Elti adayım !!!

aslında iyi kız değil demeniz kızcağız için bi bakıma iyi olmuş.
erkek müsveddesi bir sürü sevgilisi olan, ortalık malı kayınla evlenmesini istemezler belki.

Ben düğünde gördüm ,aşık oldum ve numaramı gönderdim o kişinin kuzeni ile,9 yıldır evliyim o adamla şimdi ,eee sizin tezinize göre ben kötü biriyim şimdi tüh .
Herşey bir vesiledir,onlar da böyle tanışmışlar ne var bunda ,siz eşinizlede sonuçta bir vesile ile tanıştınız değilmi ,kader kısmet herşey.hala nasıl engel olurum derdine düşmüşsünüz.

Bence sen daha kötüsün :))

Üstelik kaynında sütten çıkma ak kaşık degilmiş kızlarla konuştugunu siz yazmışsınız..Eeee elti adaycıgında önüne gelen erkege telini vermiş..

Körler sagırlar birbirini ağırlar durumu var ortada size halt yemek düşer ki zaten kk hanımları sana haddini bildirmiş :9: Yoksa mesajının altına açıklama girmezdin:37:

konuya bak. kac cumle ama sureklı 'kızı tanımıyorum ama bence kotu bırı.tanımadan tel verdı.kaynımın bıkac tane sevgılısı var.kvye ıyı deıl dedım sımdı uzuldum acıkcası' konunun ozetı bu yanı.
zaten köy yerlerınde genelde hep dugunlerde kız gorulur begenılır , telefon ıstenır yada gorusulur, arada aıleler oldugu ıcınde cıddı dusunulur.bu yasananların hıcbırınde bı anormallık veya kötuluk yok.(sureklı tanımadan tel verdı ne kdr ıyı olablır dedıgınız ıcın soyluyorum bunu) bu işin raconu budur.damat adayının bıkac tane sevgılısı varsa kız nıe kötu bı kız olarak yaftalandı onuda anlamadım.

ayrıca elti adayını tanımadan tel verdı dıye eleştırıyosunuzda, siz bi insanı tanımadan nasıl kötü olduguna karar verıyosunuz? :20:
olurda evlenırlerse kızın sizden çekeceği var belli.inşallah o da sızı tanımadan kötu bırı oldugunuzu dusunurde sızden uzak durur.:ssz:

bana kalırsa elti adayı çok guzel.:52:

Telefon aile araciligiyla isteniyorsa verilir. Bir tanismaktan kimseye zarar gelmez. Bu kimseyi kotu kadin yapmaz.

Sen kizi sevmedigin icin bos bulunup oyle bir laf etmissin. Simdi kaynanaya git de ki ben sana bilmeden etmeden boyle demistim simdi sorusturdum arkadaslara iyi bir kizcagizmis hayirlisi olur ins de. Kendini de kizi da temize cikar. Kotu bir durumda kalmissin.. bir daha da ders olmustur zaten. Hatani anlamissin.

Kaynının bir çok kız arkadaşı var ve sadece çapkın, ama kız numarasını verdi diye kötü kız ve bu kız kayına layık değil...

Koununuzu başkası yazmış gibi tekrar okursanız daha iyi olacaktır.

Canım kaynanasının kızı neden sorduğu açık durup dururken bir insan bir kızı sorar mı ben kaynım için sorduğunu anlamadım öylesine kötü o kız dedim diyor. Ama teyzelerin kızın numarasını aldığından da haberi var. Kaldı ki kaynanasının öylesine sorduğunu bile düşünse hiç tanımadığı hakkında bir fikri olmadığı insana nasıl "kötü o kız" diyebiliyor ve burada tepkiler gelince de çevirip kaynanamın o niyetle sorduğunu anlamadım diyor.

Hadi ona inandık diyelim o niyette dediğini anlamadı ki zaten nasıl uyanık olduğu belli anlamaması mümkün değil de anlamadı hadi; peki kaynının bu kızla konuşmaya başladığını da öğrenmiş hala kin gütmeye devam etmiş, kaynanası ailene söyle araştırsınlar demiş aynı köydeler hani diye ailesini filan ve yaa ben kıza kötü dedim halaa gelin getirmeye çalışıyorlar kızı demiş ve hala ben artniyet düşünmüyorum diyor pes yani. İnsan hemcinsini koruması gerekirken kız numarasını verdi diye kötü, ama kaynı bir sürü kızı idare ediyor diye sadece çapkın olaya bak. Ayrıca bir fikri yoksa kız hakkında neden yorum yapıyor? belki kaynı evlenince durulacak her erkek bekarken kızlarla çıkıyor belki zaten bu iş olmayacak öyle telefonda konuşmayla kalacak bu neyin paniği. Yarın bir gün evlenseler yine burada konu açar bu kızın gözünün üstünde kaşı var diye :27:

Şimdi bende sana iyi bir kız değilsin
Bızımla dıyılsın diyecem o olacak :19:

Kaynın her gördüğü kızdan numara isterken suç yok, kız yakışıklı bulup numarasını verdi diye suçlu öyle mi
Kadınları suçlamaya devam edin siz hala

Ben düğünde gördüm ,aşık oldum ve numaramı gönderdim o kişinin kuzeni ile,9 yıldır evliyim o adamla şimdi ,eee sizin tezinize göre ben kötü biriyim şimdi tüh .
Herşey bir vesiledir,onlar da böyle tanışmışlar ne var bunda ,siz eşinizlede sonuçta bir vesile ile tanıştınız değilmi ,kader kısmet herşey.hala nasıl engel olurum derdine düşmüşsünüz.

