elti eltiyi neden kıskanır sorusunun tam cevabı bir çok sebebe bağlı:
yapısı gereği kıskanç bir insandır. iki kız da yabancı olmalarına rağmen, aynı ailede yakın akraba durumuna düşüyor. dolayısıyla kendini kıyaslar onunla;
eğitim yönünden, boy kilo fiziki görüntü yönünden, insanların ona yaklaşımı ile kendine olan yaklaşımı değerlendirerek filan..
hatta çocuk sahibi olup olmama, ekonomik durum, kimin düğünü daha güzeldi, kim neler taktı.. mesela bu bende çok büyük bi sorun oldu.
bizim düğünümüzü eşimle ben kendim yaptım. kimsenin kuruş katkısı olmadı. diyeceksiniz ki, düğünde takılan takılar. düğünde babasının taktığı 1 bileziği bile eşim kredi kartıyla alıp verdi elalem ne der diye, halen kredi borcunu ödüyoruz.
akrabaları da biz abisine taktık diye takmadılar. eşimler 6 kardeş en küçükleri eşim hepsine taktık diye bize takmadılar.
bi de eltim demesin mi onun düğün daha iyi oldu diye. halbuki kendi düğününü salonuna kadar tutmuşlar. eşimde 2 bilezik takmış abisine. bize hiçbirşey takılmadı neymiş maddiyatı iyi değilmiş. bence eltim taktırmadı.
eşimle halen tartışıyoruz. ben düğün sonrası şok oldum yalan yok kendime gelemedim. eşimde oldu esasen amcaları dayıları filan biz büyük oğlana taktık demişler. bizde düğünde takı gelir diye eminken salon parasını bile çıkaramadık.