tsklr bilgilerin icin jay jay..acaba bunun sürekli kalıcı ve ilerde problem yaratmayacak olanı yokmu..bu yaz olmak istiyorum ameliyat ücretde mühim deil ama hangisi iyisi yada iyisi die bisi varmı aylardır araştiriyorum 1adım ilerleyemedim..her doktor kendi yaptıgını tavsiye edio..
jayjay, bu radiesse i yapan merkezler, doktorlar kimler, ne tavsiye edersin? bir de şöyle bir link var, bir göz atın isterseniz. Estetik Ameliyat, Estetik Cerrahi, Estetik Merkezleri, Ameliyatsız Estetik
jayjay, bu radiesse i yapan merkezler, doktorlar kimler, ne tavsiye edersin? bir de şöyle bir link var, bir göz atın isterseniz. Estetik Ameliyat, Estetik Cerrahi, Estetik Merkezleri, Ameliyatsız Estetik
jayjay süpersin sn ya bu nsl bi arastırma:)..ama bn dha 23 yasindaim gecici bisey istemiyorum..bn yine dr dr gezicem galiba baska caresi yok..nolur birazdaha elmacık kemigim olsaydı sanki
bayanlar jayjay in bahsetdigi sey tamam güzel resimdede gayet güzel görünüyo fakat biz bunun yerine kendi dokumuzdan yag enjekte ettirsek daha iyi deilmi hani azda olsa kalma ihtimali var bizde ??acaba yag enjektesi böyle güzel durmazmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?