• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti... Eltiler... Adaylar...

Bence elti adayınız sizle görüşmek istemiyor.Eşi de bunu kabul etmiyor ve bu yüzden tartışıyorlar.Durduk yere değil yani.

Anlattıklarınızdan belli neyin noldugu kimsenin bi şey yaptığı yok.Iyi niyetli iseniz özür dileyin ve bi daha kimsenin yaşantısına karışmayın sizi hiç ilgilendirmez çünkü öyle nerde yemek yedikleri nerde uyudukları.
Bende aynen böyle düşünüyorum. Bence eltiniz sizinle görüşmek aynı ortama girmek istemiyor ve eşi de bunu kabul etmiyorsa boşanma noktasina gelmesi bundandır.

Son düzenleme:
Bende aynen böyle düşünüyorum. Bence emriniz sizinle görüşmek aynı ortama girmek istemiyor ve eşi de bunu kabul etmiyorsa boşanma noktasina gelmesi bundandır.
Bilmem olabilir. Çok basitler.

Ben laf sokmak istesem lafların alasını sokardım ona.
Laf sokmuyorum.
Özür dileyecek bir şey yok evet. Yanlış anlamış kusura bakma denir. Özürlük durum yok.
Bana suç atarak boşanmayı koz olarak kullanma hakkı yok.
Konu içeri degistirmedim hızlıca yazdım anne babası ile kalsin dedigim detayı atlamışım.
Yaptığınız yanlıştı ve bunu kabullenmiyorsunuz bile. Müstakbel eltinin görüşmek istememesi akıllıca bir hareket.
Sizi ve eltinizi tanımayan bunca insan, hata sizde diyorsa vardır bir sebebi diye düşünün derim.
Size bir kinim garezim yokken eltin kırılmakta ,tavır koymakta haklı diyorum ısrarla.
Elti sizinle görüşmek istemediğini eşine söylemişse ve eşi kabul etmemişse boşanacağını söyleyeyek mesafeyi koymaya çalışıyor.

Bilmem olabilir. Çok basitler.
Cok basitler derken ? Bence eltiniz mesafe koyma gorusmeme isteğine esi karşı çıkıyor bu konuda problem cikariyorsa eltinizin bosanma isteği gayet normal. Ben olsam alttan alttan laf sokan fesat biriyle görüşmem konusunda beni zorlayan adamı ben de bosarim. Kocam da olsa insanlarla olan iliskilerime, mesafeme seviyeme karışamaz.

Ha bu durumda da sizin yüzünüzden boşanmış olmuyor kocasinsa is yok. Bu nedenle boşanmak istemekte haklı.

Bana biraz fazla konuşuyorsunuz gibi geliyor, mesela babane size kapanırsın evlenince demiş siz de, nasip zorla olmaz demişsiniz,buraya kadar şahane, size karışma, baskı yapma hakkı yok, Ama sonrasında herkes kendi gelinine karışsın benim kayınvalidem var , nikahına alan karışsın demişsiniz. Buna gerek yok bence ki aslında kayınvalideniz ya da kocanızın da size kapan deme hakkı yok dese de kabul etmezsiniz? Aynı şekilde burda da buraya mı taşındınız, yok nişanlımı uyutmaz , annesiyle kalsın bilmem ne? şaka bile yapmamanız gereken konular bunlar. Daha öncede eltinizin alındığı şeyler olmuş belki abartıyor ama siz de, Sudan çıkmış ak kaşık değilsiniz, kadının alındığını bile bile "şaka" yapıyorsunuz. Siz çocuğunuzu kv ye bırakmış olsanız eltiniz size bunları söylese bozulup kenara çekilmezdiniz, kavga ederdiniz gibi geliyor tüm yorumlarınızı okuduktan sonra. Kimse bana karışamaz diyip başkasına karışmak biraz haddini yerini bilmemektir.

Anlam veremedik.
Aile büyükleri kıskançlıktan yapıyor diyor.
Aile sizde suç yok diyor. Anlamadım.
Onlara da inancımı yitiriyorum paranoyak oldum.
Yüzüne ayrı he iyisin arkamdan kız suçlu diyorlarsa ne olacak. Tamamen biter işim olmaz hiçbiri ile.
Daha neleri abartacak acaba.

