- 25 Aralık 2014
- 1.265
- 1.616
- 133
- 37
- Konu Sahibi son mecnun
-
Kayniniz size karısını mi çekiştiriyor
Sizde bunu dinliyor musunuz
Yapmayın lütfen bence birdaha eşinin dedikodusunu yaparsa kocaman insansınız kendi aranızda halledin iyi olmanız için yapacağım şey varsa yaparım deyip konuyu kapatın derim
İkinizde o ailenin gelinisiniz birinizin diğerinden farkı eksiği yok ve olmamalı
Yıkilacaksa kendi terbiyesizliği yüzünden yıkilacak herkes eltici oldu maşallahyavaş hanımefendi yavaş. Ben yukarıda yorumunda "eve gelen misafir kim olursa olsun yapılan çoook yanlış" yazdım. Benim zihniyetim belli. Ama sizin ki de belli. Siz resmen kv sizin başınıza kaldı diye üzülüyorsunuz. bir yuva yıkılacak diye değil.
Ee baştan belliymiş işte kapısı kıymetli ne diye yapıştın kapı koluna
Yıkilacaksa kendi terbiyesizliği yüzünden yıkilacak herkes eltici oldu maşallah
Neden size gelsin ki yine aynı yere gider illa kahvaltıya yemeğe her gün çağıracaksiniz diye bir şey yok ki çağırdığınızda gelir bir iki gün geri gider alaka kuramadım yani kusura bakmayınKaynim bi 6ay kadar once evlendi. Ve bizi haftasonu yemege cagirdilar koyden de kv ziyarete gelmis onlardaydi ogun..
Biz gittik oturduk bekliyoruz kaynim isten gelecek sofraya gececegiz..
Gelin hanim mutfaktaydi biz kv ile oturuyoruz.
O sirada kapi caldi kapiya en yakin benim ve kendisi mutfakta oldugu icin kapiyi acmak icin kalktim.
Ben kapinin onundeyim kendiside o sira mutfaktan cikti ben acarim siz oturun dedi.
Ben yakindim ve kapiyi actim. Vay bunu yapan sen misin
Beni ittirdi ve benim evim ben acarim kapiyi diye sesini yukseltti
Ben sok herkes sok
Kv ve esimde bire bir bu olaya sahit oluyorlar gorus alanindayiz..
Esim ne oluyo bu ne terbiyesizlik dedi. Bu sefer de esime bagiriyo burasi benim evim Kocama ben acarim kapiyi falan..
Biz daha once o evde bi sure kv ile birlikte oturduk ve kaynim da tabi ozaman bekardi.
Sanirim bu evin hanimi benim tribine girdi. Yani sizin devriniz kapandi bu evin hakimiyeti bende bu mesaji vermeye calisti ama micti resmen
Terbiyesiz diyebildim sadece elim ayagim icim titredi resmen..
Kaynim olayi anlamaya calisiyor dondu kaldi adam ozur diledi ama esim coktan ayaklanmisti boyle saygisizlik olmaz kalkiyoruz dedi apar topar giyinip evi terk ettik..
Simdi bir daha eltimle birdaha gorusmeyecegiz diye dertlendigimi sanmayin tabi
Ilk gunden kalitesini belli etti umrum degil..
Ama kv ya kv
O kislari o eve gelecekti yani adresi orasi olacakti ama simdi biz o eve ayak basmayacagimiza gore kv bize gelecek
Yani ben yemege kahvaltiya davet edecek yatili almama gerek kalmayacakti
Simdi bu acidan cok kotu oldu zira ben kv ile ayni cati altinda kalmak istemiyorum yeterince bu konuda doluyum zaten
Oyle iste kizlar dertliyim
Ben eltilerimle çok iyi anlaşırım ama bune ya manyaklık resmen ımı hınımı ıçır kıpıyıEsinin ailesini agirlamaktan aciz insan
Insallah bu olay sebep olmaz
Ama ben sonlarini pek hayirli gormuyorum
Edepsiz edepsizdir cunku
Elticiler simdi seviniyorsun diyecek ama kaynim icin gercekten uzgunum gercekten
Biz dis kapinin mandaliyiz ama o arizayla bi omur Allah kolaylik versin
konu sahibi sende az degilsin hiç mi vicdanin sizlamiyor..herhalde evim parasini kocan odedi o evde o oturuyor diye de icten ice kinlendin zaar...
Ben eltilerimle çok iyi anlaşırım ama bune ya manyaklık resmen ımı hınımı ıçır kıpıyı
Sizlamiyor emin olabilirsin
valla kadın bana dolmuş dolmuş tasmis gibi geldi.. Mutfakta tek basina hazırlık yapiyir kaç kisiye siz kaynanayla hanim hanim oturuyorsunuz bunalmış olabilir. Sinirlenmis olabilir.
Aranızdaki yaş farkını merak ettim..
Belki gergin bi gündeydi ama yaptıgı yanlış tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?