Çorbalar Elma Çorbası (Yeşil Elma Sponsorluğunda)

Aslı'cım senin giriş- gelişme bölümünü afiyetle yer
ne kadan değişik farklı bir lezzet olduğunu cümle aleme ilan ederim.
Harikasın FARKLISIN . Her zaman ki gibi farkını ortaya koydun yine.

Elma ekşi olduğu için olabilir neden olmasın merak ettim tadını
eline sağlık yarışmada başarılar dilerim

Karpuz kabuğundan ve patlıcandan reçel yapıldığını duyduğum andan beri hiç bişi şaşırtmıyor beni

Beni de şaşırtmıyor.Bunlara ek maruldan da çorba oluyor.

tadını çok merak ettim bende : )
Ben de merak ettiğim için yaptım.

Ellerine sağlık sevgili rakibem...
Teşekkürlar rakibem.

Aslı'cım senin giriş- gelişme bölümünü afiyetle yer
ne kadan değişik farklı bir lezzet olduğunu cümle aleme ilan ederim.
Harikasın FARKLISIN . Her zaman ki gibi farkını ortaya koydun yine.
Mukaddes ablacığım çok teşekkür ederim güzel sözlerine.Değişik tarifler ilgimi çekiyor.Çok elektrik alıyorum böyle tariflerden.

Değişik bi tarif olmuş ve merak uyandiriyor insanda eline saglik basarilar
Teşekkürler canım.Gerçekten de merak uyandırıyor.

Elma ekşi olduğu için olabilir neden olmasın merak ettim tadını
eline sağlık yarışmada başarılar dilerim

Elma ekşi olmasına rağmen biraz tatlımsı oluyor.Ama limonla o tatlılık hafifliyor.Çok teşekkürler.

evıme gectıgım de mutlaka deneyecegım canım tekrar basarılar dılerım

Hiç duymamıştım. Elmayı seven biri olarak merak ettim tadını. Ellerinize sağlık. Yarışmada başarılar.

çok ilginç yaa, elma ve çorba eşim çorbayı çok sever, muhakkak deneyeceğim. ellerin dert görmesin

Hiç duymamıştım. Elmayı seven biri olarak merak ettim tadını. Ellerinize sağlık. Yarışmada başarılar.

Ben de duymamıştım.Çok teşekkür ederim.

çok ilginç yaa, elma ve çorba eşim çorbayı çok sever, muhakkak deneyeceğim. ellerin dert görmesin

Evet bence de ilginç. Tatlımsı bir tadı var.Ekşi yemek isterseniz limon sıkabilirsiniz.Çok teşekkürler güzel yorumuna.

Denişik yemekler müptelası olarak ben de çok merak ettim ilk fırsatta denemeyi not aldım.
Çorbanın son halinin kıvamı nasıl olmalı? Yani bittiğinde içerken yani, helmeli mi?
Tavuk suyu fotolarda gözüme az göründü çünkü

Çorbanın son hali biraz kıvamlı olmalı.Yani ben öyle yaptım.Ama durdukça daha da koyulaşıyor.Fotolardaki tavuk suyunun biraz daha üzerine çıkabilirsiniz.Yarım veya bir bardak kadar.Çok sulu çorba da birşeye benzemiyor.Tabi zevk meselesi biraz da.Dener ve umarım beğenirsiniz.Limonla daha güzel oluyor şefin tavsiyesi.Çok teşekkürler yorum yaptığınız için.

Deniycem canım :) deneyip yazcam sana.
limonu içerken üstüne sıkmak baabında mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…