1 ml hiç yapılmamış gibi oluyor, bilginiz olsunMerhaba herkese
Meme estetiği ile meşhur olanlardan biri de benim bu sitede eskiler bilir. Şimdi sıra medikal'e geldi.
27 yaşındayım. Zayıfladığım için yanaklarım küçüldü. Eski halime göre baya zayıfladı yüzüm. Artık rahatsız edici bir hal aldı bu benim için. Ben de elmacık kemiği dolgusu yaptırmaya karar verdim. Daha önceden yüzümde uygulanmış hiç bir işlem yok. İlk kez yaptırıcam. 1 ml yeterli dedi gittiğim doktorum. Bu arada İlsun Aka'ya gittim ilk kez. Burdan bir arkadaşım onda memelerini yaptırmıştı sonuçlarını çok beğenince böyle bir tercih yapmak istedim. Sık sık sakaryaya gidiyorum. İstanbulda daha pahalı ve luvaklinikten aldığım randevuya daha 2 ay var. 3 aydır sıra bekliyorum, resmen delilik yani bu insanlar çıldırmışbir an önce istediğim için daha uygun olması da beni cezbetti ve burayı seçtim. Çok merak ediyorum, ön muayeneye gittiğimde makyajlıydım şimdi işlem sırasında makyajsız gidicem bakalım o 1 ml 2 ml'e çıkıcak mı
bana good luck deyin
Hadi ya1 ml hiç yapılmamış gibi oluyor, bilginiz olsun
İşlemin fiyatı nedir acaba Ahh param olsa bende yaptırcamm
1 ml hiç yapılmamış gibi oluyor, bilginiz olsun
İnşallah bende istiyorum yaptırmayı aslında çirkin değiliz sadece paramız yokkben 1500 liraya yaptırdım canım 1 ml yanaksız olan herkese %100 tavsiye ediyorum bu işlemi
göz altı morlugu varsa bir de, üstüne gözaltı ışık yaptırıp ohh mis. 5 yıl geriye götürüyor. Ben yaptırmayı düşünüyorum onu da
Ay cok ucuzzz diğer islemleri de bu kadar ucuz mu acababen 1500 liraya yaptırdım canım 1 ml yanaksız olan herkese %100 tavsiye ediyorum bu işlemi
göz altı morlugu varsa bir de, üstüne gözaltı ışık yaptırıp ohh mis. 5 yıl geriye götürüyor. Ben yaptırmayı düşünüyorum onu da
Canııımmm şu aralar ben de aynı işlemi düşünüyorum :) zayıfladım yüzüm iyice küçüldü çöktü gibi geliyor. 27 yaşındayım ama göstermiyorum ben de. 2 ay önce meme büyütme oldum şimdi azcık da yüzüme dolgu istiyorum :))Merhaba herkese
Meme estetiği ile meşhur olanlardan biri de benim bu sitede eskiler bilir. Şimdi sıra medikal'e geldi.
27 yaşındayım. Zayıfladığım için yanaklarım küçüldü. Eski halime göre baya zayıfladı yüzüm. Artık rahatsız edici bir hal aldı bu benim için. Ben de elmacık kemiği dolgusu yaptırmaya karar verdim. Daha önceden yüzümde uygulanmış hiç bir işlem yok. İlk kez yaptırıcam. 1 ml yeterli dedi gittiğim doktorum. Bu arada İlsun Aka'ya gittim ilk kez. Burdan bir arkadaşım onda memelerini yaptırmıştı sonuçlarını çok beğenince böyle bir tercih yapmak istedim. Sık sık sakaryaya gidiyorum. İstanbulda daha pahalı ve luvaklinikten aldığım randevuya daha 2 ay var. 3 aydır sıra bekliyorum, resmen delilik yani bu insanlar çıldırmışbir an önce istediğim için daha uygun olması da beni cezbetti ve burayı seçtim. Çok merak ediyorum, ön muayeneye gittiğimde makyajlıydım şimdi işlem sırasında makyajsız gidicem bakalım o 1 ml 2 ml'e çıkıcak mı
bana good luck deyin
İnşallah bende istiyorum yaptırmayı aslında çirkin değiliz sadece paramız yokkBugün bi doktora fiyat sorucam bakalım
Ay cok ucuzzz diğer islemleri de bu kadar ucuz mu acaba
Canııımmm şu aralar ben de aynı işlemi düşünüyorum :) zayıfladım yüzüm iyice küçüldü çöktü gibi geliyor. 27 yaşındayım ama göstermiyorum ben de. 2 ay önce meme büyütme oldum şimdi azcık da yüzüme dolgu istiyorum :))
Fotograf gönderme şansın olur mu bana çok merak ediyorum instagramdakiler yanıltcı olabiliyor
Söylenen 6-8 ay civarı ama ben daha yeni yaptırdığım için o kadar kalıyor mu tecrübe etmedim. İlk yapılışta bence 3 ay sonra bir ek yaptırmak lazım. Ben önümüzdeki ay yaptırmayı planlıyorum. Küçülme vs yok daha zaten 1,5 ay falan oldu daha o kadar olmadı bile hatta. Ben bir de geçen hafta göz altı ışık dolgusu yaptırdım. Efsane oldu. Yine ilsun hanıma yaptırdım. Çok memnunum şuan için. Erime olursa ek isticem zaten.Bu işlemin kalıcılığı nedir ?
Ya bu yanak konusu benim en sıkıntılı noktamyüzüm çok güzeldir ama zayıfım ve yanak elmacık vs yok. Suratım hep düşük cansız duruyor. Elmacık ya da yanak bir yaptırıyorum aman allahım inanılmaz değişim. Ama işte muhakkak ilk etki zamanla yok oluyor. Kalıcı bir şeyler arıyorum. Yanaklarım böyle hafif dolgun olsun yüzümde başka da bi şey istemem size hangi dolgu maddesi uygulandı yani markası neydi ? Bayağı bir şey uygulamış birisi olarak bana hangisi daha iyi geliyor hangisi işe yaramıyor bende anlamış durumdayım ama yeni daha kalıcı arayışlarım da devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?