- 25 Aralık 2014
- 1.265
- 1.616
- 133
- 37
- Konu Sahibi son mecnun
-
hayatta ne oldum degil de olacam diye dusunun bence ... bende saf saf tek eltinize suç buldum halbuki sizde aynisisiniz ... uc gunluk dunyada yeyin birbirinizi dunya size kalacak sanki
Kucuk degiliz ben 31 o 32
kara cahilde degil doymus mu sonra kocisine?
ben ev sahibi haklı mı demişim. Konu sahibi "ev kv nin, kredisinde eşim ödedi, öyle bir özgüven" "ikindiden başlamış hazırlığa mutfağa girip durdu yanımızda durmadı" "kv kışı orada geçirecekti şimdi oraya gitmez" Vs diyerek zaten misafirliğe giderken dolu gittiğini belli etti. Gittiğimiz evde sorarız nezaketen yardıma ihtiyacın var mı diye. Madem bukadar istenilmediğini hissetti rahatsız oldu gitmeseymiş. Bazı durumlar vardır, mesela günahın kadar sevmezsin ama başına bir iş gelir insani olarak üzülürsün. Ben o anlamda dedim, yıkılacak bir yuvaya üzülmek şöyle dursun konu sahibi sevinmiş gibi.Yıkilacaksa kendi terbiyesizliği yüzünden yıkilacak herkes eltici oldu maşallah
Kahkaha attım şu yoruma.Eltin az daha evlenmeseymiş süpürgeye koca diye yapışacakmış .
++++1000 =]Bence eltinin planı tıkır tıkır işlemiş. Onu da tebrik etmek lazım. Kış aylarını kv ile birlikte geçirmeye o da meraklı değildir.
ben ev sahibi haklı mı demişim. Konu sahibi "ev kv nin, kredisinde eşim ödedi, öyle bir özgüven" "ikindiden başlamış hazırlığa mutfağa girip durdu yanımızda durmadı" "kv kışı orada geçirecekti şimdi oraya gitmez" Vs diyerek zaten misafirliğe giderken dolu gittiğini belli etti. Gittiğimiz evde sorarız nezaketen yardıma ihtiyacın var mı diye. Madem bukadar istenilmediğini hissetti rahatsız oldu gitmeseymiş. Bazı durumlar vardır, mesela günahın kadar sevmezsin ama başına bir iş gelir insani olarak üzülürsün. Ben o anlamda dedim, yıkılacak bir yuvaya üzülmek şöyle dursun konu sahibi sevinmiş gibi.
Küçükmü acaba cahillik yapmış diyecektim.Benden bir yas buyuk
Ben 31 o 32
Ya cok rica edicem sacmalamayin
Yuva yikiliyo diye nerde sevindigim
Bikere icimdeki kaynim severim sayarim kendisini uzulur uzulurum
Esim kardesinin yuvasi yikilinca uzulur uzulurum
Buna sevinilirmi bu ne vicdansizlik
Kapida o hengamede bile kaynima abisi de ben de sen karinla iyi ol biz gorusmeyiz olur biter dedik
Ozur diledi ezildi adam ben ona aciyorum
Bizden sonra kaynim restini cekmis
Annesi gelmis kizini goturmus falan
Cok kotu yani kari koca evlilikleri sallantiya girdi
Biz sebep olmayalim dedik siz kari koca iyi olun biz gelip gitmeyiz diye konustu esim..
Evet anne acisindan oyle malesef..
Ama ben esim hatirina yeterince annesine katlandim biarada kalmanin zorlugunu yasadim
Daha tahammulum yok
Hem gülerim hem aglarıma dönmüş ya Allah yardımcınız olsumKaynim bi 6ay kadar once evlendi. Ve bizi haftasonu yemege cagirdilar koyden de kv ziyarete gelmis onlardaydi ogun..
Biz gittik oturduk bekliyoruz kaynim isten gelecek sofraya gececegiz..
Gelin hanim mutfaktaydi biz kv ile oturuyoruz.
O sirada kapi caldi kapiya en yakin benim ve kendisi mutfakta oldugu icin kapiyi acmak icin kalktim.
Ben kapinin onundeyim kendiside o sira mutfaktan cikti ben acarim siz oturun dedi.
Ben yakindim ve kapiyi actim. Vay bunu yapan sen misin
Beni ittirdi ve benim evim ben acarim kapiyi diye sesini yukseltti
Ben sok herkes sok
Kv ve esimde bire bir bu olaya sahit oluyorlar gorus alanindayiz..
Esim ne oluyo bu ne terbiyesizlik dedi. Bu sefer de esime bagiriyo burasi benim evim Kocama ben acarim kapiyi falan..
Biz daha once o evde bi sure kv ile birlikte oturduk ve kaynim da tabi ozaman bekardi.
Sanirim bu evin hanimi benim tribine girdi. Yani sizin devriniz kapandi bu evin hakimiyeti bende bu mesaji vermeye calisti ama micti resmen
Terbiyesiz diyebildim sadece elim ayagim icim titredi resmen..
Kaynim olayi anlamaya calisiyor dondu kaldi adam ozur diledi ama esim coktan ayaklanmisti boyle saygisizlik olmaz kalkiyoruz dedi apar topar giyinip evi terk ettik..
Simdi bir daha eltimle birdaha gorusmeyecegiz diye dertlendigimi sanmayin tabi
Ilk gunden kalitesini belli etti umrum degil..
Ama kv ya kv
O kislari o eve gelecekti yani adresi orasi olacakti ama simdi biz o eve ayak basmayacagimiza gore kv bize gelecek
Yani ben yemege kahvaltiya davet edecek yatili almama gerek kalmayacakti
Simdi bu acidan cok kotu oldu zira ben kv ile ayni cati altinda kalmak istemiyorum yeterince bu konuda doluyum zaten
Oyle iste kizlar dertliyim
Ben bencil buldum sizi. Kv istememek onun da hakkı. Eltiye kakalamaya çalışmışsınız.. he yaptığı hoş değil tamam ama açma diyosa açmayın kapıyı.. belki geçmişte her şeyime karışcaklar moduna girdiyse en ufak şeyden bilenmiş
Kaka[/
Kakalamak dedigimiz sey orasi zaten kv nin evi
Bana bu olay hoşunuza gitmiş gibi geliyor..
Valla bu tarz durumlarda karşı tarafıda dinelemek lazım. Öncesi sonrası cok önemli.
Kvnin başınıza kalması durumu olmasa.. herkesin gözünün önünde eltinizin bunu yapması sizi keyiflendirmiş.
Buna keyiflenen bir kişi daha öncesinden de bir sürtüşme yaşamıştır diye düşünüyorum.
Benim misafirim terbiyesizlik hadsizlik yapacak sırf kocamın hatrı için susacağımYuvasini dusunen insan esinin misafiri terbiyesizlik yapsa bile esinin hatrina o rezilligi cikarmaz degil mi hanimefendi
Kemdi yuvasini o mu dusunecek ben mi
Nasil eltiye hak verenler olmus anlayamadim yahu..
Ne fark eder kapiya elti bakmis, kv acmis ya da kardesi acmis. Kim o an musaitse o acar. Eltiniz cok abartmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?