Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım çok teşekkür ederim,mevsim değişikliği doğru ama birazda ben davetiye çıkardım hastalığa.
Gecenin 1 inde tüm evin camlarını sildim,rüzgarı yedim ve böyylee yamuldum resmen
canım teşekkür ederim,evet gaza geldim valla yoksa hiç bi kuvvet bana onu yaptıramazdı bir anlık gaflet uykusuna daldım sanırım
fotoları merakla bekliyorum
Merhaba hanımlar iyi haftasonları
bugün zımba gibiyimmm,sabah çok erkenden eşim Gölbaşına gidelim orda yapalım kahvaltımızı hem hava alırsın iyi gelir dedi,ama bana da 10 dk süre verdi(çünkü huyumu biliyor,utanmasam buzdolabını taşırım)
bende hemen bikaç kahvaltılık hazırlayıp hemenn sepete:)
çayı bile kettle a koyduğum kaynar suyla aceleden yaptım ama nefisti:)
paylaşmak istedim sizlerle mütevazi ama huzur dolu keyfimizi....
hava o kadar güzeldi kii,birde sıcakla karışık hafif bi esinti vardı...
etrafta laleler,papatyalar açmış...ördekler kazlar gölde....öyle huzurlu kiii
bugün paylaşımlarım olacak sizlere,birde yarınnn çokkk eskilerin anneannelerimizin babaannelerimizin tarifi olan güzel bir pasta yapacağım.
eminim hepiniz bayılacaksınız,çünkü benim çocukluğum o pastayı yemekle geçti
kahvaltıda eski kaşar,beyaz peynir,pekmez,çilek reçeli,kayısı reçeli,yeşil zeytin,siyah zeytin,haşlanmış yumurta,domates,salatalık,annemin kahvaltılık sosu,çay ve huzur vardı
canım teşekkür ederim,evet gaza geldim valla yoksa hiç bi kuvvet bana onu yaptıramazdı bir anlık gaflet uykusuna daldım sanırım
fotoları merakla bekliyorum