Yapmayın Allah aşkına.Eski konularına da baktım da şakayla karışık art niyet yok diye diye laf sokuyosun resmen sen.Gayet art niyetli geldin.Kayinvalidenin evi kaynının annesinin evi,bebek nişanlımı uyutmaz dediginde bebeğin amcası.Öyle laf sokarsan daha çok kavga gürültü çıkar, şaka bu değil kusura bakma.Sen daha aileye tam girmeden insanların aile düzenine laf atamazsın girsen de atamazsın.Yazık eltine ne diyim böyle yapacaksan evlenme bence de
Evet güzel fırsat. Aile büyükleri rica etmiş konuşun.Bence çok şanslısın. İleride görüşmemek için mazeret kapına kadar gelmiş. Nişanlına "beni karıştırma, aranızda halledin" de. Evlenirsen de mesafeyi koru.
Burada kotu olan sizsiniz. Ben eltinizi hakli buluyorum.
Haklı çıkmak için suçu üzerime atmaya hakkı yok.
Kocasıda bunu anlamıyor sanırım.
gece aglayacak nisanlimi uyandiracak bebek" dedim gulustuk. Gerci nisanlimin horlamasi uyandirir cocugu dedim
Diyelim ki sizin dediğiniz gibi. Peki boşanma ne alaka?Çok samimiyetsizsiniz ve ben sizin coook iyi niyetli oldugunuzu asla dusunmuyorum alttan yapip edip, iyi niyetli moduna giren birisiniz bence.
Ilk konunuzda boyle demistiniz.
gece ağlayacak çocuk nişanlımı uyandıracak annesi babası ile kalsın"
Bu yüzden cok elestirildiniz.
Bu konuda çevirmişsiniz bir guzel dediğiniz lafı. Buraya karsi bile durust oldugunuzu dusunmuyorum olumlu yorum alnak icin.
Diyelim ki sizin dediğiniz gibi. Peki boşanma ne alaka?
Cumartesi günü kayınvalidem yemeğe çağırdı eltimde oradaydı. Çocuğun park yatağını kaynanamda görünce " buyara taşıntınız" dedim gülerek asla art niyet yok. Evleri soğuk oluyor burada kalıyor çocuk dediler. Tutamadım ağzımı ve onların güleryüzüne ithafen espiri yaptım "gece ağlayacak çocuk nişanlımı uyandıracak annesi babası ile kalsın" dedim gülüştük meğer kayında eeltide alınmış.
Yapmayın Allah aşkına.
Saygı duyuyorum fikrinize.
Önceki konusunu bilmiyorum. Ama dediğiniz gibiyse yanlış yapmış.Konu sahibi bir önceki konusunda söyledigi lafi dahi burada gorecegimizi bile bile degistirip öteki konusunda farkli bir sekilde yansitabilen biri oldugu icin anlattiklarinin eksizligine, dogruluguna kesinlikle inanmiyorum ben. Bu yüzden bisry diyrmeyecegim ama bana kesinlikle iyi niyetli gelmiyor konu sahibi o konuda eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?