• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Elma sirkesi ve limon

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Mimar Filiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2014
20
7
3
Kızlar ,ergenlikte çıkmayan sivilcelerim hayat sitresine yenildi..
Yüzümde sayısı 5 i geçmeyen ama ağrılı sivilceler çıktı:110:
Limon ve elma sirkesini sulandırıp sürüyorum,bir günde akne gidiyor ama kırmızılığı kalıyor ..iki gün sonra hooop aynı yerden tekrar çıkıyor..
Kesin bir çözüm bulamadım yani.karşılıklı restleşmedeyiz 6 aydır:KK34:
Makyajsiz o kızarıklıkları gördükçe çok üzülüyorum .:cry:

Limon ve elma sirkesini sulandırıp sürüyorum,bir günde akne gidiyor ama kırmızılığı kalıyor ..iki gün sonra hooop aynı yerden tekrar çıkıyor..

al benden de aynı :(

Off o sivilceler gerçekten fena bende dönem dönem sivilce mağduru oluyorm ama bu kullandığım yöntem sayesinde dağılmdan çoğalmadn iki güne normale dönüyolar elma sirkesini pamuğa döküp cldimi siliyorum ve yarım saat o şekilde duryo sonra soğuk suyla yüzümü yıkayıp jhansonn baby pişik kremini sürüyorum güzelce ve o şekilde yatıyorum sabah ay gibi suratım her akşam uyguluyorum pişik kremini yüzümdeki yağı dengeliyo sivilceler oldukçada saf sirkeyi pamukla srüyorum

kızlar benim cildimde pek sivilce yok ama bende cildimi gece yatarken temiz ve beslensin diye pişik kremi sürüyorum güneş koruyucu ile birlikte karıştırıyorum harika oluyo..özellikle gece yatmadan 5-10 dk. önce .. bunu düzenli uygularsanız baya cildinizi tazeliyor..pişik kreminin içindeki etken madde çok iyi çalışıyor..tavsiye ederim..yalnız sürerken zor olduğundan ben güneş kremiyle koruyucu olanıyla karıştırıyorum harika oluyo :)) johnsons baby benim kremde :)

kızlar benim cildimde pek sivilce yok ama bende cildimi gece yatarken temiz ve beslensin diye pişik kremi sürüyorum güneş koruyucu ile birlikte karıştırıyorum harika oluyo..özellikle gece yatmadan 5-10 dk. önce .. bunu düzenli uygularsanız baya cildinizi tazeliyor..pişik kreminin içindeki etken madde çok iyi çalışıyor..tavsiye ederim..yalnız sürerken zor olduğundan ben güneş kremiyle koruyucu olanıyla karıştırıyorum harika oluyo :)) johnsons baby benim kremde :)
Benzaten gündüz jhansannn baby paptya özlü bebek nemlendirici kremini kullaıyorum akşamda pişik kremini t bölgem yağlı o yüzden sadece pişik krem uyguluyorum sende kendi cildinino dilini çözmüşsü süperrrr

pişik kreminin içinde ki etken maddeden dolayı..tavsiye ederim ben 2 ayı geçti kullanıyorum.. gayette memnunum :) birde limonu pamuğa damlatıyorum cildimi siliyorum..sonra güneş koruyucu pişik kremi ve limon damlatıyorum ( sıkıyorum yani :)) yüzüme bir sürüyorum ışıl ışıl oluyor :)) denemesi bedava kızlar çok güzel oluyo :))) birde her sabah buzz gibi suyu suratıma çırparak sürüyorum ki cilt hücrelerini uyarıp kan akışı hızlandırıyorum :))

Back
X