• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
bende hemen paylaşıcam canım :16:
evet kocişime özel bi sofra hazırlamak istiyorum
özel yemekler yapmak istiyorum şaşırsın biraz :1::16::17:

tamam canım merakla bekliciimmm paylaşımınıı:))
bu arada aklımdasın ama şu anda kursuma gidicem kocişinle sana güzel bi sofra için yemek alternatifi düşünüp hemen yazıcam tatlım:16:

Fotolar müthiş,hepsi birbirinden lezzetli görünüyor,eşiniz çok şanslı;)

canım çok teşekkür ederim,evet şanslı bence de:):16:

dokturmussun yine ellerine saglik:56::56::56::16:

sağol canımm çok merci:16:

resim eklicektim vazgeçtim diyetteymişsin :16:

ya ya yaaa,istiyorumda istyorummmm:):16:

sen bilirsin diyetini bozmarsam kızma hihi :9:

mükemmel bişy hem kolay hemlezzetli tekrar teşekkür ederim tarifi çok beğendim :16:

Eklentiler

• $DSCF5904-horz.webp
    $DSCF5904-horz.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 47
  • $DSCF5920.webp
    $DSCF5920.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 44
  • $lahanasarmanisamla.webp
    $lahanasarmanisamla.webp
    15 KB · Görüntüleme: 44
kızlar bu kıymalı lahana dolmadan kaç adet çıkıyor acaba ?

birde en son fırına atılıryormu orayı anlayamadım

$Fotoğraf0241.webp

Elossa cıgım malesef yemek ya da pastalara ayıracak zamanım çok olmuyor senin gibi harikalar yapamıyorum kpss ye hazırlandıgım için daha pratik şeylerle idare ediyorum:34:
Bu benim 8 dakikada mikrodalgada pişen brownim yiyenler hemen tarif alır bayıla bayıla:56:

evet hayatımm bugün sabah başladım bismillah..tüm gece kitabı yedim bitirdim acaip gazlandım ..çok fena istikrarlı kararlıyım:)benim usul kabak tatlımı gör önceeee:)))

Hayırlı olsun umarım azimle devam edersin:)senin usulü de deniyeceğim kesinlikle.Ben Mersin liyim ve bizim orda kireçde bekletilir kabak ve sonunda kıtır kıtır olur dondurmayla off:52:bu haslama usulünü de yeni yeni yemeye basladım..

Tam net bir bilgim yok ama anladığım kadarıyla,lahananın küçüklüğüne büyüklüğüne,yaprakların ınce kalın olmasına bağlıdır(dısını kalın yaparasan lahana buyukse cok cıkar)sanırım siz iç malzemesini sormussun:44:.En son fırında pişiyor diye biliyorum..

Slm Elossa cim:3:
ya senin bi icli kofte tarifin vardi onu bulamadim ben kacinci sayfadaydi:26:

sen bilirsin diyetini bozmarsam kızma hihi :9:

mükemmel bişy hem kolay hemlezzetli tekrar teşekkür ederim tarifi çok beğendim :16:

canım süper görünüyorlar yaa ellerine sağlıkk,paylaşım içinde ayrıca ççookk teşekkür ederim:16:
yerim ben onları amaaa kaldımı bi tanesini istiyorumm:16:

canım evet fırınlanıyor ve lahananın iriliğine göre değişiyor ölçü...

Eki Görüntüle 557374

Elossa cıgım malesef yemek ya da pastalara ayıracak zamanım çok olmuyor senin gibi harikalar yapamıyorum kpss ye hazırlandıgım için daha pratik şeylerle idare ediyorum:34:
Bu benim 8 dakikada mikrodalgada pişen brownim yiyenler hemen tarif alır bayıla bayıla:56:

ya ya yaaaaaaaaaaa ne yaptın kuzum sen en dayanamadıklarımdandır offfff,nasıl canım çekti anlatamam inan..ellerine sağlık nefis görünüyor inan..:16:
1 dilimcik versen ölürmüsün kiiiii:1::1::1:
tarifi vermen lazım yoksa yakarım bu topiği:52:

Hayırlı olsun umarım azimle devam edersin:)senin usulü de deniyeceğim kesinlikle.Ben Mersin liyim ve bizim orda kireçde bekletilir kabak ve sonunda kıtır kıtır olur dondurmayla off:52:bu haslama usulünü de yeni yeni yemeye basladım..

sağol canımm inşallah ederim..resmen sabrımı zorluyorlar kursta..ne zamandır kimse bişi getirmiyordu bugün dayadılar önüme baklavayı resmen bikaç saniye kalbim durdu :)))
kabak tatlısı gerçekten nefiss bişi çokta hafif..yapıcam inşlh benimde canım çekti dünden beri:)

Tam net bir bilgim yok ama anladığım kadarıyla,lahananın küçüklüğüne büyüklüğüne,yaprakların ınce kalın olmasına bağlıdır(dısını kalın yaparasan lahana buyukse cok cıkar)sanırım siz iç malzemesini sormussun:44:.En son fırında pişiyor diye biliyorum..

evet canım aynnenn,çok teşekkürler bilgilendirme için muck:16:

Slm Elossa cim:3:
ya senin bi icli kofte tarifin vardi onu bulamadim ben kacinci sayfadaydi:26:

slm canımm 3. sayfa:)

3. sayfada.Tüm tariflerin kaçıncı sayfada olduğu ilk sayfada:)

canım teşekkür ederim yardımın içinn,seviyorum sizzzii:16:

tsk canim bende saf gibi ilk sayfadan degil arkadan basladim aramaya:1::1:

estapitipiti hayatımm:16:

Rica ederim canım:))
:16::16:

sence kalma ihtimali varmı şekerim öyle bir lezzetin tükendi tabiki de :16: :9:
bizde zaten kızım içini bn dışını yiyorum hihi
bu arads en diyettesinçek elini o browniden bakayım :23:

sence kalma ihtimali varmı şekerim öyle bir lezzetin tükendi tabiki de :16: :9:
bizde zaten kızım içini bn dışını yiyorum hihi
bu arads en diyettesinçek elini o browniden bakayım :23:

eheheehhee:)) afiyet bal şeker olsun canımm
browni çok fena duruyor ama yaa ye beni diyorrr...
şu anda evde hazır çikolatalı kek var ve ben ömrü hayatımda ilk kez oruçluymuşum gibi hissediyorum kendimi.bu kitap beni çok etkiledi..sodanın bile lıghtını içiyorum yok böyle bişi:1::1:

resim nasil yukleniyor ya bende yuklemek istiyorum ama bilmiyorum

cnm fotoların masa üstündeyse msj yazdığın kutunun alt kısmında eklenti ekle diyo onu tıkla açılan kutunun sağ üst köşesinde dosya ekleyi tıkla dosyanı seç seçtikten sonra upload files yazıyo ortada ona tıkla sonra sağ alt köşede bitir yazıyo onu tıkla sonra cevaplayı tıkla resimlerin eklenir cnm

cerkez gillisi bu bilmem hic yedinizmi:1::1:

Eklentiler

• $561702_10151160655903938_932732345_n.webp
    $561702_10151160655903938_932732345_n.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 46
Back
X