- 22 Ocak 2018
- 59
- 68
- 8
Bende de var bir tane..Kendisi soğuk nevale misali..Gülmez,konuşmaz,asık yüz..Elinde telefon konuşurken insanın yüzüne bakmaz..Evlenirken etmediğini bırakmamış..Lüks düğün istemesi,takısı,gelinliği..Ama bi o kadar da kıymetli..Kv şikayet eder ama kıyamaz da lafta söylemez..Kv 10 kere arar birini açar ve ondan iyisi olmaz..Ben eltimden küçüğüm..daha neşeli,bıcır bıcır..Ailede sevilirim..Benim hiç onun gibi kaprislerim olmadı..Tek istediğim eşimle evlenip yuva kurmaktı..Hiçbişey de istemedim onlardan..Ama kv beni çağırdı işim vardı gitmedim onlara diye beni rezil etti ama elti
hanımın yaptıklarına gık demez..Elti hanım; ben hamileyim dediğimde beni tebrik dahi etmedi..Bebeğimi kaybettim 1 hafta sonra bi zahmet ses tonuyla aradı..Onun bana bakışından anlıyorum beni sevmediğini,şımarık ve yapmacık olduğumu,insanların dikkatini çekmeye çalıştığımı düşündüğünü,gözlerinden anlıyorum.Halbuki öyle değil ben sadece içimden geldiği gibi davranıyorum...Bi acayip yani..Neyse ki farklı şehirde yaşıyor..Mecbur kalmadıkça görüşmüyoruz..En güzeli mesafeli olmak..
hanımın yaptıklarına gık demez..Elti hanım; ben hamileyim dediğimde beni tebrik dahi etmedi..Bebeğimi kaybettim 1 hafta sonra bi zahmet ses tonuyla aradı..Onun bana bakışından anlıyorum beni sevmediğini,şımarık ve yapmacık olduğumu,insanların dikkatini çekmeye çalıştığımı düşündüğünü,gözlerinden anlıyorum.Halbuki öyle değil ben sadece içimden geldiği gibi davranıyorum...Bi acayip yani..Neyse ki farklı şehirde yaşıyor..Mecbur kalmadıkça görüşmüyoruz..En güzeli mesafeli olmak..