• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ELTİ BELASI!!!!... lütfen yardımcı olur musunuz :(

Şaka mısınız siz... Ben öyle eltiyi alır o toprağın içine gömerim sanırım... Kendinizi ezdirmeyin lütfen... O kim oluyor ki size bu şekilde davranabiliyor...ve de bu şekilde davranmasına siz neden izin veriyorsunuz?Neden ???

22 yıldır evliyim.
ilk yedi yıl birlik oturdum daha sonra kaynım evlenince ben en üst kata çıktım yapılmamıştı, eşim yaptı. çıktığım günden beri büyük eltim kan kusturdu. sürekli laflar sözler, ağıza alınmayacak kelimeler.. kapıma zabıta dayattı, namusuma laf etti. sustum. tabii bu 20 yıl içinde tartışmalar oldu tekrar barışıldı. keşke barışmasaymışım dedim hep, arkadaşlarım eşim dostum barış dedi belki huysuzluk yapmaz daha dediler.
barıştık birkaç yıl fazla iyi sayılmasa da muhabbetimiz devam etti. bundan birkaç ay öncesinde çok küçük bir şeyden tartışma çıkardı. olayı büyüttü, en altta kayınvalidemle oturan eltim evi kiraya verip gittiler onun yüzünden.
2 gün önce saksıma çiçek ekmek için toprak alıyordum bahçeden. bana bağırmaya başladı yanıma gelip aldığım toprağı döktü, sana buradan toprak yok sadece bir daire hakkın var başka hiçbir şeyde hakkın yok diye bağırmaya başladı. çok ağır ithamlarda bulundu, namusuma kadar laf söyledi. lütfen yardımcı olun, akıl verin ne yapmam gerekiyor. eşimin tarafı sus diyor kimse ona ses çıkaramıyor ne yapacağımı bilmiyorum...
ya ablacığım sen ne sustun oyle savunsana kendini benmi çok cazgırım siz mi sakin insanlarsınız anlamadım ki ...elti kimdir ya nedir elti dış kapının dış mandalı fazla affedersen tepene çıkar ki çıkmış ,ona sus buna sus sanki karşında akıllı bir insan var edepsizin teki ,ayrıca ne biçim aileymişş o öyle kocan nerde kv.kp ya da sana sus diyen kimse bir kadını nasıl zapdedemezler ya ay sinirim tepeme çıktı.

22 yıldır evliyim.
ilk yedi yıl birlik oturdum daha sonra kaynım evlenince ben en üst kata çıktım yapılmamıştı, eşim yaptı. çıktığım günden beri büyük eltim kan kusturdu. sürekli laflar sözler, ağıza alınmayacak kelimeler.. kapıma zabıta dayattı, namusuma laf etti. sustum. tabii bu 20 yıl içinde tartışmalar oldu tekrar barışıldı. keşke barışmasaymışım dedim hep, arkadaşlarım eşim dostum barış dedi belki huysuzluk yapmaz daha dediler.
barıştık birkaç yıl fazla iyi sayılmasa da muhabbetimiz devam etti. bundan birkaç ay öncesinde çok küçük bir şeyden tartışma çıkardı. olayı büyüttü, en altta kayınvalidemle oturan eltim evi kiraya verip gittiler onun yüzünden.
2 gün önce saksıma çiçek ekmek için toprak alıyordum bahçeden. bana bağırmaya başladı yanıma gelip aldığım toprağı döktü, sana buradan toprak yok sadece bir daire hakkın var başka hiçbir şeyde hakkın yok diye bağırmaya başladı. çok ağır ithamlarda bulundu, namusuma kadar laf söyledi. lütfen yardımcı olun, akıl verin ne yapmam gerekiyor. eşimin tarafı sus diyor kimse ona ses çıkaramıyor ne yapacağımı bilmiyorum...

Şöyle saçından tutuğunuz gibi yollamadınızmı bir tutam 🤔

ya ablacığım sen ne sustun oyle savunsana kendini benmi çok cazgırım siz mi sakin insanlarsınız anlamadım ki ...elti kimdir ya nedir elti dış kapının dış mandalı fazla affedersen tepene çıkar ki çıkmış ,ona sus buna sus sanki karşında akıllı bir insan var edepsizin teki ,ayrıca ne biçim aileymişş o öyle kocan nerde kv.kp ya da sana sus diyen kimse bir kadını nasıl zapdedemezler ya ay sinirim tepeme çıktı.
ka

her ailede boyle kayinvalidenin bile korktugu, bulasmaya cekindigi bir buyuk elti var.. tasinin gidin hesabinizi kapatin bu insanla.. esiniz abisiyle gorussun istedigi gibi. ona neymis.. neye gore sizin hakkinizi belirliyor?

Bence huzur en buyuk nimet.Ole bırını cekecegıne başka yerden ev alın cekın gıdın.Öylesı ınsanlarla muhattap olunmaz.Bızdede var aynıları biz gormezden gelıyoruz.Bak allahın taktırı kaza yaptı çocukları vefat ettı onda bıle kım var kım yok mılletten buldular suçu.Kaza ıle vefat ettı.Allahın taktırı.Ole ınsanlar senı hep dıbe ceker .Kusura bakma.

Valla 22 senelik evlisiniz. En iyi tanıyan da sizsiniz ve bunca yıldır çözüm bulamadınız mi?? Ayrıca bunca sene yuttugunuz o eltinize ne yaparsanız haksızsınız.

Valla 22 senelik evlisiniz. En iyi tanıyan da sizsiniz ve bunca yıldır çözüm bulamadınız mi?? Ayrıca bunca sene yuttugunuz o eltinize ne yaparsanız haksızsınız.
evet telefona soylediği iğrenç sozlerini kaydtip savcılığa verecem bu gune kadar susturdular aman edepsizle düşme rezille rezil olma diye diye bugune geldik taki bir kaçgun oncesi şerefsiz kansız oğlu banim namusuma ölmuş anneme kufretti ya ipler hepten koptu beter olsun elimde kayıt olmadan birşey yapamam o yine bir şekilde işin içinden çıkar bunu gibillerin hakkıñdan kanun gelir nasıl edeyim baş edemiyorum vekilim ALLAH😔😔

Eltinizden önce sizi savunmayan, sus diyen kocanıza ne demeli bilemedim.
Eşim de diyorki insan olsa ben ona diyeceğimi dedim ama insan değil birak zırlasın itin biri ama olmuyor altta konuşuyor ustte hepsini duyuyorum sozleri çok agir yeri geldimi kocasına bile neler soyluyor huç kimseyi es geçmiyor kadın hasta yeminle

Eşim de diyorki insan olsa ben ona diyeceğimi dedim ama insan değil birak zırlasın itin biri ama olmuyor altta konuşuyor ustte hepsini duyuyorum sozleri çok agir yeri geldimi kocasına bile neler soyluyor huç kimseyi es geçmiyor kadın hasta yeminle
Hay Allah'ım böylede hayat gecmez ki

Gorusme. Ve tasinmaktan baska caren yok. Huzurun icin. Orayi kiraya verip baska yere kiraya cikin ya da orayi satip baska bir yerde oturun. Ruh hastasi vmbiri sizi de ruh hastasi yapar. Onun kendiyke ilgili problemleti var. Mutsuz insanlar genelde baskasinin mutsuzlugundan beslenir.

Back
X