Elti... Eltiler... Adaylar...

Yav tamam sen haklisin! bu nedir ya?!

Nasil espriyse; bi tek konu sahibi komik buluyor

Bence konu sahibinin bize yansitmalari bunlar.. "Beni kiskaniyolar, elti benle ugrasiyo, ben cok onemliyim bana hirsindan bosaniyo, ben lafimi esirgemem, ben ben ben" ayaklari hep.. Ben oyle hissettim en azindan.. Bilemiyorum..

Ben her zaman haddimi biliyorum. Teşekkür ederim.
Had bilmeyene de haddini bildiririm.
Yazı dili işte kuzenin eşine de benzer kankanada!
Kk'da genelde kaynana, gorumce, elti konularında konu sahibi desteklenir.. Ama burda sayfalarca satirlarca sana hatali oldugun nokta anlatilmis durmus.. Birak birazcik pay cikarmayi, burda da milleti yiyeceksin.. Sakin ol arkadasim biraz.. Hicbirimiz seni tanimiyoruz, garezimiz yok.. Bi yanlisin varsa, ki insaniz olabilir, evliligin ve insan iliskilerin adina belki faydasi dokunur sana bu soylenenlerin.. Her zaman hakli olmak zorunda degiliz veya hep hakli olmak mutluluk demek degil.. Onyargili olup surekli savunmaya gecmek yerine biraz oz elestiri yap lutfen..

Yok görüsmeme isteğime karşı gelen bir abi değil. Hanım sözü dinler ipler eşinde.
Karşı gelecek olgunlukta değil abisi. Eşinin ağzına bakar
Her lafin ayri olay ya.. Eltinin kocasi esine deger verip dinliyosa "karisinin agzina bakiyo, ipler kadinin elinde, olgun degil".. Ama senin esin ayni sekilde davransa "beni cok sever, uzulmemi asla istemez".. Yapmayin ya..

Bebek hasta diyorsunuz, kadın zaten çalışıyor bebeği hasta kayınvalide bakıyor, sizin yaptığınız espri sizce doğru mu? İlerde anne olduğunuzda çocuğunuzla ilgili böyle dalga geçilirse daha net anlarsınız, çocuk büyütmek kolay değil kayınvalideyle yaşamak da kolay değil, evlerine gidiyorsanız hal hatır sormak için gidin şahsi görüşüm. Bir lafla kimsenin yuvası yıkılmaz ama zaten sorunlar, hastalık varken bir sorun da siz çıkarttığınız, can sıkacak şeyler söylediğiniz için haliyle şuan bu duruma gelmiş olabilirler. Benim bebeğimi amcası çok sever ve eltim de, üstelik şuan çocuk istiyorlar bir kıskançlık görmedim, dilerim görmem de, orda hiç kalmadık ama kalmak zorunda olsam ve kocamı uyandırır kalmayın dese eminim çok bozulurum. Siz lafınıza dikkat etmediğiniz sürece zaten insanlar hep uzaklaşacaktır sizden, kıskançlık başka bir şey her mesajda beni kıskanıyor yazmışsınız ama zannetmiyorum.

Beni inatla anlamamaya çalışıyorsunuz. Takılmışsınız "sana ne herkesin yaşantısından"
Ben diyorum ki "tamam düşünemeden o an konuştum 'çocuk rahatsız eder gece dedim' "
Alınıp boozulduklarını anlamadık o an. Benim yaptığım tek gaf bu 1 ay öncesine ait. Laf sokmuyorum ben. Sürekli iğneleyici konuşmuyorum. Israrla anlamak istemiyorsunuz.
Düşünemedim o an ağzımdan çıktı. Belki boşboğazlık belki laf sokma 'size göre!'
Bir insan benim cümleme alındıysa benim her dediğime rahatsız olduysa benimle konuşmayı keser olur biter.
Kocası da eşine göre hareket ediyor bizimle görüşmek istemiiyor abi de. Yani abi ısrarlaa görüş dese anlarım derim ki elti görüşmek istemiyor kocası zorluyor da kavga ediyorlar. Her ikiside görüşmek istemiyor. Eee 1 ay neden kendi içinde tutuyorsun. Büyütürsun.
Büyüksünüz değil mi? Çağırırsın kardeşini nişanlını al gel dersin bizimle konuşur buna buna alındık der sorunlarını anlatır. Ama yok. İstiyorki gelsinler ayağımıza biz büyüğüz. Kocasına diyor sen neden kardeşinin ayağına gidiyorsun.
Gel sen konuş nişanlımla qderya'ya söyle şaka yapmasın de. Yok hiçbir şeye yok. Gidelim konuşalım deyince de sorunu konuşmak istemiyor benimle.
Elti demişim alınmış. Çocuk için ev ısısı yüksek olmaz dedim alınmış Neymiş efendim! Ben ev soğuk olsun. Çocuğun kötülüğünü, hastalığını düşünmüşüm. A demişim alınmışlar B demişim alınmışlar.
Karı koca sevememiş beni tamam sevmeyin ama konuşmazsınız olur biter. Bu kadar uzatıp aile içinde kavga çıkartılmaz. Hakları yok. Abinin kardeşe tavır alması çok saçma bu olayda. Saçmalıyorlar.
Nişanlıma da dedim ailene güvenmiyorum. Bana kızın kötü yanlarını söyleyerek bir şey çözemezler bana değil eltiye söylemeleri lazım kıızın hatasını. Ama eltiye gidince ağlama, üzülme, sakinleş yavrum. Adam akıllı büyük çıkıp demiyor bu kadar büyük mevzu ne var diye. Güvenmiyorum ailesine tabi ki!
Bana sensin, ona gidip ona sensin demeyle olmaz.
Ben zaten anladım hatamı. Daha da kimsenin yanında bir şey demem.
Ailesine de soğudum resmen! Hepsine mesafe...
Takılıp kalıyorsunuz "sen yenisin, çocuktan şaka yapılmaz, kıza yazık vs vs" Yaptık bir hata ama 1 ay uzamaz ki bu kocanda seni tutarken neyin hırsı bu. Konuşmayı kesersin olur biter.

