Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol aydınlattın beni. Derdim oydu.Önceki konunu biliyorum. Bu arada onlar evliyken elti adayı o olmuyor sen oluyorsun aday.
Nisanliniz neden herseyi size anlatiyor...evlenmeden aile meselelerinin icinde olmak cok tuhaf...
Yok kv falan kimse nişanlımda kimse kötülemedi bana eltiyi.
Banada gelip seni kıskanıyor galiba demedi kv hala teyze. Aile buyukleri beni ne övdü ne de eltiyi karadı.
Adil davranmaya çalışıyorlar her zaman.
Abinin arayıp öyle demesi sinirden.
Okların bana dönmesi yanlış.
Anlam veremedik.
Aile büyükleri kıskançlıktan yapıyor diyor.
Aile sizde suç yok diyor. Anlamadım.
Onlara da inancımı yitiriyorum paranoyak oldum.
Yüzüne ayrı he iyisin arkamdan kız suçlu diyorlarsa ne olacak. Tamamen biter işim olmaz hiçbiri ile.
Daha neleri abartacak acaba.
Sizin hataniz nisanlininizin aldina konuşmak sizene yengesiyle arasında olanlardan mıhlama istemismis nisanlininiz yaparim demiş öle dememismis karedenizliymis kendisi yapsinmis pardonda size ne daha aileye girmeden çay kaşığı gibi ortaligi karistiriosunuz bence siz nisanlinizin dadiligini yapmayı bi bırakın önce herşey normale biner şakayla karışık habire olaylara dahil olup can sikmissiniz yaniOlanları, söylenenleri olduğu gibi yazıyorum. İçerik degiştirmiyorum. Neyse o.
Yaptığım şaka kırmış. Tamam hatalıyım. Düşünemedim. Eş arası sorunla bunun alakası yok.
Gidip konuşmak için fırsat olmadı. Haftaiçi geç çıkıyor nişanlım. Biz haftasonu buluşuyoruz. Evlerinde de yoklardı. Nişanlım evlerine gidip konusmak istemedi. Yengemin sorunu varsa benimle konusmuyor abimi gönderiyor gitmem ayağına dedi.
Bu eş arası sorunlar tüm aile içinde yaşanınca abiside 'mutlu musun' diye arayınca. Bana yansıdı. Beni kötü göstermeye hakkı yok. Boşanacaksa boşansın.
Ben laf soksam çok fırsatım oldu laf sokmadım. İsteme günü öf püf yapmısim elti faceye fotografimizi atiyor diye öflemisim. Ki öflemedim ona da alınmış.
Muhlama yapacaktı kendisi. X yapacak dedi nişanlım için diyor. Yaparim demis nisanlim sozde. Demedi.
"Ne anlar X niye yapsin bilmezki. Sen asıl karadenizlisin bilirsin senin yapman lazım" gayet normal bir ses tonu normal bir konusma. Bunada bozulup alınmış.
Kusura bakmayın bilmeden yargılamayın.
O şakayı yapmayacaktım evet düşünemedim. Kocası ile arasının bozulmasında beni suçlayamaz kimse.
Olsun...sizden emin oldugu bir konu madem sizi huzursuz etmesinin bir anlami yok...siz konuyu bildiginiz icin su an eltiye abisine tavir takinacaksiniz... daha mi iyi oldu...aile hakkinda kinusmayin derim..yegeni yani uyandirirsa uyandirsin...her sakada bir gercek varKarı koca tartışmalarını bize bağladıkları için anlattı.
Ben her anlatılana takılmıyorum.
Kıskanıyorsa da kıskanılacak bir şey yok. Kendi kendine yapar.
Benim takıldığım aile içinde boşanacağız diye sinir krizi geçirip okları bana döndermeleri
Konu sahibi bu mesaji yazicidan cikarttirip odana asip gunde 10kez okumalisin cunku tamda senin durumunu ozetliyorEsinin ağzına bakacak tabi kimin ağzına bakacak başka.Allahaşkına muhattap olmayın şaka da yapmayın mümkünse uzak durun eltinizden.İnsanların huzurunu bozmuşsunuz daha hala hatam yok diyorsunuz ya pes diyorum.Benim bile sinirimi bozdu tavırlarınız allah o kıza sabır versin ne diyeyim
Ya çok alakasız ama nickinizi gördükçe aklıma missbonun vişnelisi geliyorFesat olan sensin bence kanka.
Sana ne bebekten de babaannesinden de sana mı kaldı laf etmek?
Çeneni kapalı tutarsan başına bela almazsın. Hem millete laf edip başına dert açıyorsun hem mağdurları oynuyorsun pes.