Abisi hemen nişanlımı aramış "mutlu musun boşanıyoruz" demiş.
Evet öyle bir şey yaşanmıştı.Ama bir de kahvaltı mı yemek mi ne vardı burda yaşıyorsunuz gibi bir şey demiştin
Orada da sana karışma etme seni kötü
Bilirler demiştik
Demek ki tecrübe böyle bir şey biz hissettik gelen çığı ama sen o kartopu daha dedin
Çözüm mesafe
Abiye de nişanlın desin karışmayız görüşmeyiz olur biter diye
Eltim desem daha nişanlısın hemen benimsemişsin eltiliği diyorlar.O senin elti adayın değil yalnız sen onun elti adayısın.Söylediğinde bana göre gayet sinir olunacak bi şey bana söylense ben tepki verirdim.Boşanmaya kadar abartılacak bi durum değil tabi o kısmı anlayamadım ama özür dileyebilirsin beklediği odur onunda belki.
Bana tavır alıp konuşmayabilirler. Kardeş arasını da bozuyor ama.senin söylediğin de ama şaka ile karışık laf sokmak gibi olmuş şimdi ...
Demiş demez mi? Bizimle ne alakası var demiş hepsine.Nişanlınız ne alaka dememiş mi?
Sorun ne ise net bir şekilde söylesinler ki konuşulsun. Tamam sizin söyledikleriniz de hoş değil ama uğruna boşanılacak şeyler de değil. Gene de bozuldularsa mesafe koyarlar olur biter.
Aile yemeğiydi aslında. Bende uzak durmaktan yana olan insanım. Sürekli gitmem kv evine.Beni çok bayar muhabbetler.
Nişanlıyken öyle oturayım kalkayım,muhabbet edeyim çok sıkılırım diye hiç katılmamıştım aile buluşmalarına.
Bence sen de kes samimiyeti.
Çok gereksiz bana inan.
Eltim desem daha nişanlısın hemen benimsemişsin eltiliği diyorlar.
Aday diyeyim dedim. Taamam aday benim.
O olayla bu olayın hiçbir bağlantısı yok.
Çoğu kıskançlıktan yapıyor diyor teyzesi falan.
Haklı çıkmak için suçu üzerime atmaya hakkı yok.Ailenin temeli sağlam atılmışsa kolay kolay senin lafınla yıkılmaz
daha önce sorunlar var demek ki bebeğin oluşuyla birikmiş demek ki kabak senin üstüne patlladı sanırım kadın bebeğin evliliğin çalışma hayatı boğdu ve evlilikte kriz çıktı zaten çocuğun oluşumuyla ya evlilikler daha iyi oluyor yada hep krizler çıkıyor , kadın evliliğine hakim ve güçlü duruş sergilemezse bir şeyi bahane edip boşanmayı hızlandırıyor , evlilikte gül bahçesinde gezerken dikinleride görmezden gelmeyeceksin , güçlü olacaksın
Doğrudur.Aile yemeğiydi aslında. Bende uzak durmaktan yana olan insanım. Sürekli gitmem kv evine.
Eltiyle de ailece oturduk genelde.
Bu olandan sonra zaten hiçbir kuvvet samimiyet bekleyemez. Aynı ortamda elbette olacağız. Merhaba der geçerim yok gibi davranırım.
Daha neler yaşayacagız acaba. Uzak durmaya çalıştıkça ortasında kalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?