2 sene önce yediklerime dikkat etmeden 1.5 ayda 5 kilo vermiştim canım,şu an kilomda oynama yok,sabah aç karna ve gece yatmadan içiyorum düzenli olarak,arada öğlen de içiyorum,sigaray bıraktım kilo almamak adına içiyorum,yemeden kısmıyorum hiç,yeter ki kilo almayayım
2 sene önce yediklerime dikkat etmeden 1.5 ayda 5 kilo vermiştim canım,şu an kilomda oynama yok,sabah aç karna ve gece yatmadan içiyorum düzenli olarak,arada öğlen de içiyorum,sigaray bıraktım kilo almamak adına içiyorum,yemeden kısmıyorum hiç,yeter ki kilo almayayım
2 litre su kaynatılacak içine papatya konup 1 taşım daha kaynatılacak.
süzülüp içine diğer malzemeler karıştırılacak ve günde 2 litre mutlaka içilecek
ister sıcak için isterseniz soğuk farketmez
selam kıslar...papatya iştahı keser ve selülitlere birebirdir.ama hiç bir bitki çayını 1lt içmeyin 2-3 bardakta kalın.hepsinin ölçüsü genelde 1lt.siz 1lt hazırlayın.annenizle kardeşinizle paylaşın.her gün taze yapın.asla durmuşu içmeyin buz dolabında değilse....besin zehirlenmesi yapar.hiç bir şey suyun yerini tutmaz 2 lt suyunuzu ihmal etmeyin.lahana kürü gibi kürlerle bitki kürlerini karıştırmayın.aşırı su atımı yüzünden halsiz kalabilirsiniz.böbrekleriniz yorulur.tansiyonunuz düşer.her kürü 2 hafta uygulayın 1 hafta ara verin.a.s