Elti gemisiiii

Bencede umursama sen ayrı o ayrı insan hiç yakın bile sayılmıyorsunuz aslında nişan, söz ,düğün bile yokken ortada ezdirme kendini derim ben.Ağırlığını koy.Yakın olmak bir şeyi açıklamak zorunda da değilsin açıkcası.

bence cok haklı
bende esımın kardesının sevgılılerı evde toplandıgında cagrılmamıstım ve yaklasık 2 ay kadar hem surat asıp hem hıc gıtmedım ve aramadım
ama burada suclu olan sız degılsınız, cocugun aılesı hatalı keza bızdede kaynanamlar hatalı

Şimdiden Ben havaları oluşmuş elti adayınızda
Boşver salla gitsin, kendini niye suçlu hissediyorsun
senlik birşey değil. Ailesi bilir

Kesinlikle msj falan atma . Senlik bi durum yok ki sen organize etmemişsin sonuçta ve o tanışma yemeğinde sizi davet etmiş mi? Edemez çünkü sizde misafir olarak gidiyorsunuz.
Aile de büyük ihtimal sizi ayrı ayrı tanımak istemiştir yada rahat olmanız için cagırmamışlardır.
Benim de kaynım nişanlı eltiyle iyi anlaşıyor gibiyiz ama ilerisinden de gözüm korkmuyor değil , kv görümce derdim var zaten bide elti çekemiyciiimmm

Bu arada ne görümcem nede kv elt adayın hakkında olumsuz hiçbirşey söyleme anlatma

sakın olaya mudahele etme senle bir alakası yok sonuçta onların evine gittiyseniz onlar x i çağırp çağırmamaya karar verir...

inş mesaj falan atıp ona kendini değerli hissetmesini sağlamamışsındır.. Sen hiç karışma dışarıdan izle senin burda bi suçun açıklama gerektircek durumunda yok..

Olumsuz olmasa da halinden hoşnut olmadığını belirtebilir.susmak neden?

Konunun sizinle alakası yok; Davet etmek/edilmemek ev sahibinin tercihinde.. Sizi konuyla ilişkillendirmeye bile hakkı yok. Zaten juri üyesi mi kendisi ? Eğer aynı ortamda bulunsaydınız emınım sizi huzursuz edecek davranısları olacaktı. Kendini coktan aileden saymış belliki..

Ne muhatap olacaksınız arayarak ?
Neden kendi her gittiğinde sizi mi çağırmış,
Bu elti barışır merak etmeyin sevgilinizin kardeşi ile ama sizin evlendikten sonra bununla işiniz var.
Aslında bu yüzü veren ailesi bu gelin adayına şimdiden içli dışlı yapışık yapışık anca bu olur
Maalesef sınır belirleyememişler aralarında......

iyi ki numarası yok sanane niye, ne yazacaksın
karışma onunla ilgili işlere
ona da özenme sakın içli dışlı olmaya çalışma
bu şekilde çizgini korumaya devam

Olumsuz olmasa da halinden hoşnut olmadığını belirtebilir.susmak neden?
Yanlış anladınız dediğimi, Demek istediğim hani ellisi görünmeye bişeyler demiş görümce de ilk fırsatta bunu ortaya dökmüş ya aynı durumu yaşama gibisinden söyledim.
Yani dedikodusunu yapma, arkasından atıp tutma diyorum.

sen neden ona msj atmaya kalkıyorsun ki nemünasebet
o kimki sonuçta oda senin gibi sevgili ,görende nikahlı eş zanneder
bu arada piskopat boyurtta kıskanç bir eltim olacak canım,

O kadar Prenses ve asil de ne demeye daha hiç bir resmiyetin olmadığı sevgilisinin ailesinden kontör ve harçlık almaya tenezzül ediyor. Bildiğin varoş cadısı bu :)

Sevgilinin abisi X'le barışmasın.

Kötü olmak istemiyorsun ama o X insanı kötü eder. Şimdiden kafana takma. İnşallah uzakta otururlar evlenirlerse

Anladım...sevgiler...

O kadar Prenses ve asil de ne demeye daha hiç bir resmiyetin olmadığı sevgilisinin ailesinden kontör ve harçlık almaya tenezzül ediyor. Bildiğin varoş cadısı bu :)
Kontör ve harçlık aldığına göre ilişkinin boyutu ilerlemiş.kim kime bedavaya iyilik yapıyor ki...

Böyle xler düşman başına, aynı benzerlerinden kendi annemin eltileri var, düşmanına bile vermesin cinsinden, annem 50sine geldi hala en ufak bir şeyde alınganlık şirretlik kavga peşindeler.

Allah muhafaza diyorum.

Elti ve görümcelere dikkat dikkat diyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…