• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
buda benimmm sultan lokumummmmmm :56::56::56::56:

$SAM_2085.webp

canım teşekkür ederimm
ama havuçla çikolata yakışmazki yada ne bilim benim damak zevkime göre yakışmaz sanki,gerçi denemeden bişey demekte ne kadar doğru bilemem...:)
ben bunun muzlusunuda yapıyorum harika oluyor..ama muzlu yaparsam eğer pudingini vanilyalı kullanıyorum,üzerinede dövülmüş antep fıstığı.
Allahımmm harika bişi oluyorrr yakında onuda yapayım :)

canım bu tatlının muzlusunu denediğin zaman onun resmini de paylaşırmısın bizimle. daha önce hiç denemedim ben muzlusunu. :8::8:

Son düzenleme:
resim isteriz resim isteriz:56:

merakla bekliyorummmmmm :52::52::52::52:

bende merakla resimlemeyi bekliyorum:)))
kızlar ben bi çorba yapıcam canım tarhana istiyor yanınada anacığımın turşuları:)
biz dün gece başladık doğalgazı yakmaya dışarısı acaip soğuk burda...özlemişim kış modunu ev sıcacık dışarısı soğuk olunca değişik duygulara kapılıyorum psikopatmıyım neyim:52:

canım bu tatlının muzlusunu denediğin zaman onun resmini de paylaşırmısın bizimle. daha önce hiç denemedim ben muzlusunu. :8::8:

paylaşmazmıyım kuzum sve seve,yiye yiye hemde:))
ama bayramdan sonra olur ancak emi,kociş eve girdiği an resmi tatili başlıyor ve bizde hemen pırrr:))

ayyy bura züppperr bişi olmuş üstelik resimli emeğine ve ellerine sağlık
takipçinimmmm elossa:32::52:

kızlar kocişim aradı 15:30 da işyerinden çıkıcakmış,yani kart okuyucumu alıp gelmesi 16:00 gibi evdeyim dedii:16:

bu arada 1 saatim var tatlımın eklememe,bende boş durmıyım ıspanaklı kaşarlı börek patlatayım :)

topiğinin abonesi oldumm ellosacığım mçok güzel şeyler yapıyorsun

bu topiği bende beğendim..artık buraya takılayım bari..bişeyler öğrenelim ..ayrıca ellosa tebrik ederim seni..on parmağında 25 marifet ...

Back
X