Bizde eşimle internette bir arkadaşımın aracılığıyla tanıştık numaralarımızı verdik görüşmeye başladık farklı şehirlerdeydik eşim hep geldi beni görmeye filan anlaştık ne var bunda. 6.5 senelik evliyiz çokta mutluyuz çok şükür. Ne benim ailem onun hakkında kötü düşündü, ne onun ailesi bu kızı netten bulmuş kimbilir nasıldır dedi tanıştırdık ailelerimizi çokta güzel anlaştılar. Ben şimdi kötü kız mıyım. :37::27::52:

Ben de sevgilime hemencik numarami vermistim :))))) ne fenayim ben yaaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben konu açma sebebinizi de anlamadım
Siz yanlış yönlendirseniz de onlar mutlu olabilmişler
Eee ?

Bizde eşimle internette bir arkadaşımın aracılığıyla tanıştık numaralarımızı verdik görüşmeye başladık farklı şehirlerdeydik eşim hep geldi beni görmeye filan anlaştık ne var bunda. 6.5 senelik evliyiz çokta mutluyuz çok şükür. Ne benim ailem onun hakkında kötü düşündü, ne onun ailesi bu kızı netten bulmuş kimbilir nasıldır dedi tanıştırdık ailelerimizi çokta güzel anlaştılar. Ben şimdi kötü kız mıyım. :37::27::52:

aynen benim eşimin ailesi hep der ,bizim oğlanı gelin buldu diye ,çokta severim onlarda beni ,telefon verince yada netten tanışınca kötü kız olunuyo konu sahibine göre ,boşver biz kendimizi biliyoruz.

Cok yanlis,bir insani tanimiyorsan niye iyi degil diyorsun ki?
Simdi bu birgün elti adayinin kulagina gider diye mi cekiniyorsun?

ben çok kötü kıskançlık ve fesatlık sezinledim o kızcagız eltiden çekecek gibi geldi bana yani sizdehamilesinde bence kimsenin ahını alma kul hakkına girme ama sen kötü diyerek iftira atmış oluosun farkındamısn

Sanırım gelen yorumlardan dolayı konuya sonradan ekleme yapmışsınız :)

Ben baştaki yazdıklarınıza hiçbirşey demeyeyim, arkadaşlar gereken herşeyi yazmışlar zaten.

Son sorunuz için de ; Valla o laf o anda ağzınızdan nasıl çıktıysa, siz de (eğer bu iş olursa) paşa paşa yeni gelinin de kaynınızın da yüzüne bakacak, bundan sonrası için daha önyargısız davranarak hatanızı affettirmeye çalışacaksınız...

Son düzenleme:
Kayinvalideniz "o kizi tanimiyorum ama iyi bir kiz degil" cumlenizdeki mantiksizligi ciddiye almayacak kadar kapasite sahibiymis en azindan ki sizi ciddiye almayip kizi hala ogluna dusunmus. Cidden sacma sapan bir cumle kurmussunuz. Ben olsam once bundan utanirdim. Bir de tanimadiginiz insana "iyi bir kiz degil" deme curretini nerden buldunuz? Bu ne fesatlik yahu! Ayrica bu yaptiginiz iftiraya giriyor. Bundan sonra tanimadiginiz insanlar hakkinda agzinizi acarken 2 kere dusunun.

Ya kizi kiskandiniz, ya da fesatliktan kotulediniz durduk yere. Ya da ikisi de. Bence siz artik karismayin, anlasilan bir yardiminiz dokunmuyor zaten. isteyen istedigiyle evlensin. Kiz kime ne zaman telefonunu vermis, orasi da sizi ilgilendirmez. Kendi isinize bakin. O kiz size elti gelirse cekecegi var. Insallah o da sizin tavirlarinizin ciddiye alinmaya degmez oldugunu bilecek kadar mantikli biridir. :ssz:

ya onu bunu bırak
tutturmuşsun bir laf,yakışıklı diye,yakışlı olduğu için hemen numarasını Verdi diye
sana gore yakışıklı belkide
kız tanımak için Verdi belki adı üstünde görücü usulü gibi olmuş napsaydı
yakışıklı kaynın müneccim güçlerini kullanıp numarasını o şekildemi bulacaktı
hem evliliğe sebep olmak sevaptır

Back
X