- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
- 238
Iyi aksamlar kizlar. Sürekli takipteyim ama ilk kez konu açıyorum. 2 yil önce tanıştık kpss döneminde sinava hazirlanirken. Ben ogretmenlik okudum , o ayni ilde farklı bir ilçede, lise mezunu ,babasinin isyerinde çalışarak ona yardimci olan biriydi. İşe güce bakmadan sadece karakteriyle yargilayarak ve cok severek hayatima aldım. Koruyucu sahiplrnici istedigim insan oydu. Bana bu işin adini koyalim dedi. ( bir ablasi ve 2 abisi var bekar) onlar ne olacak dedim ya önce onlar evlenmek isterse sen en küçüksun dedim (25 yaşındayız) sirasi gelen evlenir dedi. Neyse biz söz nişan yaptik eyluldede düğünümz olcakti o yüzden resmi nikahi kiydik. Ama bunlar demesin mi abisi gönül koyuyor ,rızasını vermiyor onun parmağına yüzüğü takalim sonra Sizin düğün diye! Bizim düğün ertelendi önümüzdeki bahara. Aklim almiyor insan kardeşini niye kiskanir?
Ya seneye kadar evlenemezse abisi?
Dugun sadece eğlence değildir hanımefendi evliligi duyurmadır.Çok kişi yazmış da siz niye evinizi barkınızı barkınızı kurup içine girip oturmuyorsunuz hakikaten? Düğün dediğiniz sadece bir eğlencedir, olsa ne olur olmasa ne olur. Önemli olan nikâh akdidir. Siz şu an resmi nikahlı, evli barklı bir kadınsınız. Düğünü ne bekliyorsunuz?
Kendi arkadaşlarim nikahinda var napacaksin düğünü Beni evi tutun gidin dedi ama beyaz gelinlik giymeyecek miyim ben ;(
Dugun sadece eğlence değildir hanımefendi evliligi duyurmadır.
resmi nıkahta kıyılmış daha da dönemezsin diye bence bu dayatmayı yaptılar .cok sasırdım ya nasıl ınsanlar var.peki senın ailen demedimi bız de bu kadar uzamaz neden basta demediniz madem böyle bı sıkıntınız vardı ne diye söz nişan nikahta ses cıkarmadınız diye.ya canım bır de aklıma şey geliyor acaba bunlar düğün masrafından kaçmak için işi yokusa suruyor olmasın nıkahta yapılmış zaten.Iyi aksamlar kizlar. Sürekli takipteyim ama ilk kez konu açıyorum. 2 yil önce tanıştık kpss döneminde sinava hazirlanirken. Ben ogretmenlik okudum , o ayni ilde farklı bir ilçede, lise mezunu ,babasinin isyerinde çalışarak ona yardimci olan biriydi. İşe güce bakmadan sadece karakteriyle yargilayarak ve cok severek hayatima aldım. Koruyucu sahiplrnici istedigim insan oydu. Bana bu işin adini koyalim dedi. ( bir ablasi ve 2 abisi var bekar) onlar ne olacak dedim ya önce onlar evlenmek isterse sen en küçüksun dedim (25 yaşındayız) sirasi gelen evlenir dedi. Neyse biz söz nişan yaptik eyluldede düğünümz olcakti o yüzden resmi nikahi kiydik. Ama bunlar demesin mi abisi gönül koyuyor ,rızasını vermiyor onun parmağına yüzüğü takalim sonra Sizin düğün diye! Bizim düğün ertelendi önümüzdeki bahara. Aklim almiyor insan kardeşini niye kiskanir?
Ne alakası var ya bu kızın beyaz gelinlik giymeye hakkı yokmu illa şatafatlı bi dugun olsun demiyoruz bi düğün olmalı. Bu dinizmizde de vardır peygamberimizin sözü dahi vardır bu konu üstüne. Uygun olmak kaydıyla (erkekler kendi arasinda kadınlar kendi arasinda ) Dugun yapılmalıdır. Herkes istedigi gibi yapar o ayri ama Siz istesenizde istemesenizde dünyada düğün diye bi olay vardır yani.bu kızında diğer kızlar gibi bi değeri olması gerektiğini düşünüyorum ayrıcaÜlkemizde nikâhtan bile önemli bir durumdadır düğün, bilmem farkında mısınız? Nikâh kıyılmış, 6 ay olmuş, kadının parmağında alyans. Daha duyulacak ne kalmış?
ayrıl nikah iptali yaptırEvet malesef etrafinda kiz varsa sor soruştur diye banada söylüyorlar ! Meseleyi bana kredi cekemedik diye düğün yapamadik seklinde anlatıp laf arasında abisinin patmagina bi yüzük takalim sizin işi halledicez deniliyor. Üstüne 29 yasinda ablasida bekar oda ayri bi kiskanc
Iyi aksamlar kizlar. Sürekli takipteyim ama ilk kez konu açıyorum. 2 yil önce tanıştık kpss döneminde sinava hazirlanirken. Ben ogretmenlik okudum , o ayni ilde farklı bir ilçede, lise mezunu ,babasinin isyerinde çalışarak ona yardimci olan biriydi. İşe güce bakmadan sadece karakteriyle yargilayarak ve cok severek hayatima aldım. Koruyucu sahiplrnici istedigim insan oydu. Bana bu işin adini koyalim dedi. ( bir ablasi ve 2 abisi var bekar) onlar ne olacak dedim ya önce onlar evlenmek isterse sen en küçüksun dedim (25 yaşındayız) sirasi gelen evlenir dedi. Neyse biz söz nişan yaptik eyluldede düğünümz olcakti o yüzden resmi nikahi kiydik. Ama bunlar demesin mi abisi gönül koyuyor ,rızasını vermiyor onun parmağına yüzüğü takalim sonra Sizin düğün diye! Bizim düğün ertelendi önümüzdeki bahara. Aklim almiyor insan kardeşini niye kiskanir?
Ne alakası var ya bu kızın beyaz gelinlik giymeye hakkı yokmu illa şatafatlı bi dugun olsun demiyoruz bi düğün olmalı. Bu dinizmizde de vardır peygamberimizin sözü dahi vardır bu konu üstüne. Uygun olmak kaydıyla (erkekler kendi arasinda kadınlar kendi arasinda ) Dugun yapılmalıdır. Herkes istedigi gibi yapar o ayri ama Siz istesenizde istemesenizde dünyada düğün diye bi olay vardır yani.bu kızında diğer kızlar gibi bi değeri olması gerektiğini düşünüyorum ayrıca
Ne alakası var ya bu kızın beyaz gelinlik giymeye hakkı yokmu illa şatafatlı bi dugun olsun demiyoruz bi düğün olmalı. Bu dinizmizde de vardır peygamberimizin sözü dahi vardır bu konu üstüne. Uygun olmak kaydıyla (erkekler kendi arasinda kadınlar kendi arasinda ) Dugun yapılmalıdır. Herkes istedigi gibi yapar o ayri ama Siz istesenizde istemesenizde dünyada düğün diye bi olay vardır yani.bu kızında diğer kızlar gibi bi değeri olması gerektiğini düşünüyorum ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?