Aile büyükleri cidden böyle mi diyor?
Şaka yapıyorum adı altında lafları sokan siz, kıskanç olan ise lafları yiyen elti oluyor!

Anladığım kadarıyla, eltiniz söylediğiniz laflara karşılık tepkisini gösterdi. Eğer aile büyükleri size dediği gibi "Kıskançlıktan yapıyor" diye kıza da dedilerse muhtemelen oradan ipler koptu.

Cok basitler derken ? Bence eltiniz mesafe koyma gorusmeme isteğine esi karşı çıkıyor bu konuda problem cikariyorsa eltinizin bosanma isteği gayet normal. Ben olsam alttan alttan laf sokan fesat biriyle görüşmem konusunda beni zorlayan adamı ben de bosarim. Kocam da olsa insanlarla olan iliskilerime, mesafeme seviyeme karışamaz.

Ha bu durumda da sizin yüzünüzden boşanmış olmuyor kocasinsa is yok. Bu nedenle boşanmak istemekte haklı.
Yok görüsmeme isteğime karşı gelen bir abi değil. Hanım sözü dinler ipler eşinde.
Karşı gelecek olgunlukta değil abisi. Eşinin ağzına bakar

Bana biraz fazla konuşuyorsunuz gibi geliyor, mesela babane size kapanırsın evlenince demiş siz de, nasip zorla olmaz demişsiniz,buraya kadar şahane, size karışma, baskı yapma hakkı yok, Ama sonrasında herkes kendi gelinine karışsın benim kayınvalidem var , nikahına alan karışsın demişsiniz. Buna gerek yok bence ki aslında kayınvalideniz ya da kocanızın da size kapan deme hakkı yok dese de kabul etmezsiniz? Aynı şekilde burda da buraya mı taşındınız, yok nişanlımı uyutmaz , annesiyle kalsın bilmem ne? şaka bile yapmamanız gereken konular bunlar. Daha öncede eltinizin alındığı şeyler olmuş belki abartıyor ama siz de, Sudan çıkmış ak kaşık değilsiniz, kadının alındığını bile bile "şaka" yapıyorsunuz. Siz çocuğunuzu kv ye bırakmış olsanız eltiniz size bunları söylese bozulup kenara çekilmezdiniz, kavga ederdiniz gibi geliyor tüm yorumlarınızı okuduktan sonra. Kimse bana karışamaz diyip başkasına karışmak biraz haddini yerini bilmemektir.
Evet konuşurum susmayı sevmiyorum. Babaanne karışmasın her şeyime. Veririm cevap ben.
Eltinin yerinde olsa baana biri cocukla ilgili şaka yapsa kavga etmezdim. Bir tanesi amcası var tabi rahatsız edecek der güler geçerdim. Alınmışta olsa gelir kaynimla sorunumu konuşurdum. Evde durup durup kendimi kurmazdım.
Benim herkese cevabım var kendi ailemede başkasına da. Sürekli ay alınır mı acaba diye düşünerek diken üstünde yaşayamam ben.
Eltime de laf sokmuyorum ben.
Keşke aynı ortamda görseydiniz olsaydınız. Yazı dili işte. Kendileri gayet güleryüzlü esprili. Ne yani ailede yeniyim diye neden ben surekli kendimi kontrol edecegim. Onlar da düsunsun madem büyük. Bu kızı yanlış mı anlıyoruz acaba diye. Kendilerini sorgulasınlar. Ne bu sen ailede yenisin az konuş. Ses çıkarma. Bla bla bla

Şaka yapıyorum adı altında lafları sokan siz, kıskanç olan ise lafları yiyen elti oluyor!

