- 19 Nisan 2012
- 1.977
- 2.186
- 133
- Konu Sahibi kirmizinci
-
Uzun süredir siteyi takip ediyorum. İlk mesajımı yazmak bu konuya kısmetmiş.. Üzülerek söylüyorum ki, maalesef benim saçlarımda işe yaramadı.. Yorumları okuyunca bir heves koşa koşa gittim aldım.. Sonuç hüsran.. Ama şunu da eklemeliyim ki benim saçlarım pek normal değil.. Bırakın bir kaç damlayı 15damla yağ bile sürsem yatışmıyor..
Bu yağı kullanırken çok umutlanmıştımÇünkü ilk sürdüğümde saçlarım ipek gibi oldu.. İşte dedim sonunda buldum aradığım şeyi.. Ama birkaç saat sonra yine aynı kabarık saçlar geri geldi Üstelik kuruduktan sonra da defalarca sürdüm.. Olmuyor olmuyor napsam olmuyor ((
Tamamen aynı dertten muzdaribim. Ben de yorumları okuduktan ve youtube'da makyaj üzerine takip ettiğim bir sayfadan görüp koşa koşa aldım fakat sonuç yine kabarık saçlar, bunun çaresi nedir a dostlar ?!sanırım saçlarınız kıvırcık kabarık ve boyalı dimi. benimde öyle daha önce denediğim hiçbir yağdan memnun kalmadım.
bendede sizdeki gibi ilk sürünce çok yumuşak oluyor, aradan bir saat geçince eskisindende beter bi saç oluyor
ama bunu da bi denicem :) sonucu yazarım
Tamamen aynı dertten muzdaribim. Ben de yorumları okuduktan ve youtube'da makyaj üzerine takip ettiğim bir sayfadan görüp koşa koşa aldım fakat sonuç yine kabarık saçlar, bunun çaresi nedir a dostlar ?!resmen bıktım artık düzleştirmeden imkansız sokağa çıkmam, yani zaten yıpranmış saçları daha çok yıpratıyorum düzleştirmek zorunda olduğum için çok üzücü...
canım saçlarında yanık mı var yoksa ? Yanık saçlarda hiçbir şey işe yaramıyorUzun süredir siteyi takip ediyorum. İlk mesajımı yazmak bu konuya kısmetmiş.. Üzülerek söylüyorum ki, maalesef benim saçlarımda işe yaramadı.. Yorumları okuyunca bir heves koşa koşa gittim aldım.. Sonuç hüsran.. Ama şunu da eklemeliyim ki benim saçlarım pek normal değil.. Bırakın bir kaç damlayı 15damla yağ bile sürsem yatışmıyor..
Bu yağı kullanırken çok umutlanmıştımÇünkü ilk sürdüğümde saçlarım ipek gibi oldu.. İşte dedim sonunda buldum aradığım şeyi.. Ama birkaç saat sonra yine aynı kabarık saçlar geri geldi Üstelik kuruduktan sonra da defalarca sürdüm.. Olmuyor olmuyor napsam olmuyor ((
peki kızlar düzleştirici veya fön sonrası saç uçları çok kuru görünüyor ya o görüntüden nefret ediyorum onun için almak istiyorum. bir faydasını görür müyüm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?