elossa, ben uğrayamadım ne zamandır topic bayağı ilerlemiş.maalesef ben ağır şeyler yiyemediğimden (tavuklu çorba bile ağır benim için düşün) ve de tatlılar yılda birkaç kez yapıldığından o yemekler hakkında yorum yapamayacağım ama çok keyifli gitmiş sayfalar, devammm!!!
son sayfada çorba gördüm, kış geliyorken şöyle etsiz-tavuksuz ama lezzetli çorbalar varsa aklında takipteyim bir de sebzeler bence de çoğalmalıııı:)))
bu arada kıymalı gördüm pırasayı, yöreden yöreye ya da aileden aileye alışkanlıklar değişiyor malum yemek konusunda. biz pırasayı, taze fasulyeyi, baklayı ve barbunyayı kesinlikle soğuk yeriz. tabii ki etsiz :) sen ya da diğer arkadaşlardan böyle denememiş olanlar varsa tavsiye ederim, hatta kaç arkadaşımı bu yemeklerle barıştırdım, meğer sıcak ve etliyken tadları onlara hitap etmemiş ama soğukken bayıldılar. aynı şekilde soğukken sevmeyip sıcak halini sevenler de vardır tabii. benim yemediğim şey yok gibidir, ama yemediğim şekiller vardır:))) kerevizin pişmişini asla yemezken salatasına bayılmam gibi