- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Önyargısız ve güler yüzlü olun.Selam kızlar bu akşam bir ortamda elti adayıyla ilk kez tanışacağım, malum yeniler hep övülür kv öyle yapıyor :) sizce nasıl davranayım elti görümce kv üçlüsü beni hep korkuttu burada okuduklarımla :)
Bende sevmem mıç mıç ilişkileri mesafeliyimdir ama sevdiğim insanla da çok iyiyimdir, kayın kişisini sevmiyorum çok patavatsız acaba diyorum onunla anlaşan kişi nasıl olur bende isterim bir arkadaşım gibi olmasını yoksa :)Ben olduğum gibi davranıyorum. Ne fazla "ayyyyy eltos gel öpeyim" diye atlarım, ne fazla mesafeli olurum. Normalde nasılsam öyle. Kayınvalide överse "Ah öylemi, masallah" der gecerim. Oda kendince gönül alıyor sanırım
Bende sevmem mıç mıç ilişkileri mesafeliyimdir ama sevdiğim insanla da çok iyiyimdir, kayın kişisini sevmiyorum çok patavatsız acaba diyorum onunla anlaşan kişi nasıl olur bende isterim bir arkadaşım gibi olmasını yoksa :)
Mesafeli olun ama duvar örmüş gibi değil. Ne çok samimi ne çok soğuk. Tanıdıkça nasıl davranmanız gerektiğini anlarsınız zaten.Selam kızlar bu akşam bir ortamda elti adayıyla ilk kez tanışacağım, malum yeniler hep övülür kv öyle yapıyor :) sizce nasıl davranayım elti görümce kv üçlüsü beni hep korkuttu burada okuduklarımla :)
Güzel geçti :) ama sohbet etmedik fazla, yani orta derece davrandım, herhangi birine nasıl davranıyorsam öyle davrandımBu konuyu takipteyim
Bende tanışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?