Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok geçmiş olsun Mevlam acil şifalar versin inşallah.Biraz daha iyidir umarım kardeşin
cok gecmis olsun sevgili Elossa :26:umarim simdi daha iyidir kardesin
Elossa inşallah ciddi bişey değildir.Allah acil şifalar versin çok çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun canım umarım birşeyi yoktur.Hayırlı haberler bekliyoruz inşallah.
çok geçmiş olsun.....
Elossa cim gecmis olsun Allah sifa versin..
Olmusla ölmüse care yoktur hayatta canim kendini yipratma uzme bu kadar...
Bak kardesin yaninda Allah korusun daha kotusude olabilirdi..
sukretki iyi saglikli ve ayakta...
bununla gecmis olsun..
Hadi pastalar borekler keklerr yemekler yapalim birazz....![]()
Elossa kendimi pek göstermesem de sürekli takpçinim canım
Ellerine sağlık çok güzel paylaşımlar yapıyosun
Kardeşin için çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış
Allah beterinden korusun...
Elossa çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun inş.
Geçmiş olsun, Allah'a şükür birşey olmamış.
elossacım cok gecmiş olsun.Allah şifa versin kardeşine inş.
Çok teşekkür ederim kızlar her birinize ayrı ayrı...Allah razı olsun
Dudağı siyah mor çok koyu bi renk oldu ve yarası kapanmadı Silverdin diye bir krem vermiş doktor ama acaba iyi gelirmi,iz kalırmı diye düşünüyorum ve çok üzülüyorum.
inşallah çar çabuk geçer çünkü yemek yiyemiyor,su içerken bile yanıyormuş orası
Allah beterinden saklasın cümlemizi inşallah.
elosacimmm kardesine acil sifalar gecmis olsunnn allahim korumuss kardesinii...insallah en kisa zamanda eski haline doner acilari diner canim benimm..![]()
Canım maddecassol diye bi krem var iyileşmeyen kapanmayan yaralara çok iyi gelen bi krem,,
Hem babamda bi keresinde çok iyi gelmişti hem de eşim doktor o da çok tavsiye eder...
Yanık geçtiği zaman bu kremi kullanabilirsiniz..
sağol canım teşekkür ederim,çok şükür ciddi bişey yok.
çalıştığı yerde hava basıncındanmıdır neyden olduğu belli değil,doğalgaz borusu yüzüne fırlamış alt dudağını komple yarmış ve inanılmaz şiş mosmor..alt diş etinin içi yarılmış şiddetten ve Allahım korumuş iyiki gözüne gelmemiş diye dua ediyoruz çünkü o dudağındaki yarık gözüne gelse kesinlikle gözü dışarı çıkardı![]()
Su,corba falan icerken pipetle icmeye calissin boylece dudagina cok degdirmez:26:Çok teşekkür ederim kızlar her birinize ayrı ayrı...Allah razı olsun
Dudağı siyah mor çok koyu bi renk oldu ve yarası kapanmadı Silverdin diye bir krem vermiş doktor ama acaba iyi gelirmi,iz kalırmı diye düşünüyorum ve çok üzülüyorum.
inşallah çar çabuk geçer çünkü yemek yiyemiyor,su içerken bile yanıyormuş orası
Allah beterinden saklasın cümlemizi inşallah.
farmasi kiz bu aralar mutfaga girmiyormusun![]()
Püf Nokta!
(Soğuk su etlerin üzerinde ve içindeki kanın çözünmesini,dolayısı ile çorbamızın daha temiz olmasını sağlayacaktır.)
Püf Nokta!
(Kasabımızda kellenin burun kısmını lütfen kestirelim veya evde kendiniz kesebilecekseniz burun kesilip içini tamamen temizleyelim.Ben kasabımdan rica ettim o kesti,temizliğini ise resimde görüldüğü üzere kendim yaptım.)
Servis Önerisi!
(Bazı parçaları söğüş olarak servis yapmak için ayırabilirsiniz.Ben beyin kısmını çorbaya eklemiyorum,ayrıca zeytinyağı ve limon ile tüketiyoruz tavsiye ederim.
Aşağıdaki resimler beyindir.)
Püf Noktası!
(Bu işlemi olabildiğince hızlı yapmak zorundayız,un topaklanabilir ve çorbamızın görüntüsü hoş olmaz.)
Servis Önerisi!
(Sarımsağı pişmiş halde tüketmek istiyorsanız az miktarda yağ ile çok az soteleyip o şekilde sirke ile buluşturabilirsiniz.)
Servis Önerisi!
(Hazırlamış olduğumuz sosumuzu ister tamamen tenceremize ilave edebilir,istersek ayrı olarak servis kaselerimize servis edebiliriz.)
Servis Önerisi!
(Ben değişiklik olsun düşüncesiyle çorba kasesinde değilde ekmek içinde sunmak istedim size bu harika çorbayı:)
Görüntüsü kadar yemeside ayrı bir keyifli oluyor,tüm arkadaşlarıma öneririm...