Karpuz kabuğundan ve patlıcandan reçel yapıldığını duyduğum andan beri hiç bişi şaşırtmıyor beni
Ben de merak ettiğim için yaptım.tadını çok merak ettim bende : )
Teşekkürlar rakibem.Ellerine sağlık sevgili rakibem...
Mukaddes ablacığım çok teşekkür ederim güzel sözlerine.Aslı'cım senin giriş- gelişme bölümünü afiyetle yer
ne kadan değişik farklı bir lezzet olduğunu cümle aleme ilan ederim.
Harikasın FARKLISIN. Her zaman ki gibi farkını ortaya koydun yine.
Teşekkürler canım.Değişik bi tarif olmuş ve merak uyandiriyor insanda eline saglik basarilar
Elma ekşi olduğu için olabilir neden olmasın merak ettim tadını
eline sağlık yarışmada başarılar dilerim
evıme gectıgım de mutlaka deneyecegım canım tekrar basarılar dılerımBeni de şaşırtmıyor.Bunlara ek maruldan da çorba oluyor.
Ben de merak ettiğim için yaptım.
Teşekkürlar rakibem.
Mukaddes ablacığım çok teşekkür ederim güzel sözlerine.Değişik tarifler ilgimi çekiyor.Çok elektrik alıyorum böyle tariflerden.
Teşekkürler canım.Gerçekten de merak uyandırıyor.
Elma ekşi olmasına rağmen biraz tatlımsı oluyor.Ama limonla o tatlılık hafifliyor.Çok teşekkürler.
ben OFLUYUM hamsiden baklava yapıldı beyaaa..Karpuz kabuğundan ve patlıcandan reçel yapıldığını duyduğum andan beri hiç bişi şaşırtmıyor beni
Çok marjinal.ben OFLUYUM hamsiden baklava yapıldı beyaaa..
Teşekkür ederim.başarılar dilerim
Olur neden olmasın bizim yörede elma ile bulgurlu yoğurtlu bir köfte yaparız.Benim favori yemeğimdir
Hiç duymamıştım. Elmayı seven biri olarak merak ettim tadını. Ellerinize sağlık. Yarışmada başarılar.
çok ilginç yaa, elma ve çorbaeşim çorbayı çok sever, muhakkak deneyeceğim. ellerin dert görmesin
Çorbanın son hali biraz kıvamlı olmalı.Yani ben öyle yaptım.Ama durdukça daha da koyulaşıyor.Fotolardaki tavuk suyunun biraz daha üzerine çıkabilirsiniz.Yarım veya bir bardak kadar.Çok sulu çorba da birşeye benzemiyor.Tabi zevk meselesi biraz da.Dener ve umarım beğenirsiniz.Limonla daha güzel oluyor şefin tavsiyesi.Denişik yemekler müptelası olarak ben de çok merak ettim ilk fırsatta denemeyi not aldım.
Çorbanın son halinin kıvamı nasıl olmalı? Yani bittiğinde içerken yani, helmeli mi?
Tavuk suyu fotolarda gözüme az göründü çünkü
Deniycem canım :) deneyip yazcam sana.Çorbanın son hali biraz kıvamlı olmalı.Yani ben öyle yaptım.Ama durdukça daha da koyulaşıyor.Fotolardaki tavuk suyunun biraz daha üzerine çıkabilirsiniz.Yarım veya bir bardak kadar.Çok sulu çorba da birşeye benzemiyor.Tabi zevk meselesi biraz da.Dener ve umarım beğenirsiniz.Limonla daha güzel oluyor şefin tavsiyesi.Çok teşekkürler yorum yaptığınız için.
Evet içerken üstüne sıkmak baabında.Deniycem canım :) deneyip yazcam sana.
limonu içerken üstüne sıkmak baabında mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?