Anladığım kadarıyla, eltiniz söylediğiniz laflara karşılık tepkisini gösterdi. Eğer aile büyükleri size dediği gibi "Kıskançlıktan yapıyor" diye kıza da dedilerse muhtemelen oradan ipler koptu.
Doğru 7/24 kaba konuşup laf sokuyorum.
Benimle alakalı konu dahi geçmiyor. Durduk yere başlıyor olay.
Kimse sen kıskanıyorsun demiyor demezler. Adil bir aile

Yok görüsmeme isteğime karşı gelen bir abi değil. Hanım sözü dinler ipler eşinde.

Ben sizi anlayamıyorum. Evet olayı size bağlamaları gereksiz. Ama bunu yapan da abisi gibi geliyor. Erkeklerin böyle saçma bir durumu var. En son olay ne olduysa işte mutlu musunuz boşanıyoruz diyip ona çatıyorlar.
Bakın o kız kvsi ile aynı apartmanda karşılıklı yaşıyor, yeme içme ortak, kimbilir neler yaşanıyor, nasıl sorunlar var. Ev soğukmuş, ev neden soğuk? Maddi durumları mı iyi değil? Kim ister bebeği kvsinde kalsın. Kimbilir bu konuda ne tartışmalar çıkıyor. Zaten istemiyor muhtemelen ama imkansızlıklar yüzünden böyle saçma bir durum olmuş. Üzerine biri gelmiş aman da bebek nişanlısını uyandırırmış. O da son nokta olmuş işte. Eğer eltinizin ağzından senin yüzünden boşanıyoruz gibi bir laf duymadıysanız üzerinize alınmayın. Eğer böyle bir şey derse cidden saçmalamış. Nişanlınızın abisinin söyleme nedenini anlattım. Bin tane şey olur ama son bir konuda patlarsın abiye göre sorun budur. İki saat yılların birikimi olduğunu anlatmaya çalış olmaz. Sorun o son kavganın çıkışıdır.
Yaşanmışlıkları bilmeden esprilerinizi kendinize saklasanız çok iyi olur. Samimiyet iyidir hoştur da bazen nerde ne söylenir bilmek gerekir. Baktınız sizden bağımsız durumlar var ve sizin lafınız pot gibi durmuş, durumu kurtarmak için bir şeyler dersiniz olur biter.
Kadınlar kulübündeki okuduklarımdan da bir eltiyi diğerine kötüleyen kv kpden hayır gelmeyeceği yönündedir. Yarın öbür gün aynısı size de yapılır. Ne olduğunu anlayamazsınız bile.

Şaka yapıyorum adı altında lafları sokan siz, kıskanç olan elti oluyor, pes gerçekten!
Doğru 7/24 kaba konuşup laf sokuyorum.
Benimle alakalı konu dahi geçmiyor. Durduk yere başlıyor olay.
Kimse sen kıskanıyorsun demiyor demezler. Adil bir aile

Kız demek ki dolup o gün de açtı konuyu. Aileden de böyle haksız bir tepki gördüyse ondan dolayı kavga ettiler demek ki.

Beni en çok şaşırtan ise hala hatanızın farkında olmamanız.
Kadın çalıştığı için bebeğine kayınvalidesi bakıyor. Siz bebeğin beşiğini orada görünce kadına "Buraya komple mi taşındınız" diyerek gülerek espri yapıyorsunuz. Üstüne bir de "Bu çocuk annesi babası ile kalsın, nişanlımı uyutmaz" diyerek bir başka espri daha yapıyorsunuz ve kadının alınıp gücenmesini yadırgıyorsunuz hala. Resmen ortalığı karıştırmışsınız hala kendinizi aklama derdindesiniz.

Kadın belli ki tüm bu laflarınızı biriktirdi biriktirdi o gün de sitem etti. Ama aileden de böyle haksız bir tepki gördüyse olay boşanmaya kadar gitti demek ki.

