- 22 Ocak 2016
- 88
- 72
- 88
Arkadaslar merahabaa. Benim üç yıllık bi ilişkim var. sevgilimin abisinin sevgilisii(x diyeyim) antalyada yaşıyor buraya okumaya gelmiş ünv tanıstılar sevgili oldular falan. İlişkileri bizden sonra basladı fakat onların ilişkisi daha ileri boyuta tasındı aileler falan tanıstı birbiriyle. X erkek arkadasımgilin evine hergün gidip geliyor aksam yemekleri kahvaltılar dügünler herşeye katılıyorr. Ona nazaran ben annesiyle sadece telde konstum hiç tanısma olmadıı. Taaki 5 gün öncesine kadar.. Sevgilim beni tanıstırmak icin evlerine götürdü tanıstık annesiyle gayet güzel geçti. Aksamınada x neden ben cagırılmadım diyerek kavga edip abisinden ayrılmış. Aileler birbirine girdi, x herkesle tartıstı. Cagırılmadıgını yedirememiş. Ben kndimi suclu hissettim ve kıza mesaj atacaktım num yoktu faceden yazmak istedim beni engellemiş. Yani amacı ne anlamadım ben kötü olmak istemiyorum sizce hatalı benmiyim?
Olumsuz olmasa da halinden hoşnut olmadığını belirtebilir.susmak neden?Kesinlikle msj falan atma . Senlik bi durum yok ki sen organize etmemişsin sonuçta ve o tanışma yemeğinde sizi davet etmiş mi? Edemez çünkü sizde misafir olarak gidiyorsunuz.
Aile de büyük ihtimal sizi ayrı ayrı tanımak istemiştir yada rahat olmanız için cagırmamışlardır.
Benim de kaynım nişanlı eltiyle iyi anlaşıyor gibiyiz ama ilerisinden de gözüm korkmuyor değil , kv görümce derdim var zaten bide elti çekemiyciiimmm
Bu arada ne görümcem nede kv elt adayın hakkında olumsuz hiçbirşey söyleme anlatma
Yanlış anladınız dediğimi, Demek istediğim hani ellisi görünmeye bişeyler demiş görümce de ilk fırsatta bunu ortaya dökmüş ya aynı durumu yaşama gibisinden söyledim.Olumsuz olmasa da halinden hoşnut olmadığını belirtebilir.susmak neden?
O kadar Prenses ve asil de ne demeye daha hiç bir resmiyetin olmadığı sevgilisinin ailesinden kontör ve harçlık almaya tenezzül ediyor. Bildiğin varoş cadısı bu :)Piremsess gibi büyümüş braz galiba tavrı hareketleri öyleydi :) arabanın kapıları falan açılcakk öyle binecek :) bu yorumları okufuktan sonra insallah barısmazlar diye dua etmekten baska çarem yok gibi görğnüyr :))
Sevgilinin abisi X'le barışmasın.Arkadaslar merahabaa. Benim üç yıllık bi ilişkim var. sevgilimin abisinin sevgilisii(x diyeyim) antalyada yaşıyor buraya okumaya gelmiş ünv tanıstılar sevgili oldular falan. İlişkileri bizden sonra basladı fakat onların ilişkisi daha ileri boyuta tasındı aileler falan tanıstı birbiriyle. X erkek arkadasımgilin evine hergün gidip geliyor aksam yemekleri kahvaltılar dügünler herşeye katılıyorr. Ona nazaran ben annesiyle sadece telde konstum hiç tanısma olmadıı. Taaki 5 gün öncesine kadar.. Sevgilim beni tanıstırmak icin evlerine götürdü tanıstık annesiyle gayet güzel geçti. Aksamınada x neden ben cagırılmadım diyerek kavga edip abisinden ayrılmış. Aileler birbirine girdi, x herkesle tartıstı. Cagırılmadıgını yedirememiş. Ben kndimi suclu hissettim ve kıza mesaj atacaktım num yoktu faceden yazmak istedim beni engellemiş. Yani amacı ne anlamadım ben kötü olmak istemiyorum sizce hatalı benmiyim?
Anladım...sevgiler...Yanlış anladınız dediğimi, Demek istediğim hani ellisi görünmeye bişeyler demiş görümce de ilk fırsatta bunu ortaya dökmüş ya aynı durumu yaşama gibisinden söyledim.
Yani dedikodusunu yapma, arkasından atıp tutma diyorum.
Kontör ve harçlık aldığına göre ilişkinin boyutu ilerlemiş.kim kime bedavaya iyilik yapıyor ki...O kadar Prenses ve asil de ne demeye daha hiç bir resmiyetin olmadığı sevgilisinin ailesinden kontör ve harçlık almaya tenezzül ediyor. Bildiğin varoş cadısı bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?