok teşekkürler.

Nevoş Avrupa'lı dedi ama Ben de ona dayanarak dış Ülkeler'e açıldım
Oğluma elma yedirmenin yolunu buldum o zaman
Doğru demiş Avrupa'dan gelmeyiz.Dış ülkelerin çorbasını gördük Meg sayesinde.Ben yapmam öyle böcekli möcekli çorbalar.Halis Türk çorbası bu.

Evet dene bence.

Bal gibide olmuş valla, ellerinize saglik, yarışmada başarılar dilerim. Birde yanlış bilmiyorsam Osmanlı mutfağında meyve yemeklerde kullanılirmış diye hatırlıyorum.

Bal gibide olmuş valla, ellerinize saglik, yarışmada başarılar dilerim. Birde yanlış bilmiyorsam Osmanlı mutfağında meyve yemeklerde kullanılirmış diye hatırlıyorum.
Evet ben de öyle biliyorum canım.Ayvayı duymuştum.Portakallı kereviz de yaparız biz.Çok teşekkürler güzel yorumun için.

Ellerine sağlık canım. Yarışmada başarılar dilerim değişik şık bir tarif olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…