Elti adayım !!!

Sinir oldum yazdıklarını okurken.. Numara verdi diye kötü kız mı oluyor? Herkes sever güzeli, tabi ki atlayacak, sana mı sorsaydı?

sanırım sizi düğününüzde sizin sayenizde tanıştı diye biraz kıskanmış olabilirsiniz
keşke sevinseydiniz bu duruma.iki insanın birbirine kavuşmasına vesile olmuş olacaktınız.
belki kaynınız elti adayınız hatta onların çocukları bile sizin böyle bi şeye vesile olmanız için dua edecek sevaba girmiş olacaksınız.

-Tanımıyorum anne,
-Soğuk sanki,
-Tanımıyorum ama hoşlanmadım ne bileyim.

Falan desen anlayacağım da iyi değil/kötü demen için karşındaki insanı baya baya tanıyo olman lazım.

Şimdi kazı çevirmeyi bırakalım da kıskandığını kabul et bence. Tüm yorumları okudum ve objektif bakan biri olarak malesef başka bi'sonuç çıkaramadım.
Eltiliğe başlamışsın şimdiden olan o yani.

Şu küçük, aileye sonradan katılan gelinlerin büyük eltilerden çektiği nedir arkadaş:ssz: Halbuki eşitsiniz evlilik yılına göre mi değerli görüyosunuz kendinizi anlamıyorum. O aileye bir gelin daha gelecek ve bu o kız bile olmasa sen yine bu tutum içinde olacaksın bariz belli:100:

Gören de kaynın mükemmel bi'insan da yanına adam yakıştıramıyosunuz sanar:68:

Benimde 1 den fazla erkek arkadasim oldu lise unv.bende nişanlimla abisinin dugununde tanistim..köylük yrrde cahil insanlar ayip olarak nitelendirebilir ama gunumuzde normal bir durum..iyi olmadigi anlamina gelmiyor yani..zaten bu tur dusunen insanlar imkanlari olsa onlardan beter olurlarda neyse..

Allah,Allah hep ayni seyi soyluuyorsunuz..Elin tanimadiginiiz kizina neden iyi degil diyorsunuzki nekadar ayip vede garip..siz karismayin bence ve kizlada helallesin..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Merhaba arkadaşlar..

Konuya giriyorum.. Şimdi kaynım benim düğümde benim köylüm olan bi kızı beğenmiş, teyzeleri de gitmiş kızın numarasını almış kız da kaynım yakışıklı biri olduğu için hemen atlamış numarasını vermiş neyse düğün esnasında kayınvalidem geldi kızı bana gösterdi bende kızı pek tanımıyorum ama niye bilmiyorum hiç sevmiyorum yani belki çok iyi bi kız ama ben hiç sevmiyorum yani ilk gördüğüm andan beri bi soğukluğum var ona karşı ve bu arada hiç konuşmuşluğumuz yok kızla. kayınvalidem bana gösterince kızı bende o an birden o kız iyi bi kız değil dedim neyse ama kaynım görüşmeye başladı kızla, sürekli konuşuyor farklı şehirlerdeler tabi, kız foto ggönderiyo buna sürekli, ya zaten çok ahlaklı iyi bi kız olsa düğünde hemen gelenlere numara vermez yani ben kendimi düşünüyorum tanımadığım etmediğim bi adama sırf yakaşıklı diye numara vermem yani. neyse işte bunlar baya görüşüyorlar tabi kaynımın bu arada başka sevgilileri de varmış çapkındırda kendisi baya bi ama bu kızla ciddi bişeyler olabilirmiş, kayınvalidem geçenlerde söyledi.. Diyo annenlere söyle kızın ailesi nasılmış araştırsınlar falan. ay nasıl canım sıkıldı ya kız için bu kız kötü dedim o gelin gelecek nerdeyse napsam ki şimdi ben kızlar

şoka girdim. bir kızı yaftalamak bu kadar kolaYMI. MİLLERE TANIMADIĞI HALDE O KÖTÜ DEMEK. KÖTÜNÜN KİM OLDUĞU ORTADA. KUSURA BAKMAYIN AMA SİZSİNİZ.

Arkadaşlar bakın kıskançlık falan yok, gelin de gelsin ben karışmam sadece en başta ben bilmeden sevmiyorum iyi değil kız dedim, kayınvalidem zaten bana kaynın bu kızı beğenmiş nasıl kız dese asla bu yorumu yapmazdım.

