• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elmacık Kemiği Dolgusu

Şimdi geldim doktora. Uyuşturuldu yüzüm. Bekliyorum. Bi korku başladı. 1 ml yeterli olucak dedi doktorum. İhtiyaç olursa daha sonra ekleme yaparız dedi 2 -3 haftaya. Bir de massetere botox yapıcak. Çok heyecanlıyım ya çok korku oldu. İnşAllah acımaz
Massetere botoks elmacık kemiği dolgusu dan ayrı bı islemmi.yoksa yapacağı işlemin adı mi o

Bende yanaklarımı feci sevmiyorum yanaklarım var ama elmacık kısmında değil aşağı sarkık bunun için elmacık dolgusu yaptırsam yukarı kaldırır mı acaba bilen var mı yoksa iple astırmak mı daha doğru

Vallahi bilmiyorum ki canım. Juvaderm in 3 nolu birşeylerinden bahsediyordu asistanına 3lü bilmem bişeyden getir 1 ml dedi. Gayet sert bir dolgu elimle hissediyorum kemik gibi duruyor yanagımda. Çok iyi yani. Kolay eriyeceğini sanmıyorum.
Toplam bir ml mi . Yani sağ yanak yarm sol yanak yarm toplam 1 ml mi enjekte edilmiş oluyor

Fiyatı neydi acaba
Burada 1500 lira 1 ml dediler sağ yanak yarm sol yanak yarm mi yoksa sağ 1 sol 1 mi ne demek istediler anlamadim

Bende yanaklarımı feci sevmiyorum yanaklarım var ama elmacık kısmında değil aşağı sarkık bunun için elmacık dolgusu yaptırsam yukarı kaldırır mı acaba bilen var mı yoksa iple astırmak mı daha doğru
Evet yukarı çıkarma germe göz altlarinin daha da aydınlanmış görülmesine yarıyor elmacık dolgusu

Update geçmek istedim arkadaşlar. 2,5-3 ay olmuş sanırım elmacık kemiği dolgumu yaptıralı. 1 ml'di benimki. Hafif bir azalma var görüntüde. Karantina nedeniyle şimdi bir işlem yaptıramıyoruz her yer kapalı ama hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle ülkecek bu durumu atlattıktan sonra, 1 ml daha yaptıracağım.

Bu arada göz altı ışık da yaptırdım birkaç hafta sonra etkisi azaldı ve şuanda hiç yok göz altımda. Toplamda 1,5 ay olmamıştır. Çok üzdü bu durum beni. Böyle fiyatlara bu kadar az kalıcı bir işlem yaptırmak istemezdim. Göz altı ışık için bir daha düşünücem, doktor hanımla konuşucam neden böyle olduğunu.
Gozalti isik dolgunuzun durumu nasil doktorunuzla gorustunuzmu bende istiyorum ama etkisi gecti demissiniz merak ettim bilgi verebilirseniz sevinirim

Gozalti isik dolgunuzun durumu nasil doktorunuzla gorustunuzmu bende istiyorum ama etkisi gecti demissiniz merak ettim bilgi verebilirseniz sevinirim

merhaba evet ben pek memnun kalmadım, doktorum ilsun akaydı, etkisi sağlıklı durmadı. Çok belli oldu orda dolgu oldugu, göz altı rengimi de at kapaga dolgu yapılamadıgı için açmadı. Koyuydu yani yine. Ben kapatıcısı bir yaşam hayal etmiştim, 1000 küsur ödemeye değicek bie uuguşama değil

Back
X