- 20 Mayıs 2013
- 888
- 81
- 123
- Konu Sahibi krizantem_0
kızlar size birşey danışmak istiyorm. Eşim iki kardeş ben büyük eltiyim. Eşimle kardeşi arasında 4 yaş var. Ama kendinden büyük biriyle evlendi ve eltim benimle yaşıt. Sorunum bana ismimle hitap etmesi. Ben konumum itibariyle yenge demesini tercih ederim. Çünkü yaşımızın aynı olması bizi eşitlemez diye düşünüyorm ,konum önemli değil mi
Kayınvalidemin buna müdahale etmesini arzu ederdim ama etmedi,normal karşılıyor. Aynı yaştasınız ne olacak diyor.
Ancak eltimle yaşımız aynı olabilir ama gerçekten beyin yaşı çok daha küçük. O ergen davranışlarıyla bana ismimle hitap ederken çıldırıyorm.
Hep alışırım diye düşündüm ama hayır aksine hergeçen gün daha çok sinir oluyorm.
Sizce uyarmalı mıyım? Uygun olur mu? Çok taktım bu meseleye. Hem de çok sık görüşüyoruz.
Fikir verirseniz sevinirim.
Kayınvalidemin buna müdahale etmesini arzu ederdim ama etmedi,normal karşılıyor. Aynı yaştasınız ne olacak diyor.
Ancak eltimle yaşımız aynı olabilir ama gerçekten beyin yaşı çok daha küçük. O ergen davranışlarıyla bana ismimle hitap ederken çıldırıyorm.
Hep alışırım diye düşündüm ama hayır aksine hergeçen gün daha çok sinir oluyorm.
Sizce uyarmalı mıyım? Uygun olur mu? Çok taktım bu meseleye. Hem de çok sık görüşüyoruz.
Fikir verirseniz sevinirim.