Kayınvalideme tanımadığımı da belirttim ama sevmiyorum bence iyi kız değil diye söyledim kayınvalideme. Öyle anladığınız gibi kötüleseydim zaten bu iş muhtemelen hiç başlamazdı. O kadar büyük vebal altına girmem. ben kaynımla ilgili olduğunu bilmeden kız için öyle bi yorumda bulundum. Şuan da zaten bunu söyledim ve şuan ciddi bişeyler olabilir aralarında o yüzden de hayli üzgünüm..
Evet kızın numara vermesini çok yanlış buldum çünkü ben kaynımı tanıyorum araştırmadan etmeden birden fazla sevgilisi olan biriyle evlenmek üzere. Bu yüzden yaptığı yanlış ve mantıksız geliyor. Ayrıca kaynımı savunmuyorum ve yine ayrıca kayınvalidem de kayınpederimde kaynımın birden fazla sevgilisi olduğunu biliyorlar.

Söylediklerinize hak veriyorum benim yaptığım da yanlıştı tanımıyordum kızı ve iyi kız değil diye bi yorumda bulundum ama yukarıda da söylediğim gibi eğer kayınvalidemin bi amaçla bunu sorduğunu bilseydim zaten sölemezdim öylesine soruyor sandım bende bu yüzden fikrimi söyledim.

Kıskançlık yapmıyorum bunu tekrar belirtiyorum, kıskançlık olsaydı şuan hala o kızı kötülüyor olurdum ama ben tekrar söylüyorum durumu bilmeden kayınvalideme böyle bir yorumda bulundum. Kayınvalideme durumu öğrenince de söyledim ; kızı tanımıyorum sadece hissitayım öyleydi diye, ama şu var yani o kızın yüzüne nasıl bakıcağımı kaynımın yüzüne nasıl bakıcağımı düşünüyorum. İlk yazımda da söyledim çok canım sıkıldı bu yüzden.
Bir genç kızı yaftalamak bu kadar kolaymı. inanılmaz şaşırdım bu konuya.
kızın kötü o diye adını çıkarmak.
Tanımadan bilmeden hemde.
kötü demek. kötülemek.
bu olayda evet bir kötü var. onunda kim olduğu ortada.
ayrıca feci kıskançsınız. boşuna değilim demeyin:ssz:

Son düzenleme:
Karışmayın herkes kendi kararının sonucuna iyi kötü kendi katlanır. Hiç bişey anlamadım konunuzdan

Kıskanç, önyargılı ve bencil bir insansınız.

Tanımadığınız birine bu şekilde yorum yapmanız çok çirkin. Numara vermekle de kimse ahlaksız olmaz. Belli ki o da hoşlandı ya da beğendi. Tanımak için de numarasını verdi. Ayrıca kendisine değil aile büyüklerine vermiş. İsteyen de ahlaksız o zaman? Siz ne zaman verdiniz? Numara vermediniz diye ahlaklısınız ama hiç tanımadığınız biri hakkında ileri geri konuşurken ne oluyorsunuz? Bir de sırf kendiniz için bu yuvaya karşısınız. Bu nasıl bir bencillik böyle? Belki iki insan mutlu olacak. Siz haddinizi bilmediniz diye iş mi bozulsun? Pes diyorum!

Siz sirf sevmediğiniz için kızı kötülemişsiniz. Siz eltinizi sevmek zorunda değilsiniz kayniniz beğenmişse size laf düşmez. Allah gördüğü halde insanların ayıbını örter ama kullari görmediği halde yaygara koparir o hesap buda. Kiz hakkında kesin olan aleyhine bişey olur ben öyle işittim dersiniz ama yaptığınız çok ayip kizin hakkina girdiniz resmen.

Bu psikoloji de ilk gelinlere has bişey sanirim. Ailenin ilk gelini diye gelecek olan gelinlere karışıp yorum yapmalar falan. Sanki size alınıyor o kiz. Kayniniz düşünsün. Kıskançlıktan catlayacaksiniz eltinize acıdım şimdiden.

Konu 4 yıl öncesinin ve konu sahibi se neredeyse 4 yıldır aktif değil. Boşuna konu hortlatmışsınız. :)

Konudan konuya geçerken tesadüf gördüm :) Konu sahibini diğer konu sahibi ile karıştırdım galiba bakmamışım en son ne zaman. Aktifmiş diye :) merak ettim sordum.Evet konuyu hortlatmışım :)

Back
X