Elti evine ilk ve son gidis

Kaynim resti cekmis

Kv aglamis

Kotu yani
Iyi sende bu duruma baya sevinmissin senin acindan iyi olmus bu belli kusura bakmayin durduk yere cekil ben acicam die bagirdigina hic ama hic inanmadim aranizda bisey yasanmamis olsa neden boyle buyuk bi tepki versinki acma dememesine ragmen acmanda ki amac ne

Iyyy ne o ya zırcahilmiymiş bu kız , kaynana ne oluyır ki bu olayda anlamadım ben oğlunun evi gitsin de kalsın da

Yaşı küçük müdür bilmiyorum da bu yaptığı saçmalık ama eşin de ortamı germeyebilirdi yani lafını sokar devam edebilirdiniz kalkıp gitmekle kardeşine olan olmuş

Yahu eltiyi savunanlara şaştım kaldım. Ben açarım dediğinde muhtemelen konu sahibi kapının dibindeydi aa iyi madem deyip geri mi dönsün? Allahım ne büyütülecek bir olay yani?! Kapı ya kapı.. Kapı çalınca annem aç derdi de offlaya poflaya giderdik kapıya. Ne anlamlar ne anlamlar..
Ben de 3 kere gördüğüm yüzeysel konuştuğum 6 aydır evine yemeğe çağırmayan eltinin mutfağına girmezdim. Aile olarak görmediği belli misafir gibi oturmak gerekir. Ama işte insan arada yardım edeyim ya diye atlıyo bazen. Konu sahibinin tek hatası içine doğan dur açıvereyim duygusu. Yoksa ben kapının dibindeyken biri dese bana nolcak be der açarım.

Sadece bu olaya odaklanılırsa ayıp etmiş deriz fakat zaten aranızda çok büyük problemler olmuş.Kaynınızda sizin ev almanızda yardımcı olmuş evlilik için biriktirdiği bileziklerin yarısını vermiş galiba zamanında.Bu para pul işleri girince sizde kv ye uzak durmuşsunuz sanırım.

Bütün bu olaylarda patlak veren şey para yani.Hiçbiriniz birbirinize karşı samimi,iyi niyetli değilsiniz.Herkes evini 0 yardımsız kendi çabasıyla alsaydı kvnin o gelinde veya bu gelinde kalma gibi sorunu olmaz.Evini üstüne yapar kafası rahat kendi evinde yaşardı.

Gelin size temkinli yaklaşıyor.Haliyle siz de hiç sevmiyorsunuz onu işte böyle olunca da patlak veriyor.Yapacak birşey yok.Eşleriniz görüşür,siz görüşmeyiverirsiniz.İstemiyorsanız da açık açık kabul edemem anne kusura bakma evi üzerine yaptığın oğlunda kal Diyiver :)

Kapıyı o mu açmış ? Bu mu açmış ?
Yahu kim açarsa açsın. Fark eder mi ?
“Aaaaayyy evin sahibi benimmmm beeenn açıcaaağm” tarzında, sadece bir evin kapısı üzerinden ego yapacak kadar düşük, özgüvensiz olmak neden ?
Gram kötü niyet düşünmem, eltim ya da görümcem kapıyı açsa.
Kim yakınsa açar, özellikle de benim işim varsa. Ne var ki ?
Ben kahvaltı hazırlıyordum bir gün, çat kapı benimkinin abisinin sevgilisi geldi elinde kahvaltılıklar. O an ilk defa tanışmıştık. Birlikte kahvaltı hazırladık.
“Ay sen oturrrr ben hazırlarım burda kahvaltıları hep” diye ittirse miydim ben de yani ?
Şey gibi bu “sennnn kim köpeksin ?!?”
Ahahahah.
Cidden böyle kompleksli insanları hiç anlayamıcam.
Her şeyden bir rekabet çıkarmaya çalışmak cidden özgüven eksikliği.

ben bi sıkınti goremedim, nolmus yani kapiyi acmissan. Benim esimin kardesini kendi kardesimden ayirt etmem yani, neden kapiyi acmiyayimki. Tuhaf

Konularına baktım da eskiden kayınvalidenle ilgili konular varmış, elti gelmiş her konun eltin olmuş. Boşver Allah aşkına Allah büyük dert vermesin . Kv , elti başka sorun mu yok ya.Hayat bunlardan mı ibaret anlamıyorum! Valla benim hayatımda kv elti en son dert olur herhalde, onlara gelene kadar!

Bem eltiye hak verdim kısmen.
Kadın sizi davet etmiş artık bir aile olmuşsunuz siz içerise kvye oturuyorsunuz. Girinde mutfakta eltiye yardım edin veya onun yanında oturun.
Kadın ben açarım demiş siz ısrarla yakınım diye açmışsınız.
Bu kadarcık şeyden o hale gelmemiştir kadın. Vardır o 6 ayda bir bit yeniği.

konuyu ilk okudugumda hakli sizi buldum.
Actiginiz konulara goz gezdirip dusundugumde ise sizi fesat buldum kusura bakmayin.
Kadinin evlenecegi gundeme geldi geleli usenmemis 6-7 konu acmissiniz, pes..
Zaten her konunyzda mesafeli vs demissiniz, yahu sevmedi demek ki sizi..
Gercekten uzak durmak istiyor.
Ayrica onun yaptigi cahillik evet, ne olursa olsun itmemeliydi ama siz nerdeyse zil takip oynayacaksiniz o duruma dustugu icin,yani pes tek derdiniz size cocuk gormek icin kv nin gelmesi..
Insan inanamiyor..

Saçını başını yolsaydın keşke çok sinir oldum

Kesinlikle katiliyorum bu yoruma sende biraz bilemissin eltini oda oltaya gelmis malesef ne olursa olsun esinde sende evliligine zarar gelecegi ihtimalini dusunerek ordan tepkiyle kalkmamaliydiniz esinin olmadigi bi zamanda bence duyurmadan eltinle gorusmeliydiniz bizle aranda bilmedigimiz bi sorunmu var diye bence bu daha iyi niyetli bi yaklasim olurdu ona hakli demiyorum ama sizde ustelediginiz icin suclusunuz

Onun kocacığı onun evciği ama böyleleri çok ya yanlız bu bahaneylede kv deyi nasıl kitlemiş konu sahibine yilaaannn
Cok tabi kizim konuya yorumlari okumadin mi? Burada bile coklar

Neymis acma demis de açmış. Valla bana dese biri hani zahmet etme ben acarim diye dedigini dusunup yine acardim. Ne kadar yanlis bi seymis bu kapi acmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…