Elti evine ilk ve son gidis

hayatta ne oldum degil de olacam diye dusunun bence ... bende saf saf tek eltinize suç buldum halbuki sizde aynisisiniz ... uc gunluk dunyada yeyin birbirinizi dunya size kalacak sanki

Yok ben almayayim kendisiyle muhatap olmam daha

Yıkilacaksa kendi terbiyesizliği yüzünden yıkilacak herkes eltici oldu maşallah
ben ev sahibi haklı mı demişim. Konu sahibi "ev kv nin, kredisinde eşim ödedi, öyle bir özgüven" "ikindiden başlamış hazırlığa mutfağa girip durdu yanımızda durmadı" "kv kışı orada geçirecekti şimdi oraya gitmez" Vs diyerek zaten misafirliğe giderken dolu gittiğini belli etti. Gittiğimiz evde sorarız nezaketen yardıma ihtiyacın var mı diye. Madem bukadar istenilmediğini hissetti rahatsız oldu gitmeseymiş. Bazı durumlar vardır, mesela günahın kadar sevmezsin ama başına bir iş gelir insani olarak üzülürsün. Ben o anlamda dedim, yıkılacak bir yuvaya üzülmek şöyle dursun konu sahibi sevinmiş gibi.

Ben bencil buldum sizi. Kv istememek onun da hakkı. Eltiye kakalamaya çalışmışsınız.. he yaptığı hoş değil tamam ama açma diyosa açmayın kapıyı.. belki geçmişte her şeyime karışcaklar moduna girdiyse en ufak şeyden bilenmiş olabilir.

Ya cok rica edicem sacmalamayin

Yuva yikiliyo diye nerde sevindigim

Bikere icimdeki kaynim severim sayarim kendisini uzulur uzulurum

Esim kardesinin yuvasi yikilinca uzulur uzulurum

Buna sevinilirmi bu ne vicdansizlik

Kapida o hengamede bile kaynima abisi de ben de sen karinla iyi ol biz gorusmeyiz olur biter dedik

Ozur diledi ezildi adam ben ona aciyorum

Ben huyunu, suyunu bilmediğim, aramın da iyi olmadığı insanın kapısını "açma" diye uyardığı halde nasıl olsa yakınım diye kalkıpta hayatta açmam. Açıyorsam arkasından bir hır çıkacağını tahmin edip, bunu istiyorsam yaparım anca. Siz de biraz bilerek yapmışsınız bence. Kayınvalideye üzüldüm. Cazgır biri olsaydı sessiz kalmazdı herhalde. Ortada kalakalmış.

Yorumum size saçma gelmiş olabilir. Ne diyim, eltiniz tü kötü terbiyesiz siz çok iyisiniz. Ee tamam niye dert edindiniz

Bana bu olay hoşunuza gitmiş gibi geliyor..
Valla bu tarz durumlarda karşı tarafıda dinelemek lazım. Öncesi sonrası cok önemli.
Kvnin başınıza kalması durumu olmasa.. herkesin gözünün önünde eltinizin bunu yapması sizi keyiflendirmiş.
Buna keyiflenen bir kişi daha öncesinden de bir sürtüşme yaşamıştır diye düşünüyorum.

Eltinizin yaptığı çok ayıp ama siz de normal davranmamışsınız . Kadın ben açarım demiş siz inat edip açmışsınız . Madem haz etmiyorsunuz kendisinden , madem yardım etmiyorsunuz hazırlığa o zaman bir zahmet kapıyı açma yardımında da bulunmasaydınız .

Nasil eltiye hak verenler olmus anlayamadim yahu..

Ne fark eder kapiya elti bakmis, kv acmis ya da kardesi acmis. Kim o an musaitse o acar. Eltiniz cok abartmis.

Hem gülerim hem aglarıma dönmüş ya Allah yardımcınız olsum

Benide bu rahatsız etti. Konu sahibinin hoşuna gitmiş gibi. Ancak yorumum kendisi tarafından saçma bulundu :)

Yuvasini dusunen insan esinin misafiri terbiyesizlik yapsa bile esinin hatrina o rezilligi cikarmaz degil mi hanimefendi

Kemdi yuvasini o mu dusunecek ben mi
Benim misafirim terbiyesizlik hadsizlik yapacak sırf kocamın hatrı için susacağımannemin babamın hatrı için bile susmam ben. terbiyesize densize karekterli hiçbir insan sineye çekmez.Defeder gider ölümlü dünya kimse için kendimi üzüp yaşlandıramam.Ben de kapıyı açtırmazdım.Eltiniz de çok yürekli insanmış arkanızdan saydırmamış bence örnek almalısınız eltinizin karekterini şayet anladığım kadarıyla terbiyesizliğe gelemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…