Saç Uzatma Yöntemleri Elma Sirkesi

neslihan54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2010
124
0
46
Sakarya
böyle bir Konu varmiydi bilmiyorum bi acayim dedim
Annemin Arkadasi Kizlarina cok sik yapar bunu banada önermisdi bende kullanmisdim ama bi kac sene gecdigi icin aradan pek hatirlamiyorum ise yariyormu yaramiyormu diye siz isterseniz deneyin. Neyse Lafi fazla uzatmayayim simdi bir Yemek Kasigi Elma Sirkesini Sampuaniniza koyun ve iyice karistirin.. Annemin Arkadasinin Kizlarinda ise yariyordu sizde deneyin belki sizde iyi bir sonuca varirisiniz ;D

ben yapmıştım bunu ama şampuanın rengni ve kokusunu değiştrdi
bitirene kadar kullandım saçı parlatıyor
sonra yapmadım sirkeyi hafta da 1 kez durulama suyuna koyuyorum şimdi

özellikle elma sirkesi evet saçı uzatıyor. durulama suyuna ekleyince ve sürekli kullanınca etkisini gösteriyor. yalnız şöyle bir durum var kokusuna tahammül edilemiyo. çünkü durulama suyuna eklendiği için sirke saçda kalıyor. evdekilerde kokusundan bıkınca bırakmak zorunda kalmıştım.

sürdüm bekledim bir saat sonra yıkadım yumuşadığını hissettim şimdilik bu kadar

bende duydum.. saçları duruladıktan sonra elma sirkesiyle biraz ıslatıp 2 saat bekleyip tekrar durularsak hem kırıklara ii qelirmiş hemde saçı uzatırmış.. ben bekletmedm ama saçımdaki kepekler qitti.. kokusuna sırf bu yüzden dayandım :) we cilde de çok iyi qeliyo.. siwilceleri zamanla yok ediyo.. ergenlik siwilcelerim qidiwerdi :1:

Ben her banyodan sonra bir kova suya bir çay bardagı elma sirkesi koyup son durulamamı onunla yapıyorum:) saçlarım çok parlak,kepekleirm gitti ve döıkülmesi çok aaldı:)

Ben de son durulama suyunun içine biraz sirke koyuyorum.
Saç kremi etkisi gösteriyor tam anlamıyla, yumuşacık yapıyor; ancak saçlarınız yağlıysa dikkat edin. Ben diplerime dökmemeye gayret ediyorum, çünkü daha hızlı yağlandırıyor. (en azından benimkini) :34:

Küçükken annem kepeğe iyi gelir diye zorla eklerdi durulama suyuma nefret ederdim, şimdilerde sirkesiz asla çıkmam. Uzatma konusunda kesin bir şey söyleyemem öyle bir çabam yok şuan için ama saçımın parlaklığını ve yumuşaklığını seviyorum. Hatta son günlerde biraz daha az ekliyorum nedense saçım eskisine oranla daha çabuk yağlanıyor. Bu arada koku vs gibi bir sorun yaşamadım henüz kurutunca kayboluyor :21:

Evet kullanıyorum ben de her duş da değil ama sanki kurtyor saçımi bir gün yapıyorum bir gün yapmıyorum ben sinameki kullandım o 6ayda 20santim falan uzatti ama ensmden saçı ölçersk tam 41santim şöyle 7 santim uzmams olsa bel e gelir ama nerde sinameki kürne eylül ekim gibi başlayacağım :KK12:

Back
X