Elti bulamadığım için düğünüm olmuyor !!

hala böyle düşünen abiler mi var gerçekten bulsun birini taksın yüzüğü ne saçma

Ne kadar saçma adam 10 yıl birini bulamasa 10 yıl onu mu bekleyeceksiniz. Lütfen ailenizle konuşup bu konuya bi el koyun. Resmi nikah kıyılmış bide tek sorun düğün mu.

Evlenmisiniz artık düğün arada kaynayacak sanırım. İnsan böyle saçma sebepten nikahli olarak 1yil beklermi yani yakında kız bulamadık aynı evde yaşayın da derler. Çifte düğün yaparız falan. Ama sakın abinizden önce çocuk yapmayın da derler ilerde

Ya seneye kadar evlenemezse abisi?

İşte illa ki evlenecek, bir şekilde. Anası çoktandır kız bakıyordur. Bulurlar bir tane gariban, atlarlar üstüne, 3 ayın içinde everirler. Sonra da o kız gelir burada konu açar

Çok kişi yazmış da siz niye evinizi barkınızı barkınızı kurup içine girip oturmuyorsunuz hakikaten? Düğün dediğiniz sadece bir eğlencedir, olsa ne olur olmasa ne olur. Önemli olan nikâh akdidir. Siz şu an resmi nikahlı, evli barklı bir kadınsınız. Düğünü ne bekliyorsunuz?

Kendi evinizi düzeninizi kurmaya başlayın.. Abinin keyfini beklemeyin.Aileye de bi davetiye verirsiniz.. Olmadı sizin aileniz bi görüşsün ailesiyle böyle olur mu yahu..

Yuh zihniyete gel ..... bole dusunebiliyorlarsa hayatin boyunca daha neler görür sun bu insanlardan kim bilir kiz tarafi olarak taviz vermeyin böle sacmaliklara

Dugun sadece eğlence değildir hanımefendi evliligi duyurmadır.

Yahu bu erkeklerin aileleri neden tuhaf cıkıyor?
Tamam kadınların ailelerindede vardır tuhaf ailesi olan ama erkeklerinki kadar değil.
Nikah kıymadan önce nerdeymiş abisinin aklı saçmalıga bak.

Kendi arkadaşlarim nikahinda var napacaksin düğünü Beni evi tutun gidin dedi ama beyaz gelinlik giymeyecek miyim ben ;(

Kusura bakmayın da adamlar sizi ve ailenizi rezil etmiş. 6 aydır nikahlısınız, evli barklı kadınsınız. Evinizi tutup eşyanızı düzüp girip otursanıza içine kocanızla! Siz de onlara ters köşe yapın! Resmen evli miyim, evliyim. Kanunen kimse size mani olamazken siz neden onların lafıyla nikâhınızla hâlâ baba evinde duruyorsunuz 6 aydır? Daha gelinlik derdindesiniz!

Dugun sadece eğlence değildir hanımefendi evliligi duyurmadır.

Ülkemizde nikâhtan bile önemli bir durumdadır düğün, bilmem farkında mısınız? Nikâh kıyılmış, 6 ay olmuş, kadının parmağında alyans. Daha duyulacak ne kalmış?

resmi nıkahta kıyılmış daha da dönemezsin diye bence bu dayatmayı yaptılar .cok sasırdım ya nasıl ınsanlar var.peki senın ailen demedimi bız de bu kadar uzamaz neden basta demediniz madem böyle bı sıkıntınız vardı ne diye söz nişan nikahta ses cıkarmadınız diye.ya canım bır de aklıma şey geliyor acaba bunlar düğün masrafından kaçmak için işi yokusa suruyor olmasın nıkahta yapılmış zaten.

Ülkemizde nikâhtan bile önemli bir durumdadır düğün, bilmem farkında mısınız? Nikâh kıyılmış, 6 ay olmuş, kadının parmağında alyans. Daha duyulacak ne kalmış?
Ne alakası var ya bu kızın beyaz gelinlik giymeye hakkı yokmu illa şatafatlı bi dugun olsun demiyoruz bi düğün olmalı. Bu dinizmizde de vardır peygamberimizin sözü dahi vardır bu konu üstüne. Uygun olmak kaydıyla (erkekler kendi arasinda kadınlar kendi arasinda ) Dugun yapılmalıdır. Herkes istedigi gibi yapar o ayri ama Siz istesenizde istemesenizde dünyada düğün diye bi olay vardır yani.bu kızında diğer kızlar gibi bi değeri olması gerektiğini düşünüyorum ayrıca

ayrıl nikah iptali yaptır

Bu hikayede aile çok tuhaf, ağır saçmalamış ama tek sıkıntı onlar değil.
Bir kere ben ailenize inanılmaz şaşırdım. Onların da sesleri çıktı diyorsunuz ama yeterince çıksaydı o düğün olurdu ya da nikah iptali olurdu.
Size şaşırdım. Öğretmensiniz ama atanamamışsınız anladığım ekonomik özgürlüğünüz yok. Nişanlınızın mesleğini hiç anlamadım askerlik için istanbula mı gitmiş ne yani onun da meselği var mı yok mu anlamadım. Bu şartlarda evlenilir mi Allah aşkına. İşte tam da bu yüzden ailesinin eline bakarsınız, ailesinin söylediği şeye bakarsınız. Yaşınızın çok büyük olduğunu düşünmüyorum. Maddi durumları bir orta yola koyup bu işe girişseydiniz keşke.
Hayatınızın şu noktasında yapacağınız şeyler atacağınız adımlar çok önemli. Hayatınızın geri kalanından insanların size olantavrını belirleyecek. Dik ve kararlı duruşunuz olsun derim. Gerekirse iptal edin nikahı herkes anlasın anyayı konyayı. Siz iptal ediyorum diyin de bir onlar gelsin yalvarsın düğün yapalım diye.

Benim düğün sevip sevmemem sadece fikrimi yazmaktan ibaret olabilir şu an. Kimse de konu sahibine değersiz demiyor burada, aksine daha fazla küçük düşmesin istiyoruz. Abi kız bulamadı, evlenemiyor 3 yıldır diyelim, ne olacak peki? 3 yıl, sol elinde alyans, babasının evinde oturacak öyle mi?

Arkadaş da onu demiş aslında. Düğüne ne gerek var diyen birine cevaben yazmış sizin alıntıladığınız mesajı.

iş adamda bitiyor. kimseyi takmayacak yapacak iyi kötü bir düğün, kuracak bir ev oturacaksınız.
resti çekecek. ne demek 1 sene nikahlı-bekar hayatı sürmek. hem de ne için kim için

Nişan nikah olunca abisinin gönlü nerdeydi tatilemi çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…