Ay kimse de içebilirsin diye espiri yapmamış hahaha
İlk ben yapayım
Otur iç
Ay ben içici değilim yaaguzelgunler2019 içerim dersen göndereyim sana . Çok keskin bir kokusu var yalnız. Ben burdayım diyorrrr
Yooooo okuduğumda baya güldüm. Kardeşim de içelim abla birşey olmaz demişti çünku :) . Lakin bu meyve alkolünu oyle tüketsek sanırım hastanelik oluruzAy ben içici değilim yaa
Ama benim babannem hep ilaç niyetine erikten rakı yapmış, hepsini dedem içmiş arkadaşlarıyla. Buna kızan babannem de hepsini satıp bi galon saklamış, onu da torunu ergenlikte pet şişeye koyup içti yaaondan dedim bi eapri yapayım yüzün gülsün.
Alkol varsa yakarsan ancak gider, yakarsan da artık ondan sirke olmaz. Sanırsam sen o sirkeyi lavabo temizliğinde kullanabilirsin
Aynen , anında şarapYooooo okuduğumda baya güldüm. Kardeşim de içelim abla birşey olmaz demişti çünku :) . Lakin bu meyve alkolünu oyle tüketsek sanırım hastanelik oluruz.
Yakmaktan ziyade seyreltip birşeylerle bağlamak lazım ama ney tam o kısımda takılı kaldım. Birde Kimyager olcam çaktırma :).
Sanırım sonu lavabo olacak söylediğin gibi.
Bir daha ki sirke deneyimimi üzümden yapcam boşa gitmesin
Yıllandırmak lazım. Yaşlanınca zengin olurum kesinAynen , anında şarap
hakiki sirkeye tuz nohut vs hiçbiri girmez..instagram hesabınız varsa artizangıda sayfası var .. esma hanım işin ustası bilgilerini paylaşma noktasında asla cimrilik yapmıyor pirinç sirkesi bile yaptı :)Merhaba,
3Eylül de kurduğum elma sirkem (kırmızı elma, sirke,şeker,tuz,bulgur ,nohut ve su) alkole dönüşmüş. Kokusu kesinlikle kendini belli ediyor. Dökmekte istemiyorum. Kurtarmak için ne yapabilirim? Fikri olan lütfen yardımcı olabilir mi?
İnternette çok fazla araştırma yaptım ama tam anlamıyla birşey bulamadım.
Eğer sirke mayası yoksa elimizde mayalamak için mecburen ya tahıl ya ekşi mayalı ekmek vb şeyler kullanılmalı. İnstagramım yok ama Netten araştırayım Esma Hanımı. Teşekkür ederim :)hakiki sirkeye tuz nohut vs hiçbiri girmez..instagram hesabınız varsa artizangıda sayfası var .. esma hanım işin ustası bilgilerini paylaşma noktasında asla cimrilik yapmıyor pirinç sirkesi bile yaptı :)
ay içebilirsin ziyan olmaz dicektim siz yazmışşsınız :)))Ay kimse de içebilirsin diye espiri yapmamış hahaha
İlk ben yapayım
Otur iç
Ben evimde yapıyorum ama sirkeye şeker girmiyor diye biliyorum en azından ben koymuyorum içine nohut bulgur ve su da koymuyorum siz sirke mi yaptınız başka bişey miHiçkimseeee evde sirke yapmıyor mu canlarrrr yauwwwww
Eğer sirke mayası yoksa elimizde mayalamak için mecburen ya tahıl ya ekşi mayalı ekmek vb şeyler kullanılmalı. İnstagramım yok ama Netten araştırayım Esma Hanımı. Teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?