Elti bulamadığım için düğünüm olmuyor !!

Bende onu diyorum ışte abi 10 yıl evlenmese bu cocuk 10 yıl bekleyecekmi ?burda ailede bi mantık hatası var.bu en başında düşünülmesi gereken bisey. söz nisan olup dugun günü belli olduktan sonra hatta nikah kiyildiktan sonra iptal demeleri büyük bi saygısızlık e böyle bi saygisizligin içine sırf nikah var diye bu kız niye gitsin..gitse bile aklından cikmazki. Sizin gibi düğünü sevmeyen biri olsa tamam derim gitsin .ama kız belliki gelinlikle çıkmak istiyor baba evinden.

Vallahi şok oldum size bu terbiyesizliği Nasıl yaptılar ve şu an siz o insanlarla görüşüyor musunuz?

Sırf düğün masrafi ypilmasin diye yapilan taktiğe bak o değilde Uni mezunu kültürlü bi insansiniz nasil bu oyuna gelip susar diğer bahara kalan dugununuzu beklersiniz??

Vallahi şok oldum size bu terbiyesizliği Nasıl yaptılar ve şu an siz o insanlarla görüşüyor musunuz?
ewt görüşüyoruz. işte insanın ailesi olunca atsan atılmıyor satsan satılmıyor. biz karşılıklı olarak ailelerin yaptıklarını takmama kararı aldık eşimle. ewt çok büyük haksızlıklara uğradık ama değiştiremeyeceğimize göre ev içi huzurumuz kalsın dedik.

İnanmıyorum bu nasıl iş.
Peki ya ne oldu dugun nasıl oldu ?

İnanmıyorum bu nasıl iş.
Peki ya ne oldu dugun nasıl oldu ?
takısız yazmıştık davetiyeye. amcası falan takı taktı onu da not halinde elimize tutuşturdular. hani onların düğünü olunca gidip sizde aynısını takacaksınız diye. gayet takısız parasız pulsuz bir düğün oldu.

Eşinde biraz pasif kalmış galıba
sızın aılenızden takmıslardır ınsallah

Bu nasil birsey ya. Akil var fikir var. Bazen abiler duruyor evin en kucugu evleniyor. Sacmalik. Siz kabul ettiniz mi ertelenmesini?

Bildiğin düğün masrafından kaçıyorlar. Nikah yapılmış artık ne alaka abinin evlenmesi falan.

mantık hatası falan yok adamlar nikahı yaptırmışlar düğünsüz girsin eve kırsın dizini otursun kocasının yanında işi ne leveline geçmişler

amac dugun masrafına gırmemek
esınız agırlıgını koruyamamıs
aılesının boyle oldugunuda bılen bırı sonucta bunu onceden sıze soylemelıydı

gecmıs olsun.

Bazı gruplar böyle şeylere önem veriyor arkadaşımın sevgilisi de bu gruplara tabii olan biri okul bitti 10 sene geçti abisi evlenemedigi için hala bekliyorlar. Inan meselesi sanırım ama benim mantığıma göre çok ters şimdiye 8 yaşında çocukları olurdu

ne kadar sabırlı bir insanmışsınız, tebrik ederim. allah mutlu etsin valla
insanların iki gram altın için birbirine girdiği yerde helal olsun

ne kadar sabırlı bir insanmışsınız, tebrik ederim. allah mutlu etsin valla
insanların iki gram altın için birbirine girdiği yerde helal olsun
teşekkür ederim saol.. Rabbim herkesin evine yuvasına mutluluk versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…