Elti ile aynı apartmanda oturanlar bakabilir mi?

Mecbur kaldık .
O mesafeyi nasıl koyabilirim? Aramızda 20 yaş var bu arada ..

calisiyorsan isin kolay , ha birde kocana bagli, senden 20 yas buyukse kocanin abisi demektir kocanin abisiyle iliskisine bagli, abi abi diye pesinde kosuyorsa oda abiden cok koskoca adama babalik yapma herseyini bilme ve kontrol etme pesindeyse hayatiniz zor olabilir. Eltide buyukluk taslamaya baslar , turk insaninin genel tribidir bu, abiler ve karilari genc kardes ve karisinia bilmislik taslamaktan ustten bakmaktan cok hoslanirlar...

Mecburiyet yoksa kalmayin, mecbursaniz gelme gitme olayini en azda tutun , haber vermeden kesinlikle onlara gitmeyin gittiginizde rahat davranmayin ki sinirlari koyun. Onlarda samimiyetten yuz bulmasinlar.

Mecbur kaldık .
O mesafeyi nasıl koyabilirim? Aramızda 20 yaş var bu arada ..
Her gel dediğinde gitmeyeceksin. Müsait değilim işim var diyeceksin. Evde olan ve seninle ilgili şeyleri anlatmayacaksın. Akrabalarla ilgili iyi yada kötü farketmez konuşmayacaksın. Kötü yönden düşünüyoruz ama belki iyi biridir.

Mesafeyi nasıl koyabilirsin. Hmmm bi düşünelim. Mesela ona hicbirseyini anlatamayarak baalayabilirsin. Genellikle soru sorulduğunda cevap verirsin. Yani her zaman yan yana geldiğinizde sanki ilk defa gorusuyormus gibi . Kendini çekerek. Ailenle ilgili eşinle ilgili kendinle ilgili hicbisey anlatma . O anlatınca da hee de geç ayrıca bazı zamanlar olacak ki kendiyle ilgili birşeyler anlatacak sana senin ağzından laf almak için sakın kanma. Kendini geri cek.

calisiyorsan isin kolay , ha birde kocana bagli, senden 20 yas buyukse kocanin abisi demektir kocanin abisiyle iliskisine bagli, abi abi diye pesinde kosuyorsa oda abiden cok koskoca adama babalik yapma herseyini bilme ve kontrol etme pesindeyse hayatiniz zor olabilir. Eltide buyukluk taslamaya baslar , turk insaninin genel tribidir bu, abiler ve karilari genc kardes ve karisinia bilmislik taslamaktan ustten bakmaktan cok hoslanirlar...

Mecburiyet yoksa kalmayin, mecbursaniz gelme gitme olayini en azda tutun , haber vermeden kesinlikle onlara gitmeyin gittiginizde rahat davranmayin ki sinirlari koyun. Onlarda samimiyetten yuz bulmasinlar.
Teşekkürler. .Çok sıkı fıkı değiliz. Ama ben de sürekli cagirmalarindan korkuyorum. EweT çalışıyorum.

Eltilerimi severim gerçekten, yaşlarımız da aynı.. ama aynı binada oturmayı hiç istemezdim. Ne kadar yakın olursan o kadar yüzgöz oluyorsun, mesafe iyidir..

Sizde yaş farkı çokmuş.
İmkanınız varsa aynı binada oturmayın. Ama illa oturulacaksa, saygı gösterin büyük ya ;) ama kendinizi de ezdirip kullandırtmayın.. Seviyeli ama iyi olun.. O da iyi olursa geçinirsiniz.

Ewet öğretmenim

Ooo super tamam. Zaten haftaici calisirsin, aksamda cagirirlarsa falan cok yorgunum dersin. Hatta apartmanda falan karsilastiginizda hep bugun cok goruldum falan filan deki cahirmasinlar. Haftasonlarida temizlik falan yapiyorum de artik . Cok muhabbet yaratmaya calisma onlar ne soruyosa ona cevap ver detaya girme. Akil vermeye falan kalkarlarsa biz hallediuoruz de. Sinirini ciz. Ogretmen veli iliskisi kur canim en basiti :)

Eltilerimi severim gerçekten, yaşlarımız da aynı.. ama aynı binada oturmayı hiç istemezdim. Ne kadar yakın olursan o kadar yüzgöz oluyorsun, mesafe iyidir..

Sizde yaş farkı çokmuş.
İmkanınız varsa aynı binada oturmayın. Ama illa oturulacaksa, saygı gösterin büyük ya :KK66: ama kendinizi de ezdirip kullandırtmayın.. Seviyeli ama iyi olun.. O da iyi olursa geçinirsiniz.
Malesef oturmak durumundayız .inşallah basarabilirimm

Back
X