Elti bulamadığım için düğünüm olmuyor !!

Bu gerçek olamaz olsa olsa süper bir bahane olur

Hala böyle şeyler var mı yaaa... Saçmalık

Onlar sizin emirvaki nikahınıza kızmış olmalılar

Bu kızımız hala isin ciddiyetini anlamamış,nikâhınız var ama kocanız olan adam sizi telli duvaklı almak için ne bir istek nede ailesine baskı kuruyor, bastan size yalan söylüyor,ortada aday yok herkes abiyi bekliyor,aileniz nedense bunu gurur meselesi yapmayıp kuzu kuzu bekliyor; ben olsam ne aşkı ne sevgisi derim ,önce sen kendine bi kıymet ver ,sen kendine değer vermez boyle beklersen alacağın kocanın sana attığı tripler olur sende seviyorum der oturursun ,kusura bakma ama masaya vurma sıran gelmiş de geçiyor bu kafayla yıllarını hep idare eden ikinci sınıf gelin olarak geçirirsin .....

düğün tarihi alırkwn neredeydi o abi . yada nikahlanırlen . kız cepte masraflar seneye kalsın hesabı

Kızı beleşe getirmisler dupeduz. Abisiyle konustun mu sen gerçekten boyle mi diomus kim kendine bu ezikligi yedirir de soyler ya

Bızım gelınde nısanlıydı (esımın kuzenıyle) kuzen askere gıttı ardından gelının kız kardesı nısanlandı oglan tarafı hemen dugun ıstedı ama bızım geln ben buyugum ben evlenmeden o evlenemez dedı hep beraber kuzenın askerden gelmesını bekledıler cok sacma bence cok egoıstce ezıkce ozgıvensızce

Afedersin ama senin gibi saf varsa abimize de bul demisler resmen trajikomik

Düğün yapmamak için büyük oğlunu kullanan anne baba. Erkenden kiydir mayın nikahları cepte sayiliyorsunuz. Esinde ezik galiba koca diye yanında tutmaz insan böylesini. Açık açık düğün yapmaya gücümüz yok yada yapmak istemiyoruz desinler bu nedir böyle. Sizde baba evinden gitmeyin düğün olana kadar böyle deyin.

Tüm yazılanları okudum. Canım benim önce nikah iptali yaptır kurtul bunlardan .mesleğin de var saflık etme böyle kişiyle evli olunmaz çocuk yapilmaz. Yaşin küçük mesleğin elinde mis gibi sevilir sayılır evlenirsin. Ne çekiyorsun zaten ilerde ya ayrılır yada mutsuzum konuları açarsın. Az uyanık olun seviyorum yazmışın ama üzgünüm sevilmiyorsun . Sevil sen böyle olmaz. İleride pişman olup keşke demektense iki gün ağla unut gitsin.

Resmi nikah kıyılmış ya zaten.

Evlisiniz siz şuan.

Ne garip insanlar var ya.

Benim eşimin abisi de bekar. Hic niyeti de yok evlenmeye. Böyle bir sey olsa ikimizde velveye verirdik heralde.

Gidin ev tutun kendinize yaşayın.
Yasalara göre evlisiniz.

Düğünü seneye yapsınlar.

Saçmalığa bak ya resmen bencillik bu,

2 sene nişanlı kaldım bu sırada eşimin en küçük kız kardeşinden tutun bi küçük erkek kardeşine kadar hepsi evlendi sözlendi...

Kalkıpta önce bizim düğünümüz olacak kabul etmiyoruz evlenemezler demedik 1 değil tam 3 kardeş birden evlendi gitti...

Nasip kısmet işi bu iş, resmen "pişmiş aşa su katmak" bu yaptıkları...

Tayin gibi bir durum yoksa nikah erken yapılmamali. Eger yapılmasi gerekiyorsa ve düğün yapılamayacak durumda ise kina-kiz çıkarma yapılıp nikah salonunda gelinlikle bir nikah yapilabilirdi.
Açıkçası düşünüyorum dindar bir cevrenin icindeyim. Belki etrafim cok hos gormezdi bu sekilde davransam ancak ben nikah yapsam ve düğün yapmadan ayni evde yasamak isterim. Nikah nikahtir. Esim olmus bitmis, neyin beklemesi. Nikah devlet tarafindan, aile büyüklerim tarafindan kabul görmüş etrafa duyurulmus.

Babanız ve anneniz eşinizin ailesini karşınıza alıp konuşsun bence.
Bakın, söz kesilirken, nişan yapılırken veya nikah yapılırken bu gönül koyma işi ortada yoktu ve böyle konuşulmamıştı. Şimdi biz bunu kabul etmiyoruz.
Ya adam gibi düğünü yaparsınız ya da kızım boşanacak deyin.

Bu sayede de eşinizin gerçek karakteri ortaya çıkar zaten. Eğer ki sizi değer verip seviyorsa ailesine kabul ettirir. Ettiremezse zaten adam olmadığı ortaya çıkar.

Bu ne bicim gelenek ya iyice saçmaladılar. Nikahı kıymışsın zaten boşver gitsin! Yanaş kocana

vayyyy olaya bak. nikah kıyılıp sonra düğün masrafından kaçma planları. ömrümde böyle çakallık görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…