- 30 Ocak 2015
- 364
- 147
- 103
- Konu Sahibi fakat bu derin bir tutku
Ewet Bayanlar. .Böyle bi durumum var .tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşır mısınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evli değilim ama annem hem kendi ailesine hem babamın ailesine yakın oturmuyor mesafe her zaman iyidir der.Ewet Bayanlar. .Böyle bi durumum var .tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşır mısınız?
Mecbur kaldık .Mecbur değilsen oturma. Mecbursan çok samimi olma. Tabiki iyi olan eltiler vardır ama geneli anlaşamıyo.
İnşallah öyle olur..yaşamadan nasıl olacağını kestiremiyorum.Mesafe ve ciddiyetle neden olmasın
Mecbur kaldık.Valla bencede oturma. En iyi elti uzakta olandır
Mecbur kaldık .
O mesafeyi nasıl koyabilirim? Aramızda 20 yaş var bu arada ..
Her gel dediğinde gitmeyeceksin. Müsait değilim işim var diyeceksin. Evde olan ve seninle ilgili şeyleri anlatmayacaksın. Akrabalarla ilgili iyi yada kötü farketmez konuşmayacaksın. Kötü yönden düşünüyoruz ama belki iyi biridir.Mecbur kaldık .
O mesafeyi nasıl koyabilirim? Aramızda 20 yaş var bu arada ..
Mecbur kaldık.
Teşekkürler. .Çok sıkı fıkı değiliz. Ama ben de sürekli cagirmalarindan korkuyorum. EweT çalışıyorum.calisiyorsan isin kolay , ha birde kocana bagli, senden 20 yas buyukse kocanin abisi demektir kocanin abisiyle iliskisine bagli, abi abi diye pesinde kosuyorsa oda abiden cok koskoca adama babalik yapma herseyini bilme ve kontrol etme pesindeyse hayatiniz zor olabilir. Eltide buyukluk taslamaya baslar , turk insaninin genel tribidir bu, abiler ve karilari genc kardes ve karisinia bilmislik taslamaktan ustten bakmaktan cok hoslanirlar...
Mecburiyet yoksa kalmayin, mecbursaniz gelme gitme olayini en azda tutun , haber vermeden kesinlikle onlara gitmeyin gittiginizde rahat davranmayin ki sinirlari koyun. Onlarda samimiyetten yuz bulmasinlar.
Teşekkür ederimm.iyi biri.ama görüşmek ister tabi ki..Her gel dediğinde gitmeyeceksin. Müsait değilim işim var diyeceksin. Evde olan ve seninle ilgili şeyleri anlatmayacaksın. Akrabalarla ilgili iyi yada kötü farketmez konuşmayacaksın. Kötü yönden düşünüyoruz ama belki iyi biridir.
Ewet öğretmenimMesela evine cok gitme, her zaman kapisini calip biseyler isteme, cok boyle sakalasma olaylarina girme zaten aranda 20 yas var ne oaylasabilirsin. Calisiyor musun?
Bakarsın hal ve hareketlerine ona göre davranırsın.Teşekkür ederimm.iyi biri.ama görüşmek ister tabi ki..
Ewet öğretmenim
Malesef oturmak durumundayız .inşallah basarabilirimmEltilerimi severim gerçekten, yaşlarımız da aynı.. ama aynı binada oturmayı hiç istemezdim. Ne kadar yakın olursan o kadar yüzgöz oluyorsun, mesafe iyidir..
Sizde yaş farkı çokmuş.
İmkanınız varsa aynı binada oturmayın. Ama illa oturulacaksa, saygı gösterin büyük yaama kendinizi de ezdirip kullandırtmayın.. Seviyeli ama iyi olun.. O da iyi olursa geçinirsiniz.