Her lafin ayri olay ya.. Eltinin kocasi esine deger verip dinliyosa "karisinin agzina bakiyo, ipler kadinin elinde, olgun degil".. Ama senin esin ayni sekilde davransa "beni cok sever, uzulmemi asla istemez".. Yapmayin ya..

Anlatmak istediklerim bunlardan ibaret. Anlamamakta ısrar ediyorsunuz.
Hatam var fakat bu kadar aile boyutunda bir sorun değil.
Tehlikeli elti. Israrla diyorum karı-koca çekemiyorlar bizi.
Dünya onların etrafında dönmüyor.

Nasil espriyse; bi tek konu sahibi komik buluyor
Bana öyle espri yapılsa bende gülerek cevabı veririm.
Alındıysam da herkes gidince çekerim kaynımı söylerim nişanlını uyar şakalarına dikkat etsin kırıcı oluyor derim.
Olgunluk. İletişim sıfır!

Herkes seni haksız bulmuş ama ben seni haklı buldum
Doğru söylüyorsun iletişim sıfır
Yanı sen düz bi insansın , karşındakine ne hissediyorsan yüzüne söyleyebiliyorsun.birini sevmediysen onunla görüşmeyi kesmek sana göre en mantıklı olanı
Ve mesela bu eltinin de senin karşına çıkıp SEN NEDEN BÖYLE BÖYLE DEDİN?BU SÖYLEDİKLERİN BENİ KIRDI,veya SEN BİZİM HAYATIMIZA BU KADAR MÜDAHALE ETME, ŞAKA YAPIYOR OLSANDA BENİMLE SAKALAŞMA gibi şeyler söylemesini bekledin.sen olsan öyle yaparsın çünkü.

Ama eltin senle bişey konusmayıp eşine falan dünyayı dar edince de sana ters gelmiş

Bende hep bu yüzden kaybediyorum,herkesi kendim gibi sanıyorum ama bence biraz mesafe koyabilirsin nişanlının ailesiyle arana
Demekki onlar senin gibi değiller

Dağlar kadar mesafe koydum eltiye. Düşman değilim abiye de eltiye de. İşim olmaz onlarla artık. Kapılarına dahi gitmem gönül almaya... Muhatap olacak insan değiller. Aİlesi de çok şey göremeyecek benden. Yapmam.
Nişanlımla da bir şey konuşmuyor. Kocası gidip konuşuyor. Sonra sen neden ayağına gidersin. KArdeşi be sorun varsa kardeşi ile halledecek.
Çok tehlikeli. Kötü kalpli insanlar.

Olay çözüldüüüü
Bu kız eltim yani. Nişanlanınca benim nişanlıma çok ısrar etmiş "teyzemin kızı ile evlen" demiş demiş durmuş.
Sonra ikna edemiyor pes etmiş. 2 yıl olacak ama içinde ukte kalmış.
Ama dert etmiş bunu. Nişanlımı da kötülüyor şimdi kocasına.
Beni de istemediğinden. Her dediğim batıyormuş.
Evlerden uzak böylesi...

YANİ BENDE COK SAMİMİ BULAMADIM NE DEMEYE YENİ TANIDIGINIZ INSANLARA BEBEGI UZERINDEN SACMA SAKALAR YAPARSINIZ KADIN HAKLI KISKANC DEMEYIN BOSUNA BENIM BEBEGIMIN ISMINE ESIMININ HALAOGLU LAF ETTI DİYE ORTALIGI AYAGA KALDIRDIM KIMSEYE COCUGU UZERINDEN ASLA SAKA YORUM ELESTRI YAPMAYIN.HA BİRDE BOSANMALAR UFAK SEYLERDEN CIKAR BELKİ ARALARINDA ASAMADIKLARI SEYLER VARDI BU DA TUZ BİBER OLDU YANİ BARDAGI SIZ TASIRMIS OLABİLİRSİNİZ.UMARIM HERSEY YOLUNA GIRER SIZDE BİE DAHA DENSIZ SAKALAR YAPMAZSINIZ

Mune
Konumu kapatabilir misiniz?
Fesat elti(m) vakası çözüldü her şey. Kibirinde boğulur herkes.
Teşekkür ederim zaman ayırıp yorum yapanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…