Merhaba jayjay.yüzle ilgili işlemleri bayağı araştırmışsınız.Bende botox yaptırmaya karar verdim.Tavsiye edermisiniz.Göz çevresi ve alnım çok mimikten ve tabiiki yaştan bayağı çizgili.Çok kafaya taktım ama korkuyorum.yan etkisi olabilirmi.Birde bu işi plastik cerahamı yoksa dermatoloğamı yaptırayım.yardımcı olursanız sevinirim.
canım bu konuyu sanırım snın kadar bilmiorus ama yeni bir doktorla dha görüsecegim ona sorarım istersen? lifting ne oluyo bide ben bilmiorum:)kaydirigubbakcemile3
göz çevresindeki kırışıklıklara dolgu yapılırmı?hiç duymadım.botoksumu gönül ergenekon diye dermatoloğ varmış.ona yaptırayımmı acaba.yaptıran varmı?nasıl bir doktor.ne dersiniz.
göz çevresindeki kırışıklıklara dolgu yapılırmı?hiç duymadım.botoksumu gönül ergenekon diye dermatoloğ varmış.ona yaptırayımmı acaba.yaptıran varmı?nasıl bir doktor.ne dersiniz.
canım sen bekle ıste ben yaptırıcam durun bı ben yaptırım yazarım ne oldugunu bugun doktorum full dolu amelıyat gunu cunku
yarın ınsallah gıdıyorum :lepi:kaydirigubbakcemile3hihoyyyt
sevgili jayjay yeni, yüzün hayırlı olsun diyelim mi ?? neler oldu deneyimini ve paylaşımlarını bekliyorum ve arzu edersen öncesi sonrası ekle kkya yaptırmak isteyen arkadaşlara da güzel fikir olur
canım lifting cihazı elektrik akımıyla yüzdeki kasları kasan bir cihazdır
yurtdısından getirtmiştim, çok az kullanabildim
etkili oldugu gün gibi ortada fakat enjeksıyonu yarın obur gun yaptırıcam
ondan sonra kullanabılır mıyım bılmıyorum
gıdığımı eriticem onunla ama baska yere dolgu sonrası kullanılmaz herhalde
cunku kan dolasımını arttırır ve o dolgu erır dıye korkuyorum
dolgu uygulamada plastık cerrah mı-dermatolog mu sorusuna
benim icin dolguda ikisinin bir farkı yok
zaten dermatologların da uygulama yetkısı var egitimini alıyorlar
farketmez kısaca..
Merhaba Kızlar;
Beni Burun Estetiği/Dr.Barış Çakır sayfasından tanıyanlarınız olabilir.
4,5 ay önce Barış Çakıra burun estetik ameliyatı oldum,başarılı, hiç sorunsuz geçti.Halen burnum tam oturmuş sayılmaz ama bu zaten uzun bir süreç biliyorum.
Benim yüzüm çok zayıf,elmacık kemiklerim yok gibi
Yüzüm kilo almıyor,basenlerim alıyor bu seferde tipim bozuluyor.
Yüzümün kilolu olmasını çok istiyorum.radiesse diye bir ürünle yüze dolgunluk verildiğini okudum.
Yaptıran ark.var mı?İstanbulda hangi dr.lar var bu işi yapan?Temmuz ayında Barış Çakıra gidicem acaba o ne dicek.Çok istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?