Esinin ağzına bakacak tabi kimin ağzına bakacak başka.Allahaşkına muhattap olmayın şaka da yapmayın mümkünse uzak durun eltinizden.İnsanların huzurunu bozmuşsunuz daha hala hatam yok diyorsunuz ya pes diyorum.Benim bile sinirimi bozdu tavırlarınız allah o kıza sabır versin ne diyeyim

Ben sizi anlayamıyorum. Evet olayı size bağlamaları gereksiz. Ama bunu yapan da abisi gibi geliyor. Erkeklerin böyle saçma bir durumu var. En son olay ne olduysa işte mutlu musunuz boşanıyoruz diyip ona çatıyorlar.
Bakın o kız kvsi ile aynı apartmanda karşılıklı yaşıyor, yeme içme ortak, kimbilir neler yaşanıyor, nasıl sorunlar var. Ev soğukmuş, ev neden soğuk? Maddi durumları mı iyi değil? Kim ister bebeği kvsinde kalsın. Kimbilir bu konuda ne tartışmalar çıkıyor. Zaten istemiyor muhtemelen ama imkansızlıklar yüzünden böyle saçma bir durum olmuş. Üzerine biri gelmiş aman da bebek nişanlısını uyandırırmış. O da son nokta olmuş işte. Eğer eltinizin ağzından senin yüzünden boşanıyoruz gibi bir laf duymadıysanız üzerinize alınmayın. Eğer böyle bir şey derse cidden saçmalamış. Nişanlınızın abisinin söyleme nedenini anlattım. Bin tane şey olur ama son bir konuda patlarsın abiye göre sorun budur. İki saat yılların birikimi olduğunu anlatmaya çalış olmaz. Sorun o son kavganın çıkışıdır.
Yaşanmışlıkları bilmeden esprilerinizi kendinize saklasanız çok iyi olur. Samimiyet iyidir hoştur da bazen nerde ne söylenir bilmek gerekir. Baktınız sizden bağımsız durumlar var ve sizin lafınız pot gibi durmuş, durumu kurtarmak için bir şeyler dersiniz olur biter.
Kadınlar kulübündeki okuduklarımdan da bir eltiyi diğerine kötüleyen kv kpden hayır gelmeyeceği yönündedir. Yarın öbür gün aynısı size de yapılır. Ne olduğunu anlayamazsınız bile.
Yok kv falan kimse nişanlımda kimse kötülemedi bana eltiyi.
Banada gelip seni kıskanıyor galiba demedi kv hala teyze. Aile buyukleri beni ne övdü ne de eltiyi karadı.
Adil davranmaya çalışıyorlar her zaman.
Abinin arayıp öyle demesi sinirden.
Okların bana dönmesi yanlış.

Yok kv falan kimse nişanlımda kimse kötülemedi bana eltiyi.
Banada gelip seni kıskanıyor galiba demedi kv hala teyze. Aile buyukleri beni ne övdü ne de eltiyi karadı.
Adil davranmaya çalışıyorlar her zaman.
Abinin arayıp öyle demesi sinirden.
Okların bana dönmesi yanlış.
Niye desinler ki? Kıskanmıyor işte. Ama sende kıskanılacak bir insanmışsın gibi bir imaj yaratıyorsun. Sence Senin neyini kıskansın ?

Önceki konunu biliyorum. Bu arada onlar evliyken elti adayı o olmuyor sen oluyorsun aday.
Sağol ayd8nl
Ben bu mesajı yanlış değerlendirdim o zaman.

Nişanlıma öyle demişler evde kendi aralarında konuşurken neden olay çıktığını değerlendirmeye çalışmışlar.
Teyze kv kıskançlıktan yaptığını düşünüyormuş
Bana demediler.
Asla eltiyi de karalamadılar hep iyi şeyler söylediler her zaman.
Elti karışık. Daha da ççok olay olacak.

Niye desinler ki? Kıskanmıyor işte. Ama sende kıskanılacak bir insanmışsın gibi bir imaj yaratıyorsun. Sence Senin neyini kıskansın ?

Kendi aralarında oturup konuşurken söyleniliyor kıskançlık var diye.
Nişanlıma söyleniyor.

Esinin ağzına bakacak tabi kimin ağzına bakacak başka.Allahaşkına muhattap olmayın şaka da yapmayın mümkünse uzak durun eltinizden.İnsanların huzurunu bozmuşsunuz daha hala hatam yok diyorsunuz ya pes diyorum.Benim bile sinirimi bozdu tavırlarınız allah o kıza sabır versin ne diyeyim

...

Back
X