• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elti derdi

Ay bu ne saçmalık gecen yıl kaynım evlendi ben 33 eltim 27 yaşında. Bir kere bile rahatsız etmedim kendi evimden uzagm bir süreliğine.Tatillerde evime gdyrm bir kere ble rahatsız etmedim beni davet etmesi gerekirken evine. 15 gun boyunca etmedi geri döndüm agzımı ble açmadım. Nadir msj atarım o da öyle. Birlikteyken de aşırı sevyelym. Sizin eltiniz bildiğnz kızılcık şerbeti Nilay🤔🤣 her seferinde affederek kapıları açmıssınız. Muhatab olmayınkabul etmeyin bunların devamı dha kötü olur

Eltiniz sınır nedir bilmiyor. Hayatında anlamlı ilişkileri muhtemelen cok yok. Ayrıca amacı da yok o sebeple sizin hayatınıza dahil olmak surekli gorusmek istiyor bence. Yorumlarda iliskinizi kesin diyenleri anlayamadım. Ya hep ya hic olmak zorunda değil. Sonuçta eşiniz de bu durumdan etkilenir kardeşlik ilişkisi de etkilenir. Bence bu durumu yonetmeniz gerekiyor. Yani iyi niyetle bak gerçekten seni incitmek istemiyorum tamamen iyi niyetimle konusuyorum çünkü iliskilerimizin iyi olmasını istiyorum sen de benim icin kıymetlisin ama bu durum ... Beni rahatsiz ediyor. Sen de dikkat edersen mutlu olurum gibi ya konusun ya da mesaj atın. Olmazsa da kendi duygu dengenizi korumaya çalışın yani aradi açmadınız ama sinirlendiniz diyelim. Sinirlendiginizde gevşeyip umursamazsaniz görmezden gelirseniz rahatlarsınız. Kayinvalideniz aradığında da anne sen arada olma yetişkiniz biz iletisim kurabiliriz diyip 3. Şahısları ilişkiden çıkarmakta fayda oldugunu dusunuyorum. Bu durumda da kayinvalidemi kullanıyor diye düşündüğünüz icin sinirleniyorsunuz. Yine bu durumda soyelyeceginizi söyledikten sonra umursamamak bu durum üzerinde düşünmemek daha iyi hissettirebilir. Sınır bilmeyen insan çok kendi dengemiz bulmak onemli
iliskimi tamamen kesemiyorum zaten muhakkak gorusuyoruz sonucta ben anlasamiyorum diye abi kardesin iliskisini bozamam. dediginiz gibi cok defa konustum ama laftan anlamiyor gercekten, yumusak karnima oynuyor hep ama bu son yasanilan durumdan sonra kv ile konustum telefonda tekrar. su an sehir disinda yasadigi icin yanina gittigimde tekrar konusunu acagim cunku ben kontrol edemiyorum, en azindan onun boyle ince oyunlarina gelmemesi beni rahatlatir cunku onu kiramiyorum

Hatanız sınırları baştan çizmemiş olmanız, bir kere o kapıdan girdiği için devamında siz sınır çizmeye çalışsanız da etkili olmamış ki balayınızda bile mesaj atıp durmuş, kırmamak için yanıtlamışsınız ama sizi rahatsız eden mesajlara hiç cevap vermemeliydiniz.

Madem şimdi sınır çizdiniz devamını getirin, kayınvalideniz istedi diye kabul etmeyin eltinizi, bu arada eltiniz masum değil, lafını söyleyip kenara çekilen biri, kayınvalidenize de aranızdaki çarpıtarak aktaran, kendisinin direkt giremeyeceği kapı için kayınvalidesini kullanan kişi iyi niyetli olamaz.
munecim ben nerden bilebilirdim boyle olacagini :( bu son yasanilandan sonra durusum daha net olucak zaten aksi halde ben yine kendimi bi bilinmezin icinde bulucam. ben her seye ragmen kotu niyetli olduguna insnmak istemiyorum ama arkadaslarimda kk’da ayni dusuncede maalesef

Benim eltimin birkaç basamak altı. Benim eltim zır deli kontenjanından, ayıp olmasını falan geçtim ben artık, aska yazmam aramam eşim direkt engelledi hatta ama asla anlamaz. Her ay bu ay size kalmaya geleceğiz diye tutturur kimseyle uğraşamam ben yoğun çalışıyorum dedim geçen ay bunay yine bize gelecekmiş eşimin abisiyle haber yolluyor. Assla laftan anlamıyor.

Benim eltimin birkaç basamak altı. Benim eltim zır deli kontenjanından, ayıp olmasını falan geçtim ben artık, aska yazmam aramam eşim direkt engelledi hatta ama asla anlamaz. Her ay bu ay size kalmaya geleceğiz diye tutturur kimseyle uğraşamam ben yoğun çalışıyorum dedim geçen ay bunay yine bize gelecekmiş eşimin abisiyle haber yolluyor. Assla laftan anlamıyor.
bazi insanlar gercekten cok arsiz. su dediginizi hayatta yapamam asla yani

neden bu kadini hayatinin merkezi yaptin ki?
sen ona gereksiz bir şekilde cok onem veriyorsun ondan oluyor bence
bu kadin seni sinirlendirecek kadar onemli biri mi?
"ben onem vermiyorum ama.." deme biri seni bu kadar kızdırıp sinirlendiriyorsa davranislariyla ona verdigin degerdendir söyle düşün is yerindeki en az samimi oldugun, belki merhaba merhaba oldugun deskteki kadin senle yakin olmaya calissa sorular sorsan vs.hic delirir miydin?
o kiside seni tetikleyen birsey var. sen bu konuyu kendi icinde bulup cozmezsen daha coook kizdirir seni hem de yapip yapip en masum görünecek şekilde

Back
X