Elti... Eltiler... Adaylar...

Yapmayın Allah aşkına.
Saygı duyuyorum fikrinize.

şimdiden bu kadar olaylar yasiyorsaniz ,isiniz zor ilerde.esinizinde ayni sekilde.karismayin kim ne yaparsa yapsin.herkes halinden mennunsa kimseye bisey demeyin.siz kötü olursunuz.siz henüz nisanlisiniz ona gore davranin konusun.mesafeli olun ama saygili mesafeli olun.ben olsam kendimi kötü hisseder üzülürdüm.

Şimdi bazen alttan almak lazım.Yani senin eltinin kıskanç olduğu belli ama sen bu konuda haksızsın kusura bakma.Bence kv nize gidin eltinleri de çağırın ve diyin ki yani kusura bakmayın ben alınacağınızı düşünemedim aradaki samimiyete dayanarak böyle dedim kırdıysam özür dilerim deyip konuyu kapatın.Çünkü kıskanç insanla baş etmek çok zor ama siz de kendi duygularınızı kıskançlıklarınızı törpüleyin derim.Bazen böyle insanlarla anlaşmak için bi tarafın daha olgun davranması lazım siz olgun davranın derim

Bence çok şanslısın. İleride görüşmemek için mazeret kapına kadar gelmiş. Nişanlına "beni karıştırma, aranızda halledin" de. Evlenirsen de mesafeyi koru.
Evet güzel fırsat. Aile büyükleri rica etmiş konuşun.
Mesafe can. Mümkünatı yok işim olmaz daha.

2side aynı kalitede demek , evlenmeden öne nişanlınla konuş ki evlendikten sonra sizin hayatınıza ve kararlarınıza müdahalede bulunmasınlar niyeti kötü ve bozuk insanlardan herşey beklenir
Haklı çıkmak için suçu üzerime atmaya hakkı yok.
Kocasıda bunu anlamıyor sanırım.

Çok samimiyetsizsiniz ve ben sizin coook iyi niyetli oldugunuzu asla dusunmuyorum alttan yapip edip, iyi niyetli moduna giren birisiniz bence.

Ilk konunuzda boyle demistiniz.

gece ağlayacak çocuk nişanlımı uyandıracak annesi babası ile kalsın"

Bu yüzden cok elestirildiniz.

Bu konuda çevirmişsiniz bir guzel dediğiniz lafı. Buraya karsi bile durust oldugunuzu dusunmuyorum olumlu yorum alnak icin.

gece aglayacak nisanlimi uyandiracak bebek" dedim gulustuk. Gerci nisanlimin horlamasi uyandirir cocugu dedim

Eee söylediğin şeyle onların boşanması ne alaka? Karı koca birbiri yemişler faturada size patlamış. Ne özür dilerim ne de yanlarına giderim. Mümkünse uzak dur. Yarın öbür gün a desen kocasına der ki b. Anladın mı?

Diyelim ki sizin dediğiniz gibi. Peki boşanma ne alaka?

Diyelim ki sizin dediğiniz gibi. Peki boşanma ne alaka?

Konu sahibi bir önceki konusunda söyledigi lafi dahi burada gorecegimizi bile bile degistirip öteki konusunda farkli bir sekilde yansitabilen biri oldugu icin anlattiklarinin eksizligine, dogruluguna kesinlikle inanmiyorum ben. Bu yüzden bisry diyrmeyecegim ama bana kesinlikle iyi niyetli gelmiyor konu sahibi o konuda eminim.

Yapmayın Allah aşkına.
Saygı duyuyorum fikrinize.

Yukarıdaki alıntı daha önceki konunuzdan. Eltinize söylediğiniz şeyler hiç de hafife alınacak cümleler değildi. Üstelik daha evlenmeden, aranızda hiçbir samimiyet yokken söylediniz bunları. Size o zaman da "Kötü niyetli değilseniz, özür dileyin" dendi ama siz hiç özür dilemeye yanaşmadınız. Siz hala ben şaka yaptım, ne var bunda demeye devam ediyorsunuz. Vakti zamanında özür dileseydiniz şimdi başınız ağrımazdı. Kadın belli ki bilenmiş size.

Söylediğiniz sözler laf sokma gibi gerçekten.
Ama evliliklerini bitirecek boyutta olaylar onları ilgilendirir.
Kendi içlerinde büyütmüşler sanki başka sorunlarla birlikte.
Sonuç olarak mesafe iyidir.

Bir defa sen daha evlilikte , çocuk sahibi olmakta tecrüben yok ama evlenmiş kadın bu yönde tecrübeli toy birinin söylediği sözle boşanmaya kalkıyorsa ancak gülerim

Önceki konusunu bilmiyorum. Ama dediğiniz gibiyse yanlış yapmış.

Ayrıca karı koca koskoca insanlar ailelerinin önünde sizin yüzünüzden kavga ediyolar rezilliğe bakın.Evliliğin altın sırrı kesinlikle milletin önünde kocanla kavga etmiceksin,aranız kötü bile olsa kimseye çaktırmicaksın.Bunlar bide boşanıcaz edicez diyolar.Ne kadar seviyesizler!Bakın bence gerçekten kıskanmışlar nişanlınla ikinizi eltinizin kişiliği de tam oturmamış bu konuyu acil halletmezseniz zararlı çıkan siz olacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…