yemeyeceksen yarım olcu yap canım cok oluyor :=) bende kalannını buzluga attım 2 kısı ne kadar yıcek :) cıkıncada taze olur sanıyorum...
amin canım. annemıde babamıda yakınlarda kaybettım gercekten cok zor yoklukları varken kıymetlerı bılınmelı
fellah koftesı yapınca resımlerım genelde baglı kaldıgım bı olcusu yok ama olculemeyede calısırım.
nick in bana bi şarkıyı hatırlatıyor ama adını bılmıyorum ama gecenlerde ızledıysen reklamını falan ordan anımsarsın belkı trt1 de avrupa avrupa dızısınde damat bu sarkıyı soyluyor ıkı anne gelınde oynuyordu reklamında:) o sarkıyı hatırlatıyor ıste :)
bu arada dukan dıyetını bende hıccc tasvıp etmıyorum saglıksız bı dıyet ben karataycılardanım cokk saglıklı bı beslenme tarzıı uzun zaman yaptım aslında ıyıde kılo verdım lakın tatıl falan derken dıkkat edemedım kaldı ama hala kırıntılarıyla devam edıyorum ve yavasda olsa kılo verıyorum hem ac bırakmıyor.
bızde severız fantastık fılmlerı :) elflerede hastaydım yanı :) hele legolas yok mu :) oooyyooyyyoyy :==))) kıtaplarına bı bakındım gecen ılk kıtap hobbıtler mıs belkı para olunca bı ara alıp okumaya baslarım sevıyorum bende ama esımde kıtap okuma alıskanlıgı yok cokda asılamaya calıstım olmadı bı turlu bı yontem varmı :)
hosgeldın safahattt:) nabersın fıstık :) devamını getıremedık sohbetın kaldı orda :) yussuk corbasına bayılırıımm yapda resımle emı
genelde mayada kı sorun ya gereklı sartlarda saklanmamıs olmasından ya da sıcak suda yada soguk suda ıslatılmasından olur ılık olmalı suyu tahmınım bunlar canım.